E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
Ben istemiyorum artık zaten ilçede bu sınav gorevini alınca puan boşuna şişiyor. Senede bir gelen diğer sınav görevleri de gelmiyor. Gereksiz bir sürü sorumluluk isteyen alsın

Hocam uygulama izlemeci bilişim-elektronik branşlarından seçiliyordu. Şimdi mecburen herkese açacaklar, yoksa sadece şu anki mevcut uygulamacılar veya sadece bu branşlar sınav yükünü karşılayamaz.
İyi olmuş kaldırıldığı biz istedik eğitimi vermediler. Uygulama izleme sorumlusu edebiyat fen sosyal biyoloji bilişim öğretmenlerinden oluşuyor balikesir de zaten bilisimci haricinde hepsi uygulayıcı ben sevindim o yuzden

ösym sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
meb sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
açıköğretim sınavlarına katılmayıp protesto ediyorum
Bu sınavları ücretlerinin azdan da öte komik olduğu için protesto ettim yıllarca.

Bir katıldığım e sınav (uyg. izleme ) vardı, ona da zaten 2024 yılında Çankaya ilçesinde 1 kere görev çıkmıştı, birileri kendi aralarında top çeviriyordu
şimdi onu da protesto edeceğim !

Her katıldığım sınava mutlaka 1 şöför, çaycı vs... sınavla hiç alakası olmayıp (onların yerine işlerini bizim yaptığımız )birileri illa ki geliyordu.
Şimdi 2 iş bilmez görevli aynı sınava düşsün elleri ayaklarına dolansın da BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN KIYMETİNİ ANLASINLAR !

Bu sınavları ücretlerinin azdan da öte komik olduğu için protesto ettim yıllarca.

Bir katıldığım e sınav (uyg. izleme ) vardı, ona da zaten 2024 yılında Çankaya ilçesinde 1 kere görev çıkmıştı, birileri kendi aralarında top çeviriyordu

Her katıldığım sınava mutlaka 1 şöför, çaycı vs... sınavla hiç alakası olmayıp (onların yerine işlerini bizim yaptığımız )birileri illa ki geliyordu.
Şimdi 2 iş bilmez görevli aynı sınava düşsün elleri ayaklarına dolansın da BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNİN KIYMETİNİ ANLASINLAR !
tavşan dağ :)

Antalya için bilgi var mı kurs vs verilecek mi_

Resen mahalli kurslarda Ocak ayında gözlüyor ama duyuru vs yok

Çok ilginç e-sınav görevlendirmesi Cuma günü yerine bu akşamdan yapılmış.
Uygulama izleme sorumlusu olmama rağmen gözetmen görevi çıkmış. 1 Şubat'ı öne mi çektiler anlamdım.
Bilgisi olan var mı?
esinav.webp

Çok ilginç e-sınav görevlendirmesi Cuma günü yerine bu akşamdan yapılmış.
Uygulama izleme sorumlusu olmama rağmen gözetmen görevi çıkmış. 1 Şubat'ı öne mi çektiler anlamdım.
Bilgisi olan var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 78234
Konya ve Ankara'da pilot uygulama amacıyla 1 şubattan önce bu şekilde görevlendirme yapılmış hocam. Bana da 25 ocakta gözetmen görevi çıktı.

Arkadaşlar yeni yazı geldi okullara. 1 Şubat'tan itibaren uygulama izlemeci diye bir görevli olmayacak ama başkan olmak için uygulama izlemeci eğitimi almış olmak gerekecek. İlimizdeki okullara gelen yazıda açılacak kursa bilişim, elektrik ve elektronik öğretmenleri katılabilir yazıyordu. Yani eskiden farklı branşlardan bu eğitimi alanlar da başkan olabilecek tabi ama yeni başkanlar sadece bu 3 branştan olacak. Yanlış anlamadıysam durum bu.

en doğrusunu yapıyorsunuz hocam.
sizinle aynı durumdayım. hiçbir sınava görev almıyorum. resen atanan hiçbir sınav görevini kabul etmiyorum. 3 kuruş için o kadar sıkıntı ve sorumluluğa gerek yok.
Bence öğretmenlerin yapması gereken bu!. malesef birlik olamadığımız için buna bir çözüm geliştirmiyorlar. biz görev almayınca sevinip elini ovuşturanlar var. "bize daha çok görev çıkar" diyorlar. biz bu halde oldukça öğretmenlere semer vuran çok olur.

Ücret hakkında bir bilgi var mı? Başkan ve gözetmen ücreti mi alınacak?
Ben şu an çıkan görevi onaylamayı düşünmüyorum.
Ücret durumunu öğrenene kadar e-sınav görevi isteğini de kapattım.
Net bilgi verilmedi, salon başkanı-gözetmen ücreti verirler muhtemelen.

Uygulama izleme ucreti vermek yerine baskan gozetmen ucreti ver ama sorun olursa görevli kisi uygulama izlemeci gibi görev yapsin daha uygun ucrete daha kapsamlı iş 😆

Bingöl'de 31 Ocak sınav görevim var salon başkanı olarak görev çıktı. Uygulama izleme belgem var. 1 Şubat'tan önce başlandı galiba. Ayrıca cuma günü değil perşembeden görev belli oldu.

Galiba sistemi 1 Şubat’tan başlayacak şekilde ayarlayamadılar. Bütün haftaya yeni sisteme göre görevlendirmişler.

Dün son kez uygulama izleme gorevindeydim. Adayin biri vucuduna düzeneği kurmuş neyseki içeri giremeden polis üst aramasinda yakaladi.

İstanbul avr. uygulamacıların grubunda sınavın iki uygulamacı ile yapılması defalarca istek olarak belirtiliyordu. Bakanlık duymuş :) Gözlerim yaşardı....

Geri