zeybekd' Alıntı:Hocam bizimde bugün istediler bilgilerimizi manisa / gölmarmara
inşallah ücretlerle alakalıdır...
Ben de müdür yardımcısıyım ama etkili olmuyor. Hepsi benden büyük insanlar ve salon bomboş!beyza2006' Alıntı:müdür yardımcımız içeri girin demese imzaya kadar dışarıda kalacaklar..acaba hangi akla hizmet ediyorlar güya biliyorlarmış anlatılanları...
Maalesef meb tarafından yasaklanmış youtube giremiyorum......mfacil' Alıntı:bızım salon guzel su anda youtubete yannı medıtation yaz arka plana dusuk sesle ver bak daha ıyı dınlıyorlar = uhaha:
Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar
Tek imza , Salon dolu.antipc' Alıntı:Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar
Tebrik ederim arkadaşım. Şube müdürü var mı salonunuzda? Bi de hangi il?KOZANDAGI' Alıntı:Tek imza , Salon dolu.antipc' Alıntı:Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.ilyas-71' Alıntı:Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar
umus1979' Alıntı:tek imzayla salonu dolduran arkadaşlar işin sırrını bizede söylesinler. bir sabah bir de çıkışta alıyorum sadece o saatlerde salondalar. şimdi dört gözle beni (imza kağıdı) bekliyorlar salonda.
KOZANDAGI' Alıntı:Sube muduru kapinin onundeki koltukta oturuyor. Imzayi da o takip ediyor.