E-kurs modülünde dersler arasında bilişim yok!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okyay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Davalık olsan ne olacak hocam, 4 yıldır uzman öğretmenlik için mahkemedeyim... her yol tükendi, en son anayasa mahkemesindeyim... tüm süreci bitirdim, sonuç sıfır, neredeyse doktorayı bitireceğim, belki üniversiteye geçeceğim, ama gel gör ki MEB için uzman olma seviyesinde değilim. MEB de hikaye mahkemelerde hikaye...

Elrond ille görüştün mü kardeş. Arkadaş madem teog ta teog diyorlar okuldan da kaldırsınlar komple o zaman bilişimi müziği resmi nasıl olsa sınavlarda çıkmıyoruz. Bakanlık açılır diyo milli eğitim açmıyor olaya bak Allahım ya

Az önce dersi seçtim.. Ama gördüğüm 20 okulda sadece 2 okula onay verilmiş... Kısaca İL-İLÇE-OKUL'dan herhangi biri seçmez ise kurs açılamaz. Hangisinin ret verdiğini bulmak size düşüyor. Ama büyük oranda okul idarecileri seçtirmiyor. Bazı okullarda sadece mat, türkçe, fen ve ing seçilmiş örneğin.. Yayınlanan yönetmeliğe göre il ve ilçedeki komisyonlar onay verir diyor. yönetmeliğin 1.4 maddesinde.. ondan kendilerince zorlama yetki kullanıyorlar :verymad: :verymad:

bu ne demek yine mi engel oldular hiç bir seçim yapamıyorum güya okul dersleri girdiğini söylüyor

ben bimer e yazıyorum. belki birşeyler değişir. bimer e yazacaklar sizde bugünden yazınki tairhler geçmeden sonuçlansın

Ankara Altındağ'da kurs merkezi listesine son girişimden bu yana yeni okullar eklendi... alfabetik sıraya göre h harfine kadar okullar gözüküyor şimdi...

Dersleri idare giriyor, onay verilip verilmemesi ilçenin insiyatifinde.
kurs merkezi seçemeyenler ilçeyi bekleyecekler anladığım kadarıyla.ilçe sistemi açınca kurs merkezi seçebileceksiniz.
bence bimer işi çözene kadar dönem biter. en mantıklısı sendikalarla irtibata geçmek olacaktır.

Kurs başvurusunda yasal olarak girebileceğiniz dersi yada dersleri seçin diyor ya bunun için çift diplomalı falan mı olmak lazım

yine bir meb klasiği şaşırdık mı tabiiki hayır :-1: il il bile farklılık var bir işi düzgün yapamazlar mı yazık tek kelime ile yazık.

kurs merkezimi ve bilisim teknolojileri ve yazilim dersimi secim kaydettim. herhangi bir sorun olmadi.

3 tane kurs merkezi sunuyorlar ben kendi okulumu sectim sadece.

yer batman.

Müdür çok istekliydi kimse kurs açmak istemiyor bulunduğum kurumda.Açıkırsa ben açıyım dedim tamam dedi.Anlamadığım Beden dersi var ama bizim dersler yok

rommy6719' Alıntı:
Müdür çok istekliydi kimse kurs açmak istemiyor bulunduğum kurumda.Açıkırsa ben açıyım dedim tamam dedi.Anlamadığım Beden dersi var ama bizim dersler yok

Bana açılan hiçbir okulda yok ne bilişim ne muhasebe nede başka bir meslek alanı ile ilgili kurs imkanı yok.
Demek ki il/ilçe mem' lere bir bilgi gelmiş olmalı açılmayacak diye.

İyi hoşta kardeşim o il onay veriyor diğeri vermiyor çocuk oyuncağı mı bu. Ya vardır ya yoktur hak ve pun kaybına yol açar bu.

Bulunduğum ilçenin bu konudan sorumlu şube müdürüyle dün görüştüm, kurs açacağımdan değil de sorayım dedim. "Bilişim, resim, müzik beden gibi derslere kesinlikle kurs açmayacağız. 8.Sınıflar zaten Teog dersleri, 5-6-7.sınıflarda 3 dersten alabildikleri için bu 3 dersi bilişim,resim,müzik,beden dersleri ile dolduramayız" dedi. Açmaya çalışan okullara da söylediklerini ve iptal ettiklerini söyledi. Bunun yasal olarak hem öğrencinin hem de bizim hakkımız olduğunu söyledim, şube müdürü "ama onay bize verildi, onaylayıp onaylamamakta benim hakkım" dedi.Bu saydığım derslerden egzersiz açılması gerek dedi. Konuşmamız gerilmeye başlayınca imalı bir şekilde "HAKLISINIZ HOCAM" dedim ve sustum.

amip33' Alıntı:
Bulunduğum ilçenin bu konudan sorumlu şube müdürüyle dün görüştüm, kurs açacağımdan değil de sorayım dedim. "Bilişim, resim, müzik beden gibi derslere kesinlikle kurs açmayacağız. 8.Sınıflar zaten Teog dersleri, 5-6-7.sınıflarda 3 dersten alabildikleri için bu 3 dersi bilişim,resim,müzik,beden dersleri ile dolduramayız" dedi. Açmaya çalışan okullara da söylediklerini ve iptal ettiklerini söyledi. Bunun yasal olarak hem öğrencinin hem de bizim hakkımız olduğunu söyledim, şube müdürü "ama onay bize verildi, onaylayıp onaylamamakta benim hakkım" dedi.Bu saydığım derslerden egzersiz açılması gerek dedi. Konuşmamız gerilmeye başlayınca imalı bir şekilde "HAKLISINIZ HOCAM" dedim ve sustum.
Peki senin hakkın duruşmada görüşürüz diyip dava açacaksın, görecek o zaman öyle artis artis konuşmayı. Benim özlük hakkımı yiyecek paşam ve bunu kendine hak görecek, adamın boğazına kakarlar :verymad:

arkadaş bir işimizde sorunsuz olsun nedir bu bt çilesi atandığımız günden beri bizim branşamı özel anlamadım yeter artık :verymad: bu ders ve öğretmenler hak ettiği yerde değil!

Geri