Resen görev isteyenlere onay ekranı kalkmış. Gelmek zorunlu hale gelmiş
Her zaman öyleydi zaten.
Yeni bir şey değil yani.
Resen görev isteyenlere onay ekranı kalkmış. Gelmek zorunlu hale gelmiş
Valla şaşırdım . Demek bana hiç denk gelmediHer zaman öyleydi zaten.
Yeni bir şey değil yani.
Hocalarım bu sınavlarda görev alabilmek için Uygulama İzleme Kursunu nereden nasıl alıyoruz?
Ortaokulda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyorum.
Kursunu almış ise alır hocam. Dün sınavdaydım ve bugünkü salon başkanı olarak görevli arkadaşın unvanı Teknisyen, gözetmen ise Öğretmen idi.hocalarım büyükşehir olmayan illerde ilçedeki öğretmenler e sınavda görev alamıyor mu
hocam bende de böyle çıkıyor, sınav saati seçilemiyor. ilçemde sınav merkezi var, hatta kendi okulum sınav merkezi. neden böyle oluyor? uygulama semineri almadığım için olabilir mi?İlçesinde e-sınav salonu yoksa, görev alamayabilir.
E-sınav görev ilçesi yazıyor MEBBİS’te:
Ekli dosyayı görüntüle 78440
hocam bende de böyle çıkıyor, sınav saati seçilemiyor. ilçemde sınav merkezi var, hatta kendi okulum sınav merkezi. neden böyle oluyor? uygulama semineri almadığım için olabilir mi?
hmm.. teşekkürler hocam..Evet. Eğitimi almayanlar artık görev alamıyor.
Açık lise sebebiyle çok fazla kişiye kurs verildi. Bu sebeple yakın zamanda açılacağını sanmıyorumHocalarım bu sınavlarda görev alabilmek için Uygulama İzleme Kursunu nereden nasıl alıyoruz?
Ortaokulda Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyorum.
Olayın torpille alakası yok sadece bilgisayar öğretmenleri 600 üzeri e sınav salonlarina bu kadar mtsk sınavı mesem kıyı emniyeti sınavları protokol sınavları üstüne açık lise sınavları yeterli gelmeyecektir. Katılıyorum bilgisayar öğretmenleri kadar kaliteli bu işi yürütecek bir zümre yok ama gerçekleri düşününce işi hemen torpile bağlamak kolaycilikgecen aldım edebiyat öğretmeni salon başkanı ben ise 50 defa görev almış bir bilişim öğretmeni olarak gözetmendim. Yazıcıda sorun oldu hiç biri bişey bilmiyor. liyakat hiç bir yerde kalmamış arkadaş sınav görevlerinde bile torpil var yazık vallahi
birde bu kişiler uygulama izleme görevi kim bilir kaç kez yapmıştır. bendede teknisyen vardı ama gözcüydüBaşkan çıkmayan görevleri red ediyorum artık. Meslek lisesi teknisyenin başkanlık yaptığı sınavda 1 kez gözetmen oldum. Hiç bir açıklama yapmadan sınavı başlattı. Tabi ben müdahale etmedim. Görevim değildi. Sınava dair doğru dürüst bilgisi yoktu. Nasıl belge almış şaşırdım. Şimdi bu hata yapsa ikimizde sıkıntı yaşayacağız. Karar aldım. Başkan cikmayan sınavlara görev almayacagim. Elbet bir yerden patlak verecektir bu sistem.
Aynen bende şimdi baktım, 2024 esınav ödemeleri kira ödemesi olarak görünüyor. Mart ayı içinde kira beyannamesi isterlerse şaşırmayın..İlginç bir durum da ben söyleyeyim . E-devlete girip adıma yapılan kira ödemeleri başlığına bir bakın. Kurs ücretleri kira geliri olarak yatmış. ANKARA KAMU KURUMSAL adı ile Bana kira vergisi çıkmış . Aynı durumda olan var mı?
Ben böyle bir başlık bulamadım hocam. Tam bu şekilde mi geçiyor.İlginç bir durum da ben söyleyeyim . E-devlete girip adıma yapılan kira ödemeleri başlığına bir bakın. Kurs ücretleri kira geliri olarak yatmış. ANKARA KAMU KURUMSAL adı ile Bana kira vergisi çıkmış . Aynı durumda olan var mı?
Chrome den girince gözüküyor hocam.Ben böyle bir başlık bulamadım hocam. Tam bu şekilde mi geçiyor.
hocam meb sınavlarını ozursuz olarak 2 den fazla yapmayla ilgili birşeyler soylemislerdi. istedigimiz kadar red onaylamama yapma hakkımız var mı acaba?Başkan çıkmayan görevleri red ediyorum artık. Meslek lisesi teknisyenin başkanlık yaptığı sınavda 1 kez gözetmen oldum. Hiç bir açıklama yapmadan sınavı başlattı. Tabi ben müdahale etmedim. Görevim değildi. Sınava dair doğru dürüst bilgisi yoktu. Nasıl belge almış şaşırdım. Şimdi bu hata yapsa ikimizde sıkıntı yaşayacağız. Karar aldım. Başkan cikmayan sınavlara görev almayacagim. Elbet bir yerden patlak verecektir bu sistem.