E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
suatozt' Alıntı:
Salon tıklım tıklım. Katılım güzel. Herkes ğür dikkat bakanı dinliyor. Arkadan bir bayan arkadaşımız yaklaştı ve hafif eğilerek birazda yüksesk sesle o tarihi cümlesini kurdu.

"Hocam arkada çocuk uyuyor. Sesi kısabilir miyiz?"

Biri beni durdursun. Hala gülüyorum :mrgreen: :mrgreen:

:puhaha:

Moderatörlük Ücretleri ile ilgili Volkan Beyin Bana Yazdığı Cevap ;

Sayın hocam öğretmen eğitimi genel müdürü ömer balıbeyi arayıp sorunu bildirin tamamen onların yetkilerinde bu konu.selamlar.

Volkan Akçay - M.E.B.

Allah aşkına bu ücreti bizim mi talep etmemiz gerekiyor... :verymad:

Koskoca MEB yaptığımız işin ücretini ödemeyi akıl edemiyor mu?
Sonuçta bu işin mimarı Volkan bey bizim hakkımızı aramak yerine gidin başvurun çıkarsa alırsınız mantığıyla mı yaklaşıyor olaya...

milyonlarca liralık proje için şu düştüğümüz durum komik değil mi?

zeybekd' Alıntı:
Allah aşkına bu ücreti bizim mi talep etmemiz gerekiyor... :verymad:

Koskoca MEB yaptığımız işin ücretini ödemeyi akıl edemiyor mu?
Sonuçta bu işin mimarı Volkan bey bizim hakkımızı aramak yerine gidin başvurun çıkarsa alırsınız mantığıyla mı yaklaşıyor olaya...

milyonlarca liralık proje için şu düştüğümüz durum komik değil mi?

:alkis:

ÖNEMLİ
Sayın moderatör arkadaşlar. Ben bu seminer ücretini hallettim gibi. Şöyle;
Görevli olduğum zaman kaymakamlık olur u istedim ilçe milli eğitim müdürlüğünden. Bu gün de ilçe mutemetliğine resmi yazıları (bakanlığın gönderdiği 28-31 mayıs, 04-08 haziran, 11-29 haziran ) ve görevli olduğuma dair çıkardığım kaymakamlık olurlarını ilçe mutemetliğine bıraktım . Mutemet bunu bir çizelgeyle okuluma bildirecek ve günlük 5 ekders saat olmak üzere ücret verilecektir. Bu arada ben kızıltepe ilçe moderatörüyüm.

volkan bey şimdi bizi ortada bıraktı gibi bişey mi oldu :( Şimdi belkide alan arkadaşım alacak alsın helali hoş olsun tabikii ama farklı uygulamalardan dolayı alamayan olacak bu kadar olmaz yani.

öğretmen yetiştirme genel müdürlüğüne mesaj attım bakalım cevap gelecek mi? sanmıyorum ama. :verymad: Eğer vermezlerse topluca Eylül ayında rapor alalım gerçekten o zaman bu işi bizden alsınlar.

Salonları dolu olanlara şaşırıyorum. Benim 3. grup salonda bile durmuyor. Kayıt video olduğunu da görünce zaten ilk dakikadan salonu terk ettiler. İmza alacağım zaman geliyorlar daha sonra yoklar.

veyselsari23' Alıntı:
Moderatörlük Ücretleri ile ilgili Volkan Beyin Bana Yazdığı Cevap ;

Sayın hocam öğretmen eğitimi genel müdürü ömer balıbeyi arayıp sorunu bildirin tamamen onların yetkilerinde bu konu.selamlar.

Volkan Akçay - M.E.B.
volkan bey böyle dediyse benim için moderatörlük bitmiştir ondan sonra yok sizi üzerim filan demesin burda biz babasının uşağı değiliz

sakgeyik63' Alıntı:
ÖNEMLİ
Görevli olduğum zaman kaymakamlık olur u istedim ilçe milli eğitim müdürlüğünden. Bu gün de ilçe mutemetliğine resmi yazıları (bakanlığın gönderdiği 28-31 mayıs, 04-08 haziran, 11-29 haziran ) ve görevli olduğuma dair çıkardığım kaymakamlık olurlarını ilçe mutemetliğine bıraktım . Mutemet bunu bir çizelgeyle okuluma bildirecek ve günlük 5 ekders saat olmak üzere ücret verilecektir. Bu arada ben kızıltepe ilçe moderatörüyüm.

buyrun buradan yakın...

sakgeyik63' Alıntı:
ÖNEMLİ

Formatör müsün hocam?

bundara79' Alıntı:
sakgeyik63' Alıntı:
ÖNEMLİ

Formatör müsün hocam?
Evet hocam.

Günaydın arkadaşlar emeğimizin karşılığını alamadığımız 21. seminer günümüz herkese hayırlı olsun....

arkadaşlar ben formatör değilim meslek lisesinde çalışıyorum dün ilçede tekrar görüştük şube müdürleri ve ilçe müdürüyle almam gerektiğini onlarda söylüyor ama yasal prosedürde eksiklik var diye işin içinden çıkamadılar ama en son hizmet içi eğitim olarak görüldüğü için eğitim görevlisi yazarak yazmaya karar verildi.. bugün kesinleşirse tekrar daha kesin bir bilgi veririm.. yalnız bu ücreti sadece bu 3 hafta için mi alacağız yoksa daha önceki 5+4 günlük eğitimler içinde ücret almamız gerekir mi?

Bu ses: hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrr, yine mi? Sn. Katılımcılara söylüyorum."Bu sıkıcı, bu eğlenceli" diye. Bizimkiler aralarında konuşuyorlar. :roll:

serol45' Alıntı:
arkadaşlar ben formatör değilim meslek lisesinde çalışıyorum dün ilçede tekrar görüştük şube müdürleri ve ilçe müdürüyle almam gerektiğini onlarda söylüyor ama yasal prosedürde eksiklik var diye işin içinden çıkamadılar ama en son hizmet içi eğitim olarak görüldüğü için eğitim görevlisi yazarak yazmaya karar verildi.. bugün kesinleşirse tekrar daha kesin bir bilgi veririm.. yalnız bu ücreti sadece bu 3 hafta için mi alacağız yoksa daha önceki 5+4 günlük eğitimler içinde ücret almamız gerekir mi?

Bence gerekir . Gerekce olarak sinif ogretmenlerine verilen egitimde! Isim gecmiyor sadece ilgi A gosterlen 25 mayisli yaziya gonderme yapiliyor orada da moderatorum adi ve gorevi geciyor

arkadaslar ekders almak icin elinde belge olan arkadas varsa burada yayinlarsa bizde ornek gosterelim birde sendikalarla ve ilce il milli egitimlerle bu konuyla ilgili goruselim 28nden once bu is cozulsun ekderslere yetissin

banttan degıl hocam ya hayrına bırısı resmı yazıyı tarasın yoksa alamıcaz bızlerde

hocam bu e konferansın rezilliği çıktı en çok bu işi sahiplenen erkenden gelip en geç çıkan onca öğretmenin tafrasını çeken bizler ama 3 haftadır bizim emeğimizle sanki dalga geçiliyor bir dahaki sefere beni görevlendirme yazısı olmadan e konferans salonuna sokamazlar

Arkadaşlar mili eğitimdekiler zaten görevlendirildiğimizi ve görevlendirme üzerine görevlendirme yapılamayacağını belirttiler. Bu konuda kaymakamlık oluru yada görev yazısı almaya gerek yokmuş.

Geri