E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
Belirtilmediyse başkan ve gözetmen için sınır yok denilebilir mi?
Bina sorumluları için görevlendirme sınırı belirtilmiş, salon görevlileri için belirtilmemişse aksi bir beyan gelene kadar salon görevlileri için görevlendirme sayısı sınırsızdır anlamı çıkarılabilir bence Sayın Hocam.

Bu arada neden mescid yok sinav merkezlerinde aksam namazını kılayım dedim camide 30 saniyebgeciktik diye ceza verdiler

İtiraz dilekçesi verin ama birşey çıkacağını sanmıyorum.

Yönetmelikte bizler için sınır görmedim, ama İlçe Bilgi işlem sorumlusu bizde de 40 dedi, sınırsız olduğunu düşünenlerdenim, şu an Antalya da yeni kurs açılmadı, aynı hafta 2. görev reesen verildi bana, bu yıl toplam 4 oldu, inşallah bu değişiklik hayrımıza olur, sürümden kazanırız. :)

Vergi matrahını sene başında fulleyip yıl boyu maaş düşürmeyi düşünmezsek tabi....

Bana da gözetmen görevi çıktı üstteki mesajlardan anladığım kadarıyla sınav başkanının bilişimci olmaması yüksek ihtimal, tebrik ederim hangi akla mantığa uygun yapmışlarsa bu işi, bari sınav başkanı öncelikle bilişimci atansın çok ilginçler gerçekten...

Gozetmen olarak ilk defa gorev yaptim ama baskan cografya ogretmeniydi artik kursu nasil aldiysa.
hocam bizim ilde eğitim veren il formatörü ile görüştüm, klavuzda 3 yıl öğretmenlik yapmış olmak ve lisans mezunu olmak dışında bir şart yok dedi. Bunun dışında diğer kriterler iller tarafından eklenmiş olabilir varsa tabi.

Arkadaşlar resmi yazıya göre Sertifika sahibi olmak yetiyor. Zamanında açılan bu kurslara şartları taşıyanları aldılar. Onlarda eğitim sonrası girebildi. Şimdide bizim gibi görev alabiliyor. Bu kadar.

Son belgeleri tebellüğ etmeme rağmen e-sınav görev isteğinde bulunamıyorum. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

evet almıştım ve son görevimi 6 ocakta aldım. az önce yardım masasına mesaj attım. 2017'de aldığım belge 2019'da bakanlık tarafından iptal edilmiş. ama geçen aya kadar görev alabiliyordum

O belge 2019’dan sonra geçersiz.
Siz herhalde 2019’dan sonra başkan veya gözetmen olarak görev aldınız.

belgenin iptal edildiğini söylediler. ama aralıkta 3 görev ve ocak'ta da bir görevi uygulama izleme görevlisi olarak aldım.

Sizi havuzdan çıkarmayı unutmuşlar herhalde.

Ya da belki yeni eğitimi aldığınızı hatırlamıyorsunuz:

MEBBİS’te hizmet içinden kontrol edin tekrar.

Eskisi: 1.01.01.03.011 - E- Sınav Uygulamaları Kursu

Yenisi: 4.01.04.02.023 - e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu

Son düzenleme:
Sizi havuzdan çıkarmayı unutmuşlar herhalde.

Ya da belki yeni eğitimi aldığınızı hatırlamıyorsunuz:

MEBBİS’te hizmet içinden kontrol edin tekrar.

Eskisi: 1.01.01.03.011 - E- Sınav Uygulamaları Kursu

Yenisi: 4.01.04.02.023 - e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu
e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Semineri yazıyor hocam

BBNET
Geri