E sınav yönergesinde değişiklik

Kodla Büyü
Güncel kurs derken hocam internet üzerinden falan kurs mu açıldı yoksa belgem vardı benim
eskiden seminer aldıysanız yeni seminere çağırmazlar zaten hocam. yani eskiden beri uygulamacı olanlara yeni seminere gerek yok. bundan sonra görev alacaklarda seminer almış olma şartı aranıyor.

Seminer ve kurs farklı. Kursun sonunda sınav var.
2019 Ekim öncesi seminer vardı.
2019 Ekim sonrasında kurs verilmeye başlandı. Semineri alıp, kursu almayanlara uygulama be izleme görevi verilmemeye başlamıştı (2020 yılında, tam ayını hatırlamıyorum).

Seminer ve kurs farklı. Kursun sonunda sınav var.
2019 Ekim öncesi seminer vardı.
2019 Ekim sonrasında kurs verilmeye başlandı. Semineri alıp, kursu almayanlara uygulama be izleme görevi verilmemeye başlamıştı (2020 yılında, tam ayını hatırlamıyorum).
valla hocam bizim ilde eskilere gerek yok dediler. eskiler aynen devam dediler.

valla hocam bizim ilde eskilere gerek yok dediler. eskiler aynen devam dediler.

Ben de yanlış hatırlıyormuşum. İkisi de de kurs diye geçiyormuş:

Eskisi: 1.01.01.03.011 - E- Sınav Uygulamaları Kursu

Yenisi: 4.01.04.02.023 - e-Sınav Uygulama ve İzleme Sorumlusu Kursu

Son düzenleme:
Ücretleri güncellemişler, benim bu yıl gittiğim Uygulama İzleme Sorumlusu Görevi ücreti 1279,47 tl gözüküyor.

sınav ücretleri tabi ki güncellenmiş. ocak ayında uygulama izleme sorumlusu olarak gittiğim sınavdan 1279 tl, şubat ayında salon başkanı olarak gittiğim sınavdan 1108 tl alacağım. 150 tl nin peşinde değiliz ama bu zamanda zor. yasal düzenleme gerekiyordur muhtemelen...

sınav ücretleri tabi ki güncellenmiş. ocak ayında uygulama izleme sorumlusu olarak gittiğim sınavdan 1279 tl, şubat ayında salon başkanı olarak gittiğim sınavdan 1108 tl alacağım. 150 tl nin peşinde değiliz ama bu zamanda zor. yasal düzenleme gerekiyordur muhtemelen...
Gozetmen olursanda 250 tl fark var

Bu değişiklik daha az ücret ödeyelim diye mi yapıldı alınan ücret azaldı anladık ancak hala onu da neden 2 ay sonra aliyoruz

********2016344753 *******1.01.01.03.011 -******** E- Sınav Uygulamaları Kursu ******** 16/12/2016-16/12/2016 ******Kurs*******

Arkadaşlar elimdeki bu kursla E-sınavlarda görev alabilirmiyim?

yıllardır biz bunu dile getirmiştik zaten 3 görevli yerine 2 izleme sorumlusu demiştik ama . anlamışlar ama yanlış anlamışlar :)
artı öyle kişilere uygulamacı belgesi verildi ki çalıştığım okulda flash belleğe dosya kopyalayamayan arkadaşımın uygulamacı belgesi var. şimdi ben bu arkadaşın gözetmeni mi olacağım mesela .ilginçççç

Puanın önemli olduğunu düşünmüyorum bir senede 30 dan fazla görev alan bir sürü ogretmen sayabilirim bize sadece 3 görev cikti

Puanın önemli olduğunu düşünmüyorum bir senede 30 dan fazla görev alan bir sürü ogretmen sayabilirim bize sadece 3 görev cikti
Puan üstünlüğü var hocam öyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ayrıca arkadaşın dediği gibi 20'den fazla görev çıkması mümkün değil

Yeni yönergeye göre İzleme sorumlusu olan biz gözetmen olabilir ve bize başkan olarak diğer branş öğretmenleri gelebilir mi? Bizde sadece gözetmen görevi yaparız, etliye sütlüye karışmayız.

Yeni yönergeye göre İzleme sorumlusu olan biz gözetmen olabilir ve bize başkan olarak diğer branş öğretmenleri gelebilir mi? Bizde sadece gözetmen görevi yaparız, etliye sütlüye karışmayız.
Aynen öyle bana denk geldi. Kültür öğretmeni başkandı.

Geri