Mebbis'te teknik öğretmen yazan bir yer görmedim hocam. Memur karar veremez zaten tazminat alıp alamayacağınıza, maaş karşılığı 20 saat derse giriyorsanız teknik öğretmen statüsündesiniz demektir ve tazminat alırsınız.sonsuzartibir' Alıntı:meslek lisesinde çalışan elektronik ve haberleşmesi bölümü mezunu arkadaşlar mebbis de teknik öğretmen olarak mı gözüküyorsunuz zira bende öğretmen yazdığından oradaki memur tazminat alamazsın dedi ne kadar doğrudur yardım edebilecek varmı.
sonsuzartibir' Alıntı:meslek lisesinde çalışan elektronik ve haberleşmesi bölümü mezunu arkadaşlar mebbis de teknik öğretmen olarak mı gözüküyorsunuz zira bende öğretmen yazdığından oradaki memur tazminat alamazsın dedi ne kadar doğrudur yardım edebilecek varmı.
il içinde tüm mesleklerin normları dolu mu_??BOşluk-açık olduğu halde mi açılmamış size??pc_shic' Alıntı:Arkadaşlar bu sıkıntıyı her atama döneminde yaşayaca mıyız? Ağustos atamasında meslek lisesine atandım şimdi il içi atamada meslek liseleri açılmıyor sadece ortaokullar ve liseler var? Sizde durumlar nasıl,ne yapmak gerekir??
spider23' Alıntı:il içinde tüm mesleklerin normları dolu mu_??BOşluk-açık olduğu halde mi açılmamış size??