E-kurs modülünde dersler arasında bilişim yok!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okyay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

okyay

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar k.maraş meb bilişim derslerini e-kurs modülüne eklemiyor. okul idaresi tüm dersleri eklemiş fakat meb itirazı üzerine bilişim dersi seçilecek dersler arasından KALDIRILMIŞ.

Yani bilişim, resim, beden gibi dersleri öğretmenleri yetiştirme ve destekleme kursu veremeyecek. durumu hemen bakanlığa, bimer e bildirelim.

Kurs Merkezi okullar belirlenirken bilişim seçilebiliyor hocam.
ben kendim seçtim.

Bir toplum neden bu kadar bilişim düşmanı olabilir ki ? Resim, Müzik, Beden dersleri var ama bilişim yok. Herkese var Bilişime yok... Şaka gibi...

duce' Alıntı:
ben kendim seçtim.

Ders listesinde bilişim yok hocam bunu belirleyen il mem maraş eklememiş.

diğer illeri bilmiyorum

Ankara'da da yok hocalarım...
Okul İlçeye sormuş. Siz yazın ile soralım demişler...

okyay' Alıntı:
duce' Alıntı:
ben kendim seçtim.

Ders listesinde bilişim yok hocam bunu belirleyen il mem maraş eklememiş.

diğer illeri bilmiyorum

Sayın hocam ben durumu anlamadım. Bizde de okul bilişim tek ve yazılım dersini seçti. 6 saat olarak sisteme girdik. (3 Grup) şimdi mebbis bilgilerim ile girince ne okul ne kurs merkezi görünmüyor...

siz mebbisten girdiğinizde ne görüyorsunuz

ordu içinde aynı durum geçerli "Kurs Merkezi Seçiniz" kısmında hiçbir şey görünmüyor eklenmemiş mi demek oluyor bu yani ne kadar saçma

hafta içi de ebadan seçeceğimiz kurslara dahil mi hocalarım eba e-kurs dan secemezsek hafta içi de mi veremeyiz kursu

arkadaşlar buraya yazarak feryadımızı kimse duymaz. Ben meb bilgi edinme merkezine yazdım. cevap bekliyorum gelince buradan bilgilendirme yaparım. Bireysel olarak yazarak farkındalık oluşturabiliriz.

hata sistemsel imiş arkadaşlar. bakanlığa bildirilmiş birçok il memden. yeni bir sistem olduğu için hatalar söz konusu imiş.

Arkadaşlar idarenin tanımlama yapması gerekiyomuş. Ders ekleme yapmalarını isteyin. Kısaca idare belirliyormuş dersleri

hata mata hikaye...tek dertleri ana derslerden seçtirmek..biz okul olarak bilisimi 5 6 lara 2 saat sectik.şimdi ise listede görünmüyor...lanet olsun diyorum. :verymad: devlet öğretmemek için bu kadar uğraşıyorsa biz neden öğretmek için uğraşalım ki...öğrenmesinler bilgisayarı...yeter yaa 2006 da atandım 10 yıl oldu ya 10 yıl bir ders düzene oturmaz mı...

görüyorsunuz işte TEOG HARİCİ DERSLERE geçit yok...

Ekli dosyalar

• aa.JPG
    aa.JPG
    63.1 KB · Görüntüleme: 580
Dev Kitap Arşivi' Alıntı:
Arkadaşlar idarenin tanımlama yapması gerekiyomuş. Ders ekleme yapmalarını isteyin. Kısaca idare belirliyormuş dersleri
Hocam ben idareciyim ilk baktığım şey bizim branşın listede olup olmadığı ama hüsran tabiki yoktu. İdare sadece listede olan dersleri seçip kurs açma talebinde bulunuyor.

Benim anlamadığım okul okul mu ayırıyorlar. Bizim ilçede 20'ye yakın ortaokul var ve sadece 2 tanesinde Bilişim dersi var. İl ya da ilçe onaylamayacak olsa o 2 okulu neden onaylasın. Bizim okulda da görsel sanatlar, beden, müzik hepsi var bir tek bilişim yok.

Edit : Bu arada şimdi baktım bizim okulun listesine eklenmiş bizim dersimiz. Sabah müdürü aramıştım bir tek bizim ders yok diye, kurslara bakan müdür yardımcısı ile görüşecem dedi. Ya yeni eklediler ben söyleyince, ya da sistemden kaynaklı bir sıkıntıda olabilir.

Bizde kaymakamlık onaylamadığı için bilişimin listede görünmediği söyleniyor.

İlle davalık olmak istiyorlar. Bir ildeki kursu açıp senede 5 puan fazla alacak. Ben açamayıp alamayacağım. Nasıl adalet bu. Burda mesele parası değil puanı unutmayın. Bir ildekinin diğerinden eksiği fazlası var mı yok. Eeeeeeee.

Geri