E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
Ücret sorunun hiç yaşanmaması için bakanlı görevlendirmede şu satırı eklemeliydi:

Ekli listelerde belirtilen tarih ve saatlerde düzenlenecek olan uzaktan eğitimlerde isimleri yazılı personellerin görevlendirilmeleri, seminer süresince görevli izinli sayılmaları ve adlarına tahakkuk edilecek ek ders ücretlerinin hizmetici eğitim esaslarına uygun "ek çalışma karşılıkları...."... vs vs kodundan uzaktan eğitim merkezi(belirlenen uzaktan eğitim konferans salonu okul müdürlüğü) müdürlüğünce ödenmesi uygun görülmektedir.

demeliydi. Ne zaman böyle bir yazı kurumlara gelir tüm türkiyede modaratörler bayram eder. yaptıkları görevde motive olurlar ve görev almak için can atarlar. mesafe bir çoğunda yol parasına gider belki benim gibi ama olsun en azından normal kurulu hayat düzenimiz bozulmadan görevimizi layıkıyla yerine getirmiş oluruz.

bence saçma ozaman bi arkadaşa al sen yap şifre deyim ilçede onu görevlendirsin o ekders alsın biz alamıyalım... bilgilendirmeler iniz için teşekkürler

Arkadaşlar bence ücret alanlarda belge falan vermezler.

Nedeni şu valilik yada bakanlık derseki bu kişilerde görevlidir.

dediği taktirde ücret alanlardanda ücret geri alınır.

Sonuçta görevlendirilmiştir demek ücretsiz görevlendirilmiştir demektir.

Bu yüzden ücret alanlardada endişe yaratır durum.

bakanlık derseki biz unutmuşuz bu durumda olanları onlarıda ekliyoruz listeye onlarda ücret almayacak derse işin usulunu söyleyende söylediğine pişman olmuş olur :)

bu yüzden beklemeyin bence.

unforgiven55' Alıntı:
bence saçma ozaman bi arkadaşa al sen yap şifre deyim ilçede onu görevlendirsin o ekders alsın biz alamıyalım... bilgilendirmeler iniz için teşekkürler

Modaratörün yasal mazereti varsa, yerine görevlendirilen kişi hem çalıştığı kurumdaki görevini yapmış sayılır hemde hizmet içi eğitim dolayısıyla haftada 25 saat ek ders alır.

e-konferans' Alıntı:
unforgiven55' Alıntı:

Modaratörün yasal mazereti varsa, yerine görevlendirilen kişi hem çalıştığı kurumdaki görevini yapmış sayılır hemde hizmet içi eğitim dolayısıyla haftada 25 saat ek ders alır.

Hocam olayı güzel özetliyorsun.
Bize eğitimde volkan bey ücret alacağımızı ve bununla ilgili çalışma yapıldığınız söyledi. Aynı şekilde il milli eğitimden bakanlıktan görüş yazısı beklendiği söylendi.

Ben geçte olsa bir ücret alacağımızı düşünüyorum. veya hayalini kuruyorum.

Ücretlerin ödenmesi ile ilgili güzel bir mesaj yazalım hegitim@meb.gov.tr adresine herkes yollasın yollanacak mesajı burada son şeklini verelim herkes onayladıktan sonra mesajı hep beraber yollayalım

Mantıklı düşününce olay o kadar kısır döndüye girmişki,

görevlendirmeleri bakanlık tarafından yapılan okul formatörlerinin

formatörlük ek derslerinin kesilmesine kadar durumu götüren kurumlar çıkabilir.

Çünkü 09:00 - 14:00 arası okulunuzda olmayacaksınız.

Buyrun birde burdan yakın... Amme hizmeti :)

sayın hocalarım ben formatör değilim. Meslek lisesinde çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta tüm arkadaşlar tatil yaptı. Ben sabah 8 öğle 14:00 mesai yaptım.
Yine bu hafta sınav görevi için sabah ve öğleyin okula gelen bir arkadaş sabah 5 öğle 5 10 saat ücret alıyor. Ben karalık ortamda hoparlörün altındayım. Zor şartlarda çalışıyorum.

Ücret alacağımız konusunda iyimsierliğimi korumaya çalışıyorum.

Uzaktan eğitim faaliyetleri mahali olduğu için uzaktan eğitim haftasında katılımcı personellerin ekderside kesilecektir. yani 3 hafta seminer döneminin 2 haftasında öğretmenler ekders alacaklardır. Bakanlık tarafından görevlendirilen modaratörlerde aynı şekilde asil görevlerinden hak edecekleri 3 hafta boyunca ek dersleri kesilecektir. Tek şanslı olan kesim görevlendirmesi bakanlık tarafından yapılmayan modaratörlerdir. Bunun yanında temel eğitime yönelik olduğu için faaliyet, branş öğretmenleri 3 haftalık ek ders alacaktır.

işte diğer personelin durumunuda size böyle izah etmiş olayım.

Hocam Volkan beyin 2 satır yazısına bakar aslında bakanlıktan moderatörlerin ücretleri ödensin şeklinde talimat verildikten sonra hiçbir sıkıntı oluşmaz milyonlarca tl bu sistem için harcanmışsa bu sistemin başrol oyuncuları olarak 868 kişinin ücretinin ödenmemesi üzücü ve düşündürücü...

25-29 tarihinde yapılan idarecilere yönelik uzaktan eğitim haftasında katılımcı idarecilerinde katıldığı gün ve haftada ek dersleri usulen kesilmesi gerektiğide ortaya çıkıyor. katılana ihale patlıyor sanki :)

Enterprise' Alıntı:
Sayın Hocalarım telaşa mahal yok eğer ödemezlerse o zaman problem yapalım.
Doğu illerinden birinde görev yapan arkadaşımıza ödeme yapılmış görüştüğüm yetkili güvenilir sözünün eri bir Bakanlık yetkilisi eğer birine ödenmişse diğerlerine de ödenir ben öğretmenimi mağdur etmem, bir uygulama varsa bu herkes için geçerlidir dedi. Ben kendisine güveniyorum, biz belgemizi düzenleyeceğiz alamazsak o zaman kendisine iletiriz forumlarda yazarız hakkımızı ararz ama şu anda telaşlanmayalım bence derim ben

Doğu illerinden hangisinde ?

bu gün müdürüm moderatörlere ücret ödeneceğine dair milli eğitime yazı geldiğini söyledi. Yazı elime ulaşmadı. Ulaştığında buraya ekleyeceğim.

Arkadaşlar yeter diye bağırmak istiyorum buradan.... seminere geç gelen öğretmenlerden lakayt davranışlardan sadece imza atmak için gelen öğretmenlerden ukala ukala verilen cevaplardan neyse fazla konuşmayacağım vesselam

asıl volkan bey bizi kandırdı samsun grubu olarak biz kuş adasında sorduk bize çalışma yapıldığını ve ekders şeklinde ücret alacağımızı söylemişti ama yalan oldu ben bizzat kendisine sordum o zaman gayet güzel tamam onuda hallediyoz filan diyordu şimdi sonuç kocaman bir hiç

ramazan_hosgoren' Alıntı:
Arkadaşlar yeter diye bağırmak istiyorum buradan.... seminere geç gelen öğretmenlerden lakayt davranışlardan sadece imza atmak için gelen öğretmenlerden ukala ukala verilen cevaplardan neyse fazla konuşmayacağım vesselam
hocam kendine yazık etme hoşgör insanları.. :++:

evt bende çok korkmuştum :) ama gayet anlaşılır ve netti. O değilde arkadaşlar üni hocaları bu sıcakta geçmiş dar bir odada bişeyler anlatmaya göstermeye çalışyolar bizim öğretmen milleti vıdı vıdı konuşuyor hayır dinlemek isteyen öğretmenlerde mağdur oluyor. Buradan Volkan başkan ve ekibine salon görevlileri bir dk oturuyor 1 saat görünmüyolar. Lütfen buna bir çare bulun. Ayrıca ücretler konusunda artık bişeyler yapın. Mağdur oluyoruz sıkıntı çekiyoruz naz çekiyoruz vb. Eğer eylülde de böyle olacaksa rapor mu alalım yani

arkadaşlar bizim il ekders verecek ama süresi konusunda bir çelişki yaşanıyor bugün yazı geldi diğer illerde hiç bir haber yok mu ?

Ücret konusunda bu kaçıncı mesaj bilmiyorum ama Kocaeli olarak çözldü. Mahalli Hizmetiçi Eğitim semineri olduğu için bizleri de görevli yazdılar ve günlük 5 saat ücret yazdılar

Geri