E-kurs modülünde dersler arasında bilişim yok!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okyay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
BU DURUMA TEPKİ VERMEMİZ GEREKİYOR

YAPACAĞIMIZ TEK TEPKİ BTR GÖREVİNE BAŞVURMAMAK OLUR

TÜM BİLİŞİMCİLER OLARAK BAŞVURU YAPMAZSAK FATİH PROJESİ SÜRDÜRÜLEMEZ

MECBUREN SEÇMEK ZORUNDA KALIRLAR VE BİZİM ELİMİZDEKİ BU YAPTIRIMIN NE OLDUĞUNU ANLAMIŞ OLURLAR

AMA BİZ BİR OLABİLİR MİYİZ HİÇ İNANMIYORUM

Aksaray da seçilebiliyor. ben okuluma 5-6-7 sınıflara seçtim.Kaydettim sorun yok. idare beni aradı seçin dedim seçtiler. mem de onaylamışki seçilebilecek dersler arasında var.

Okulda bilgisayar öğretmeni yoksa bir çok idareci bilişimi eklememiş. Bölgedeki arkadaşlara sordum. Açılmayanlarda kendileri istememiş kursu.

İLçe MEmlerin isteği üzerine okul müdürlüklerince uygulamaya konulmuş bir başka bilişim teknolojileri düşmanlığı örneği daha.. Bende müzik resim ve beden olmasına rağmen neden bilişim yok gidip idarecimle konuştum. Sorunu hallettik gidip konuşun sesinizi çıkarın arkadaşlar.

elrond' Alıntı:
görüyorsunuz işte TEOG HARİCİ DERSLERE geçit yok...

arkadaşım sen buraya nasıl ulaştın. Böyle bir ekran görmüyorum sistemde dersi seçtim kaydetti. ilçe ne ara baktıda derslere onay red verdi

ronn' Alıntı:
elrond' Alıntı:
görüyorsunuz işte TEOG HARİCİ DERSLERE geçit yok...

arkadaşım sen buraya nasıl ulaştın. Böyle bir ekran görmüyorum sistemde dersi seçtim kaydetti. ilçe ne ara baktıda derslere onay red verdi
hocam bugün düzeltmeler için tekrar onay ekranı açıldı.sen onu görmüşsündür...düne kadar durum buydu

Ekli dosyalar

• btred.JPG
    btred.JPG
    18.9 KB · Görüntüleme: 547
tarihten ders çıkaramayan aynı hataya düşer.Egitim sistemini teog a gore duzenlemek ancak turkıyede olur.cemaate kaz yerine tavuk veriyorlar olay bundan ibaret :mrgreen:

ben konya karataydaki okullara baktım, bilişim hiç bi okulda görünmüyodu, o kadar okulun içinden sadece bi tanesinde beden eğitimi vardı. resim müzik filan da hiç yok, kesin bu kadar teoga yüklenmeyle karataydan birinci çıkar :D

nöbet ücretli oldu şimdi binlerce dansöz görecez.ayrıca kurslarda batan geminin malları misali oldu.biz bu kafa ile marsta kurs açarız.yenilik geliştirme dedikleri kurum acep bu sessiz tepedeki kendi aleminde yaşayan tarikat mı...bekleyelim belki bir icat falan çıkaracaklar turkiye kurslarla marsa koloni kurar.kurstan zengin oluruz. :puhaha: bizim tek derdimiz teog ya...lan bizim cocuklar degilde sanki sokak köpegi eğitiyoruz povlov bu halimizi görse calışmalarını yırtar atardı.bu cocukların eziyet çekmesine ben sebep oldum diye :mrgreen:

bende idarecim ile görüştüm süresi geçti ama dedi. yönetici girişi ile sonradan yapılabiliyormuş dedim (buradan okuduğum yorumlara dayanarak) bakalım deneyelim dediler arayıp dönecek bana olacak mı bilmiyorum?

Şimdi baktım beden ve müzik eklenmiş bilişim yine yok kurs onayları bugun oglen 13 den yarın oglen 13 e kadar açıkmış.Kurs merkezlerinin kursları seçmesi gerekiyormus

gmakul' Alıntı:
bende idarecim ile görüştüm süresi geçti ama dedi. yönetici girişi ile sonradan yapılabiliyormuş dedim (buradan okuduğum yorumlara dayanarak) bakalım deneyelim dediler arayıp dönecek bana olacak mı bilmiyorum?

şimdi cvp geldi 5-6-7-8 leri toplayıp teog kursu açılması için teog derslerinde göstericeklermiş kısacası bilişim rafa kalktı :-1:

okulun önce seçmesi lazım.kurs merkezi dersleri seçerken bilişimi de eklettim. su anda kendi ekranımda görünüyor

ankarada açıldı. kurs talebinde bulunacaksanız önce okulun dersi seçmesi ardından ilçe onayı gerekli. açmak isteyenler bu şekilde yaptırabilirler.

Bende bizim mudure eklettim bilisimi şuan başvuru sayfamda görünüyor sıra dersi öğrenciye sectirmede

Arkadaşlar dersin gözükmemesinin sebebi tamamen okul ve ilçe ile alakalı. Bakanlıkla alakası yok.
1- Okula gidip dersinizi açtırın. Bir okulun kurs merkezi olması için EN AZ ALTI DERS SEÇMESİ GEREKİYOR! YOKSA İLÇE ONAY VERMİYOR.
2- İlçeye gidip "Ölçme Değerlendirme bölümünden (öyle müdürle falan uğraşmayın memurlar yapıyor zaten) okulun açtığı dersleri tekrar onaylamasını isteyin Bir şey derlerse bugün yazı geldi onay ekranlarına dair ondan bahsedin. Sayfadan onay yaptırın.
3- Artık kendi sayfanızda dersinizi görebileceksiniz. :+1:
Şuraya bak arkadaş. Bir iş yaptıracaklar resmen sürünmeden yaptırmıyorlar. Ayıp resmen :-1:

Arkadaşlar halk eğitimde 40 saat derse giren biri yetiştirme kursu açabilir mi?
İlçede başka okullarda talep var ancak kurs açan yok. 40 saat ders üzerine yetiştirme kursu açılıyor mu?

Arkadaşlar yarına kadar okula dersi ekletebilirsiniz. Kolay gelsin.

Birim: Bilgi İşlem ŞubesiKonu:ÖNEMLİ... DYK SİSTEMİ OKUL/KURUM GİRİŞLERİDağıtım: Ortaokul ve Liseler Sayın Yetkili,Destekleme ve Yetiştirme kursları kapsamında bugüne kadar başvuru yapmamış/yapamamış veya  başvuru yaptığı halde reddedilmiş okul/kurumların başvuru yapabilmeleri için Kurs Merkezleri Mebbis Giriş ekranı  17.09.2015 Perşembe günü (bugün) saat 13:00’te açılacak olup  18 Eylül Cuma günü (yarın) saat 13:00’e kadar açık kalacaktır. İlgili okullara gerekli uyarıların yapılarak Kurs Merkezi girişlerinin ivedilikle yapılmasının sağlanması gerekmektedir.Aynı gün 13:00-17:00 saatleri arasında il/ilçe sorumlularına onay ve ret  işlemleri için sistem açık kalacaktır. Bu saatten itibaren reddedilen başvurular bir daha dikkate alınmayacaktır.Konunun tüm ilgililere duyurularak herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda  bilgi ve gereğini rica ederiz.

benim ekrandada gözükmüyor bilişim okulu aradım tele bakan yok,başka derslere başvurabiliyormuyuz ?

temel derslerin karşısında ilçe onayı yazıyor diğer derslerde okul onayı sebebi nedir arkadaşlar neden çıkmıyor ben kendi hesabımdan girdiğimde ne yapmam gerekiyor okulun hesabından?

Müdür yardımcısı olduğum okulda 5-6-7 lere 4 er saat olmak üzere sistemde kurs açtım okulumuz mevcut bilişim öğretmenleri kurs istemiyor ama belki dışarıdan bir arkadaş tercihte bulunur o kişiye faydalı olur düşüncesiyle açtım...

Ama şu bir gerçek bizler kendi ellerimizle branşımızı öldürüyoruz!

Geri