eskisi gibi canavar gibi çalışıyor hocam, şu sistemi bir de mesem için yapsanız, tadından yenmezevet sizin chrome güncel
uygulamanızdaki chromedriver eski
linkteki dosya en yeni sürüm
üstteki okul adı yazan satırları silin en üstte sınıf adı soyadı satırı kalsınPrograma exel öğrenci listesi eklemek istediğimde bu hatayı alıyorum. Diğer dediğiniz programı da kurdum ama hala devam ediyor.
hallettim. Fakat şimdi de verileri almadı. Anadolu lisesi veli telefonları lazım. uzun süren bir işlem oldu ama bomboşüstteki okul adı yazan satırları silin en üstte sınıf adı soyadı satırı kalsın
yönetici şifresiyle deniyorsunuz değil mi?hallettim. Fakat şimdi de verileri almadı. Anadolu lisesi veli telefonları lazım. uzun süren bir işlem oldu ama bomboş
Müdür yard. ile girdiğimde de isimleri alıyor telefon numarasında hata veriyor.yönetici şifresiyle deniyorsunuz değil mi?
Müdür yard. ile girdiğimde de isimleri alıyor telefon numarasında hata veriyor.
Şuan için son hali bu arkadaşlar
Geri bildirimlere göre düzenlemeleri bitti
Sorun yaşayan olursa Okul türü ile beraber yaşadığı sorunu yazarsa sevinirim
Kolay gelsin
Hocam emeğinize sağlık. Bu sürümde açarken hiçbir hata almadım. Sorunsuz çalıştı.
İmam Hatip Lisesinde görev yapıyorum. (Ortaokul + Lise) Ortaokul öğrenci bilgilerini çekerken anne ve bana telefon numaraları çekemiyor. "HATA" yazıyor o sütunda. Onun dışında diğer bilgileri eksiksiz çekiyor.
Lisede ise Nüfusa kayıtlı olduğu yer bilgisini "*******" şeklinde çekiyor.
Bunlar dışında bir sorun yok hocam. Tekrardan emeğimize sağlık, sadece bilginiz olsun diye yazdım bunları yanlış anlamayın.
imam hatip ortaokulu sorunsuz çalıştı hocam. Eline sağlık. Hata alanların problemi chrome driver ile program sürümü uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. İkisi de aynı olmalı. Şöyle bir sıkıntı var; şu anda chrome programın son sürümü 124 ama chrome driver olarak son sürüm 123. bundan kaynaklı sorun yaşanıyor.Şuan için son hali bu arkadaşlar
Geri bildirimlere göre düzenlemeleri bitti
Sorun yaşayan olursa Okul türü ile beraber yaşadığı sorunu yazarsa sevinirim
Kolay gelsin
Gönderdim hocam.hocam dönüş için teşekkür ederim
nufüs bilgilerinde kayıtlı olduğu yer bilgisi sanırım idarede dahil herkese kapatıldı o yüzden bilgi yıldızlı geliyor. sonraki sürümlerde o seçeneği çıkartıcam muhtemelen
veli telefon bilgisinde hata yazmasının sebebini anlamak için sayfanın kaynak kodunu özel mesajla gönderme şansınız olursa ilgilenirim
şu an crome programının son sürümü 125 chrome driver 123. Bunu nasıl çözebilirizimam hatip ortaokulu sorunsuz çalıştı hocam. Eline sağlık. Hata alanların problemi chrome driver ile program sürümü uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. İkisi de aynı olmalı. Şöyle bir sıkıntı var; şu anda chrome programın son sürümü 124 ama chrome driver olarak son sürüm 123. bunda
şu an crome programının son sürümü 125 chrome driver 123. Bunu nasıl çözebiliriz
Hatanın ne olduğu yazıyor hocam uyarıda. Chrome 126 sürüm için driver yüklemeniz lazım. Sizdeki Chrome driver (123) eskimiş.Anadolu İmam Hatip Lisesi için programı kullanmaya çalışyıorum ama aşağıdaki gibi bir hata alıyorum.
driver güncelleme adımlarını yazabilir misiniz? dosyayı indirdim ama sonrasında ne yapmam lazım?Hatanın ne olduğu yazıyor hocam uyarıda. Chrome 126 sürüm için driver yüklemeniz lazım. Sizdeki Chrome driver (123) eskimiş.
Verdiğim linkteki dosyayı indirip exe dosyasının yanına atacaksınızdriver güncelleme adımlarını yazabilir misiniz? dosyayı indirdim ama sonrasında ne yapmam lazım?
teşekkür ederim. verileri çekme işlemini yapıyorum ama hiçbir veri gelmiyorVerdiğim linkteki dosyayı indirip exe dosyasının yanına atacaksınız
Yönetici şifresi ile girmeniz lazım.teşekkür ederim. verileri çekme işlemini yapıyorum ama hiçbir veri gelmiyor
yönetici şifresiyle giriyorum ama ilk öğrencinin bilgilerini aldıktan sonra diğerlerini almadıYönetici şifresi ile girmeniz lazım.