E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
saat 12:05 itibariyle salonsa bir tek ben kaldım imzayı erken verince çıkıp gittiler zaten 20 kadar kişi dışarıda geyik yapıyordu imzayı duyunca hurra içeri girdiler imzayı atıp gittiler yorum sizin....

hacksaydo' Alıntı:
hocam 4 haftalık ek dersimizi almalıyız. resmen angarya...

hocam 24 gun toplamda cuma gunu sonuna kadar 5 saat gunluk toplamda 120 saat

28-31 mayis 4 gun
4-8 haziran 5 gun
11-29 haziran 15 gun
toplamda 24 gun

valla sabah ilk saatten itibaren imza kağıdını istediler sinir harbini 12:00 ye kadar başarabildim bu görevi bırakmak istiyorum eylülde de bu böyle çekilmez ya salon sayısı artırılsın öğretmen sayısı azaltılsın ya da her okul kendi okulunda izlesin. Böyle faydalı olması mümkün değil. Her okul kendisi izlesin buna göre yapsınlar bişeyler. Yazık değil mi bize daha genciz biz :)

sabah ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürü geldi. Biraz konuşma yaptılar. Şu anda 75 kişiden 50 si salonda. İmza çizelgesi bende hala vermedim.
Seminer bitiminde veriyorum.

İmza sirküsünü verdim ve salon şu anda boş! İki gündür çıkışta veriyordum, yine erken biter düşüncesi ile bugün erken aldım, ve salonda sadece ben kaldım!

bugün akşam belli bir saatte volkan başkana mail atalım bu görevin değişikli yapılması gerektiği hakkında. Ya bişiler yapmalıyız arkadaşlar düşünün eylülde de aynısı olacak ve bundan sonra her daim olacak yedekler olmalı en azından. Bir arkadaşımız güzel bir yazı yazsa bizlerde aynısını göndersek ama aynı saatte olmalı.

ya o değilde bu çileyi çektirdiler bari 5 günlük bir tatil hediye etseler Bu sefer kuşadası olmasın başka bi yer olsun :puhaha:

dobra1979' Alıntı:
ya o değilde bu çileyi çektirdiler bari 5 günlük bir tatil hediye etseler Bu sefer kuşadası olmasın başka bi yer olsun :puhaha:
her yıl düzenli olarak moderatörlere 5 gün kuşadasında aynı otelde tatil versinler ekderse gerek yok..... bana uzak ama olsun(mersin)

veyselsari23' Alıntı:
Arkadaşlar Çorum meb 'in söylediğinine göre;
Herhangi bir ödeme yapılmayacakmış. Bakanlığa sormuşlar öyle demiş. Hayırlı olsun.

Önce ödenmesine dair yazı gelmişti şimdi ödenmemesine dair yazı gelmiş. :verymad:

bugün ilçedeki memuru gördüm senin bilgilerini istediler bugün gönderdik hemen ücretle ilgili bişeyler yapılcak heralde dedi.. Manisa/Alaşehir

Hocam bizimde bugün istediler bilgilerimizi manisa / gölmarmara
inşallah ücretlerle alakalıdır...

Geri