chrome versiyonu 118.0.5993.89 .chrome driverda bu versiyon yok ama
Chrome for Testing availability
googlechromelabs.github.io
chrome versiyonu 118.0.5993.89 .chrome driverda bu versiyon yok ama
ben bilgisayar C : içinde çalışmadı flash diske atıp denedim çalıştı.anadolu lisesindeyim çekemedim bilgileri
Hocam, aynı sorunu yaşıyorum.İdareci yetkisiyle öğrenci bilgilerini aldım ama veli bilgilerini almak istediğimde program ilk öğrencide kalıyor ilerlemiyor.
versiyon 118.0.5993.118 hocamın attığı 64 bit driver ile çalıştı bendeÇalıştıranlar chrome un hangi versiyonu ve hangi chrome driveri kullanıyor
İlk mesajda paylaşılmış hocam.Yapılan uygulamanın kodlarını paylasabilirmisiniz
meb ajanda dan sonra çekebildiniz mi verileri?Ellerinize sağlık hocalarım. Çok kullanışlı bir uygulama olmuş. Sadece öğrencinin sürekli hastalık bilgisini almak isteğimde diğer sürekli hastalığı bilgisi alınıyor. İkisi farklılık gösteriyor. Diğer sürekli hastalığı değil de sürekli hastalığı verisi alınabilir mi
chromedriver | win32 | 200 | |
---|---|---|---|
chromedriver | win64 | 200 |
Tc kimlik no kısıtlaması kaldırılmış mı hesabınızdan hocam? İnternette aratırsanız çıkar.bende bir türlü olmadı, program direk adresini açıyor.
adresi mebbis.meb.gov.tr olarak değiştirip, ajanda ile giriyorum. devamında listemi yükleyip bilgileri çek diyorum ama hiç bir veri çekmiyor.
En üstü yeşil oluyor ve öylece bekliyor. Yönetici haklarım da var.
E-okul ekranından bir yere girip ondan sonra mı Bilgileri Çek demem lazım
Tc kimlik no kısıtlaması kaldırılmış mı hesabınızdan hocam? İnternette aratırsanız çıkar.
Yönetici modülünden öğretmenler için kullanıcı tanımlama yapılırken bu bölüm boş geçilmeli diye biliyorum yönetici haklarına sahip olunması için.ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım hocam