Hocam 3.3 v ile de dener misiniz bazen doğru voltajı vermeyince kararsız çalışıyorlar. Eğer sorun olursa tekrar 5v takarsınız.5 volt hocam
Hocam 3.3 v ile de dener misiniz bazen doğru voltajı vermeyince kararsız çalışıyorlar. Eğer sorun olursa tekrar 5v takarsınız.5 volt hocam
Kabloları biraz derledim toparladım aracımın son hali.
Hocam her pil 3.7 volt iki pili seri bağlayınca toplam yaklaşık değer 7.7 volta çıkıyor.Piller kaç Volt hocam?
Önce bluetooth telefona tanıtmalısınız ardından programı çalıştırıp kullanmalısınız ayrıca bir çok kişi modülü yanlış takıyor RX pini TX, TX pini ise RX pinine takılmalı.hocam ben aynı şekilde yaptım ama hiç kıpırdamıyor, sadece arduinonun on ışığı yanıyor
Bir yerlerde bağlantılarda hata yapmış olmalısınız.9 voltluk pil ile deneyince de led ler yanıp sönüyor, anlamadım bir türlü
Pil seçiminiz yanlış olmuş 1.5v pillerden kullanmışsınız iki tane seri bağlanınca 3v yapar buda arduinoyu veya motor sürücüyü çalıştırmaz. 9 volt olan pillerden de eğer ucuz olanı almışsanız bunlarda yeterli akımı sağlayamıyor. Mümkünse lipo veya 18650 pillerden kullanın.https://www.direnc.net/gp-u411-2700-usb-pil-sarj
bu pilden 2 tane seri bağlı olarak takınca sadece aurdino uno nun ışığı yanıyor, 9 voltluk pili bağlayınca da yukarıda yazdığım gibi sadece tekerlekler dönmüyor sensör ve ledler çalışıyor
4.Sayfada paylaşmıştım buraya tekrar ekleyeyim.Hocam engelden kacan bluetooh robotunuzu yaptim cok guzel oldu emeginize saglik. Hocam sizden ricam bana tek sensorlu bluetooh kodlarini duzenleyip atabilir misiniz?
Kendim 2 sini cikardigimda hata verdi. tesekkur ederim simdiden.
Hocam küçük modülleri var ama bana pek kullanışlı gelmedi onlar. Size şöyle bir şey tavsiye ederim.hasari hocam 18650 pilleri nasıl şarj ediyorsun. ona özel şarj aleti mi aldın, yoksa standart kalem pilleri şarj eden cihaz kullanılabilir mi
Parçalar yaklaşık 1 ayda gelir kodlar ilk mesajda.Merhaba hocam bu projeyi çok beğendim ben de yapacağım. Kodları atar mısınız?
droso42@gmail.com
Bi de aliexpress ten ne kadar sürede gelir oradan almış olsam
Ben şu cihazı kullanıyorum basit ucuz ama işimi görüyor.Öncelikle paylaşım için teşekkürler Hasari hocam,
18650 pil sayenizde ilk defa duydum ve araştırıp öğrenmiş oldum. Sadece bu pilleri şarj etme konusunda sorum olacak. Siz hangi marka ürünü kullanıyorsunuz acaba şarj için? Liitokala Lii-500 diye bir ürün buldum ama satan yer çok yok. Sizin önerebileceğiniz bir marka var mıdır?
Engelden Kaçan Bluetooth Kontrollü Robot Çalışması
Merhaba 18560 pil i nerden aldınız. int te gittigidiyor da falan var ama yorumlarda pil eski şişmiş geldi gibi yorumlar var. şansımı deneyip 2 tane almalı mıyım bilemedim. siz nerden aldınz?
Merhaba bende bu pilleri araştırıyorum. pil ve şarj aletini birde pil kutusu. siz karar verip aldınız mı? aldıysanız link yollar mısınız?Öncelikle paylaşım için teşekkürler Hasari hocam,
18650 pil sayenizde ilk defa duydum ve araştırıp öğrenmiş oldum. Sadece bu pilleri şarj etme konusunda sorum olacak. Siz hangi marka ürünü kullanıyorsunuz acaba şarj için? Liitokala Lii-500 diye bir ürün buldum ama satan yer çok yok. Sizin önerebileceğiniz bir marka var mıdır?