E-KONFERANS BİLGİ PAYLAŞIMI

Kodla Büyü
zeybekd' Alıntı:
Hocam bizimde bugün istediler bilgilerimizi manisa / gölmarmara
inşallah ücretlerle alakalıdır...

ücretle alakalı olmaz.

Sizden memnun kaldık.

Eylüldeki modaratör listesine sizi direk eklicez.

Size artık e-konferansı kitlicez demek için bilgiler alınmıştır.

Kesinliklede böyle olduğunu düşünüyorum.

Ben ilçeye söyleyeyimde benim ismimi cismimi hiç bir yere vermesinler!

Herkese günaydın... Zorlu bir sürece daha başlıyoruz. En çok da imza kısmı yoruyor beni.

günaydın arkadaşlar.Şu bir öğretmenimizin yazıyı scan yapıp gönderme işi ne oldu?taraycı bulabilmiş mi geçen zaman içinde...?

Günaydın. Bu sıkıntıyıda atlatırız. imzalarla siz uğraşmayın hocam il/ilçe memden görevli bulundurmaları gerek bırakın onlar ilgilensin. Üzmeyin tatlı canlarınızı.

Günaydın arkadaşlar emeğimizin karşılığını alabileceğimiz haberlerini almak dileğiyle...

bizimkilerde salona teşrif etmediler henüz.kahvaltı yapıyorlar.bu arada toplasan 15 kişi var zaten kahvaltı yapan:)(Salon 70 kişilik)

müdür yardımcımız içeri girin demese imzaya kadar dışarıda kalacaklar..acaba hangi akla hizmet ediyorlar güya biliyorlarmış anlatılanları...

beyza2006' Alıntı:
müdür yardımcımız içeri girin demese imzaya kadar dışarıda kalacaklar..acaba hangi akla hizmet ediyorlar güya biliyorlarmış anlatılanları...
Ben de müdür yardımcısıyım ama etkili olmuyor. Hepsi benden büyük insanlar ve salon bomboş!

bızım salon guzel su anda youtubete yannı medıtation yaz arka plana dusuk sesle ver bak daha ıyı dınlıyorlar :)= :puhaha:

Bizimde salonumuz bomboş... Bu sistemi düzenleyenlerin modaratörlere nasıl gidiyor diye sormak akıllarına gelmezmi? Herşeyde olduğu gibi burdada kağıt üzerinde mükemmel bir sistem var.. :wink:

Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar :)

ilyas-71' Alıntı:
Arkadaşlar bizim ilçede çift imza alıyoruz giriş ve çıkış ayrı ayrı. Size de tavsiye ederim. Öğretmenleri bütün bütün tutamasak bile hiç olmazsa sabah gelip imza atıp kaçamıyorlar öğleyi bekliyorlar :)
Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.

hocam dakıkada bır alsanda ımzayı hıc degısmez ımza atar cıkar dısarda bekler ıkıncı ımzada yıne gelır bınada durmak ıstemıyuorlardı ama bugun ıyıyız gercekten saolsun anlatımlar dınlenıyor

antipc' Alıntı:
ilyas-71' Alıntı:
Biz 3 imza aılıyoruz. Giriş-Ara-Çıkış. Ama yine de salon boş. Öğretmenler okul sınırları içindeler ama salonda değiller.
Tek imza , Salon dolu.

KOZANDAGI' Alıntı:
antipc' Alıntı:
ilyas-71' Alıntı:
Tek imza , Salon dolu.
Tebrik ederim arkadaşım. Şube müdürü var mı salonunuzda? Bi de hangi il?

tek imzayla salonu dolduran arkadaşlar işin sırrını bizede söylesinler. bir sabah bir de çıkışta alıyorum sadece o saatlerde salondalar. şimdi dört gözle beni (imza kağıdı) bekliyorlar salonda.

umus1979' Alıntı:
tek imzayla salonu dolduran arkadaşlar işin sırrını bizede söylesinler. bir sabah bir de çıkışta alıyorum sadece o saatlerde salondalar. şimdi dört gözle beni (imza kağıdı) bekliyorlar salonda.

Ben biraz önce aldım imzayı, Nurdan Hocanın uzatacağını kestiremedim. Ee tabii imzayı alınca gitti öğretmenler. Son oturumu bekliyorum ben şimdi.

KOZANDAGI' Alıntı:
Sube muduru kapinin onundeki koltukta oturuyor. Imzayi da o takip ediyor.

İşin sırrı anlaşıldı. Ne duyarlı şube müdürleri var. Helal olsun, adam görev demiş bekliyormuş. Bizimkiler bu haftaki gruba uğramadılar bile. İlk grupta 3 gün uğradılar gittiler. 2. grupta bir gün uğradılar gittiler. Bu gruba da hiç gelmediler!

leptop benım :P yanı ben kaldım ızerde demek mı oluyor hocam bızımkıler dınlıyor ama sıkmıyorum kımı kapının dısında kımı pencere kenarında oturmus hem muhabbet hemde dınlıyorlar sorun yok yanı ılceden kımse yok bınada ama arkadaslra benım derse gırdıgım 3 okuldan gelıyorlar benım ıcın dınlıyor yada oturuyorlar saolsunlar

bir ben dinliyorum nurdan hocada durumları bilmiyormuş gibi anlatıyor kim dinliyorsa bizim şube müdürü bu hafta 1 gün geldi

Geri