hocam meb sınavlarını ozursuz olarak 2 den fazla yapmayla ilgili birşeyler soylemislerdi. istedigimiz kadar red onaylamama yapma hakkımız var mı acaba?
Siz bahsettiğiniz onayladıktan sonra iptal edilmesi ile ilgili.
hocam meb sınavlarını ozursuz olarak 2 den fazla yapmayla ilgili birşeyler soylemislerdi. istedigimiz kadar red onaylamama yapma hakkımız var mı acaba?
İnternette böyle bir açıklama gördüm ama denemedim, bilgisi olan varsa ona göre deneyelim.
"Çözüm olarak bu şekilde paylaşılmış
Dijital.gib.gov.tr sitesine giriş yaptıktan sonra Hazır Beyan sekmesine tıklayıp açılan ekranda İşlemlerim başlığı altında açıklama yapmak istiyorum kısmına tıklayın.
Sonrasında kategorilerden "Hesabıma gönderilen tutar kira ödemesi değildir." seçeneği seçip açıklamanızı girin ve gönderin."
bana da 5 şubat yatmış 17 şubat yatmamış16 Şubat’taki e-sınav görevi ücreti yattı
bana da 5 şubat yatmış 17 şubat yatmamış
Elbette onaylamama hakkımız var. Sizin dediğiniz onayladığı halde milli eğitimi arayıp iptal edenler için diye biliyorum.hocam meb sınavlarını ozursuz olarak 2 den fazla yapmayla ilgili birşeyler soylemislerdi. istedigimiz kadar red onaylamama yapma hakkımız var mı acaba?
İlginç bir durum da ben söyleyeyim . E-devlete girip adıma yapılan kira ödemeleri başlığına bir bakın. Kurs ücretleri kira geliri olarak yatmış. ANKARA KAMU KURUMSAL adı ile Bana kira vergisi çıkmış . Aynı durumda olan var mı?
açık lise e sınavında görevliyim. mtsk e-sınavında yüz tanıma sistemini kullanıyoruz. fakat açık lise e sınavda yüz tanıma sistemini dikkate almayacağız değil mi?
Verdikleri 1000 tl para. kırk dereden su getiriyorlar. Sürekli duyuru sürekli tebliğ herhafta başvuru vsYeni tebellüğ var:
“Bakanlıkça yapılacak merkezî sınavlarda tarafıma verilecek görevlere ilişkin sistem tarafından kısa mesaj (SMS) gönderme zorunluluğu bulunmadığını, başvuruda bulunduğum görevlere ait görevlendirme sürecini MEBBİS üzerinden takip edeceğimi, tebellüğ ettiğim belgeleri okuyup bilgilendiğimi ve onayladığım görevlerde sorumluluklarımı yerine getireceğimi beyan ederim.”
haydaaa. bir sms göndermek bu kadar mı zormuş ya. habire görev var mı diye bakıp duracak mıyızYeni tebellüğ var:
“Bakanlıkça yapılacak merkezî sınavlarda tarafıma verilecek görevlere ilişkin sistem tarafından kısa mesaj (SMS) gönderme zorunluluğu bulunmadığını, başvuruda bulunduğum görevlere ait görevlendirme sürecini MEBBİS üzerinden takip edeceğimi, tebellüğ ettiğim belgeleri okuyup bilgilendiğimi ve onayladığım görevlerde sorumluluklarımı yerine getireceğimi beyan ederim.”
Verdikleri 1000 tl para. kırk dereden su getiriyorlar. Sürekli duyuru sürekli tebliğ herhafta başvuru vs
haydaaa. bir sms göndermek bu kadar mı zormuş ya. habire görev var mı diye bakıp duracak mıyız
Cuma sabahGörevlendirmeler hangi gün yapılıyor ?