Uygulama izleme Eğitimini meb mi veriyor halk eğitim mi
İyi olmuş kaldırıldığı biz istedik eğitimi vermediler. Uygulama izleme sorumlusu edebiyat fen sosyal biyoloji bilişim öğretmenlerinden oluşuyor balikesir de zaten bilisimci haricinde hepsi uygulayıcı ben sevindim o yuzdenHocam uygulama izlemeci bilişim-elektronik branşlarından seçiliyordu. Şimdi mecburen herkese açacaklar, yoksa sadece şu anki mevcut uygulamacılar veya sadece bu branşlar sınav yükünü karşılayamaz.
Ceza silimi yok.1 yıl ceza almıştım o ceza da silinir mi
İstanbul'da sınav için dilekçe topladılar sene başında hala acilacak diye bekliyoruzHocam uygulama izlemeci bilişim-elektronik branşlarından seçiliyordu. Şimdi mecburen herkese açacaklar, yoksa sadece şu anki mevcut uygulamacılar veya sadece bu branşlar sınav yükünü karşılayamaz.
tavşan dağösym sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
meb sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
açıköğretim sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
Bu sınavları ücretlerinin azdan da öte komik olduğu için protesto ettim yıllarca.
Bir katıldığım e sınav (uyg. izleme ) vardı, ona da zaten 2024 yılında Çankaya ilçesinde 1 kere görev çıkmıştı, birileri kendi aralarında top çeviriyordu
şimdi onu da protesto edeceğim !
Her katıldığım sınava mutlaka 1 şöför, çaycı vs... sınavla hiç alakası olmayıp (onların yerine işlerini bizim yaptığımız )birileri illa ki geliyordu.
Şimdi 2 iş bilmez görevli aynı sınava düşsün elleri ayaklarına dolansın da BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN KIYMETİNİ ANLASINLAR !
..........................................................tavşan dağ
İstanbul'da sınav için dilekçe topladılar sene başında hala acilacak diye bekliyoruz
Konya ve Ankara'da pilot uygulama amacıyla 1 şubattan önce bu şekilde görevlendirme yapılmış hocam. Bana da 25 ocakta gözetmen görevi çıktı.Çok ilginç e-sınav görevlendirmesi Cuma günü yerine bu akşamdan yapılmış.
Uygulama izleme sorumlusu olmama rağmen gözetmen görevi çıkmış. 1 Şubat'ı öne mi çektiler anlamdım.
Bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 78234
Konya ve Ankara'da pilot uygulama amacıyla 1 şubattan önce bu şekilde görevlendirme yapılmış hocam. Bana da 25 ocakta gözetmen görevi çıktı.
Geçen haftaki görevlendirmede yani.
en doğrusunu yapıyorsunuz hocam.ösym sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
meb sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
açıköğretim sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
Bu sınavları ücretlerinin azdan da öte komik olduğu için protesto ettim yıllarca.
Bir katıldığım e sınav (uyg. izleme ) vardı, ona da zaten 2024 yılında Çankaya ilçesinde 1 kere görev çıkmıştı, birileri kendi aralarında top çeviriyordu
şimdi onu da protesto edeceğim !
Her katıldığım sınava mutlaka 1 şöför, çaycı vs... sınavla hiç alakası olmayıp (onların yerine işlerini bizim yaptığımız )birileri illa ki geliyordu.
Şimdi 2 iş bilmez görevli aynı sınava düşsün elleri ayaklarına dolansın da BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN KIYMETİNİ ANLASINLAR !
Net bilgi verilmedi, salon başkanı-gözetmen ücreti verirler muhtemelen.Ücret hakkında bir bilgi var mı? Başkan ve gözetmen ücreti mi alınacak?
Ben şu an çıkan görevi onaylamayı düşünmüyorum.
Ücret durumunu öğrenene kadar e-sınav görevi isteğini de kapattım.
Bingöl'de 31 Ocak sınav görevim var salon başkanı olarak görev çıktı. Uygulama izleme belgem var. 1 Şubat'tan önce başlandı galiba. Ayrıca cuma günü değil perşembeden görev belli oldu.
Bingöl'de 31 Ocak sınav görevim var salon başkanı olarak görev çıktı. Uygulama izleme belgem var. 1 Şubat'tan önce başlandı galiba. Ayrıca cuma günü değil perşembeden görev belli oldu.
Hocam şimdi bilgi geldi gruptan, 10 pilot il seçilmiş Bingöl’de bu iller arasındaymış.Galiba sistemi 1 Şubat’tan başlayacak şekilde ayarlayamadılar. Bütün haftaya yeni sisteme göre görevlendirmişler.
Hocam şimdi bilgi geldi gruptan, 10 pilot il seçilmiş Bingöl’de bu iller arasındaymış.
Urfa'da da uygulama izlemeciye başkan diye çıkmışÜstte paylaşılan yazıya göre Ankara ve Kayseri bu hafta pilot illermiş zaten.
10 ile mi çıkamışlar gelecek hafta için?