80 darbesinde zaten alttaki herkes istediği için yapılabildi değil mi?aak' Alıntı:Türkoğlu' Alıntı:askerde güven esas olmaz emir esasdır eğer gerçketen isteseydi yapardı. ilker paşa hükümetin devam etmesi için çok uğraştı hatta askerler içinde ilker paşaya bu konuda tepki bile çok olmuştur. bu olaylar içinde bence en masumu bu ilker paşaydısaidtr' Alıntı:nacizane ben de öyle düşünüyorum, altlarına güvenseydiler 2003-2004 de yapacaklarmış edeceklerini....
aak' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:O kadar güzel özetlemiş ki aslında İlker paşa...
"Elimde 700 bin kişilik dünyanın en güçlü ordularından biri varken -kötü niyetim olsa- başka bir yol denerdim"
[/b]
Eğer darbe için kendini desteyecekleri konusunda subaylarına güvenseydi 5 dk durmazdı zaten kafanızı yormayın
Hocam sen gündemi japonya'dan takip ediyorsun galiba. Madem hükümet için bu kadar uğraştı da niye e-muhtıra verdirdi. Niye hükümet diğer paşalar gibi ona devlet şeref madalyası vermedi?
genzo' Alıntı:o sevdiğiniz general büyük kulüp denen mason kuruluşuna üyedir.Bu mason kuruluşunu ingilizler kurmuştur. Sadece o mu hayır. Yani general dediğiniz adamlar anadolunun bağrından değil avrupanın bağrından kopmadır.
1882’de kurulan, iş adamı, siyasetçi ve sanatçıları bünyesinde barındıran Büyük Kulüp, genelkurmay başkanlarının üye olması ile de gündemden düşmüyor.
Üç eski genelkurmay başkanı İsmail Hakkı Karadayı, Hüseyin Kıvrıkoğlu ve Yaşar Büyükanıt oradaydı. Emekli generallerden de Cumhur Asparuk, Necati Özgen, İlhan Kılıç, Necdet Timur göze çarpanlar arasındaydı. Emekli Orgeneral Çevik Bir ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Salim Dervişoğlu zaten rakip listelerden aday oldukları için yarış hâlindeydiler.
Dahası ben de sitelerine girdiğimde ne göreyim ilker başbuğ. Ama sonra g.kurmay başkanı olduğunda sitesinden kaldırdılar.
Övdüğünüz asker. Cezası varsa çeksin. bunların arasında büyük kulüp e üye olmayan sadece hilmiz özkök tür.
http://www.buyukkulup.org.tr/ sitesi de var.![]()
genzo' Alıntı:o sevdiğiniz general büyük kulüp denen mason kuruluşuna üyedir.Bu mason kuruluşunu ingilizler kurmuştur. Sadece o mu hayır. Yani general dediğiniz adamlar anadolunun bağrından değil avrupanın bağrından kopmadır.
1882’de kurulan, iş adamı, siyasetçi ve sanatçıları bünyesinde barındıran Büyük Kulüp, genelkurmay başkanlarının üye olması ile de gündemden düşmüyor.
Üç eski genelkurmay başkanı İsmail Hakkı Karadayı, Hüseyin Kıvrıkoğlu ve Yaşar Büyükanıt oradaydı. Emekli generallerden de Cumhur Asparuk, Necati Özgen, İlhan Kılıç, Necdet Timur göze çarpanlar arasındaydı. Emekli Orgeneral Çevik Bir ile Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Salim Dervişoğlu zaten rakip listelerden aday oldukları için yarış hâlindeydiler.
Dahası ben de sitelerine girdiğimde ne göreyim ilker başbuğ. Ama sonra g.kurmay başkanı olduğunda sitesinden kaldırdılar.
Övdüğünüz asker. Cezası varsa çeksin. bunların arasında büyük kulüp e üye olmayan sadece hilmiz özkök tür.
volkankey' Alıntı:saman izleyip zaman okuyan lardan
baska yorumlar beklenemez ki
Türkoğlu' Alıntı:28 şubatı uygulayan kim çeviri paşa olduğunu bütün alem biliyor. çevik bir şimdi ABD de başbakanımızla aynı şirketin ortağı . çevik bir neden yargılanamıyor. çevik bir ABD den aldığı emriler doğrultusunda asker içinde bilgileri tarf gazetesine gönderen kişi değilmidir.
bu e muhura aslında AKP için yapılmış düzendi. akp seçim arefesinde mağdurları oynamak için bakın cumhurbaşkanını seçtirmiyolar diye askeride karşsına alacak böylece halk karşısında daha şirin gözükecekti ve bu plan tuttu akp %5 oyunu daha fazla aldı. e muhuturayı aslında ABD den gelen emir doğrultusunda yazıldı. birileri senaryo yazıyor bizde oynuyoruz ne güzel. açılımda ikinci raunt geliyor bunun için askerlerin dahada ezilmesi gerkiyor
s_kajmeran' Alıntı:80 darbesinde zaten alttaki herkes istediği için yapılabildi değil mi?
ne diyelim hocam anlamak istemeyene ne göstersen inanmaz. at gözlüğü takmış bunlarspider23' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=J-p7VbDug-I
bu da baş ergenekoncu !!!çooook büyük kabahatleri var hükümetimizi ve başbakanımızı bir türlü sevmemiş ona yalakalık yapmamış üstüne üstlük PKK İLE MÜCADELE ETMİŞ bundan beter ergenekoncu mu olur!!ASIN BUNU!!!
teac' Alıntı:http://www.youtube.com/watch?v=xtvyCig12ks&feature=related
hakikaten diyecek bir şey yok. Anlayana tabiki, ama anlamayana davul zurna çalsan boş heralde
kalelibilişim' Alıntı:Türkoğlu' Alıntı:28 şubatı uygulayan kim çeviri paşa olduğunu bütün alem biliyor. çevik bir şimdi ABD de başbakanımızla aynı şirketin ortağı . çevik bir neden yargılanamıyor. çevik bir ABD den aldığı emriler doğrultusunda asker içinde bilgileri tarf gazetesine gönderen kişi değilmidir.
bu e muhura aslında AKP için yapılmış düzendi. akp seçim arefesinde mağdurları oynamak için bakın cumhurbaşkanını seçtirmiyolar diye askeride karşsına alacak böylece halk karşısında daha şirin gözükecekti ve bu plan tuttu akp %5 oyunu daha fazla aldı. e muhuturayı aslında ABD den gelen emir doğrultusunda yazıldı. birileri senaryo yazıyor bizde oynuyoruz ne güzel. açılımda ikinci raunt geliyor bunun için askerlerin dahada ezilmesi gerkiyor
Yaşar BÜYÜKANIT paşa "e-muhtırayı bizzat ben yazdım" diyor. Ne yani Yaşar paşa A.B.D' den mi emir alıyordu ? Lütfen yazdıklarımıza biraz dikkat...!
Olsa olsa Yaşar paşa kendi ideolojisi ve tabanın baskısıyla e-muhtırayı kaleme almıştır.
aak' Alıntı:Türkoğlu' Alıntı:askerde güven esas olmaz emir esasdır eğer gerçketen isteseydi yapardı. ilker paşa hükümetin devam etmesi için çok uğraştı hatta askerler içinde ilker paşaya bu konuda tepki bile çok olmuştur. bu olaylar içinde bence en masumu bu ilker paşaydısaidtr' Alıntı:nacizane ben de öyle düşünüyorum, altlarına güvenseydiler 2003-2004 de yapacaklarmış edeceklerini....
aak' Alıntı:s_kajmeran' Alıntı:O kadar güzel özetlemiş ki aslında İlker paşa...
"Elimde 700 bin kişilik dünyanın en güçlü ordularından biri varken -kötü niyetim olsa- başka bir yol denerdim"
[/b]
Eğer darbe için kendini desteyecekleri konusunda subaylarına güvenseydi 5 dk durmazdı zaten kafanızı yormayın
Hocam sen gündemi japonya'dan takip ediyorsun galiba. Madem hükümet için bu kadar uğraştı da niye e-muhtıra verdirdi. Niye hükümet diğer paşalar gibi ona devlet şeref madalyası vermedi?
beyazgolge' Alıntı:arkadaşlar askere gidenler iyi kötü askeriyedeki düzeni görmüşlerdir. tamam askeriye kutsalımız. ama askere gidipte (doğuda olup operasyonlara katılanları hiç saymıyorum) ya ben öyle işler yaptımki vatanı milleti kurtardım diyen kaç kişi var acaba. bence kendilerine göre çok güzel bi düzen kurmuşlar 7 yıldızlı otelleri her hizmetlerini yapan erleri şöförleri, arabaları, hatta uçakları, ya paşanın karısının köpeğini gezdirenler bile askerler. ben sırf komutan denetlemeye geldi diye ahtapot alındığını, milyarlık içkilerin içildiğini gördüm. bu kadar lüks içerisinde o kadar imkansızlıklar varki düşünün pilot eğitiminde kullanılan sunumları similasyonları ben hazırlıyordum boş vakitlerimde de çay demliyordum, neredeyse pilotların derselerine girecektim neden çünkü oradaki komutanlar daha rahat etsin diye. hepsinin günahı almak istemem ama benim gördüklerim bunlar. ha bide emekli olduktan sonra bir paşanın oyaktan aldığı para 700 bin tl, devletten aldığı 90 bin üstüne araba koruma hizmetli, lojman.... bilmiyorum Allah yardımcımız olsun. bence herkes verilen görevi hakkıyla yapmanın derdine düşmeli umarım önce kendim sonra hepimiz bunu yapabiliriz.
Türkoğlu' Alıntı:aak' Alıntı:askerde güven esas olmaz emir esasdır eğer gerçketen isteseydi yapardı. ilker paşa hükümetin devam etmesi için çok uğraştı hatta askerler içinde ilker paşaya bu konuda tepki bile çok olmuştur. bu olaylar içinde bence en masumu bu ilker paşaydıTürkoğlu' Alıntı:saidtr' Alıntı:nacizane ben de öyle düşünüyorum, altlarına güvenseydiler 2003-2004 de yapacaklarmış edeceklerini....
quote="aak" quote="s_kajmeran"O kadar güzel özetlemiş ki aslında İlker paşa...
[/b]quote]
tayinci42' Alıntı:evet hocam obama aslında marslıymış önce türkiyeyi sonra dünyayı ele geçirecek bu marslılar..
(siz başlamışken bende biraz uydurma komplo teorisi kurayım dedim.. benim söylediklerim de saçma oldu ama senin söylediğinden aşağı kalır yanı yok hani)
genzo' Alıntı:Darbe zemininin alası vardı. sene 2009 da askere gittim. Bizi bir seminere götürdüler. Ah yanımda bir kamera ya da ses kayıt cihazı olsaydı hepsini çekecektim. Açık açık başbakanı hedef gösteren bir sunu hazırlamış ankaradan gelen albay. Hakikaten korkmuştum darbeden ve o zaman anladım baştaki askerlerin hiç iyi niyetli olmadığını. İşte açık açık siyaset ve bunlardan nasıl kurtulacağımız yazıyordu. C.başkanı da aynı şekilde eleştiriliyordu.
yer:edirne süloğlu 54.mknz. konferans salonu
Edirnede askerlik yapanlar bilir.
saidtr' Alıntı:işte bu tip komutanlar yüzünden terör bitirilmedi, çünkü terör oldukça asker hep önde gözükecekti.
merak ediyorum, engin alan neden apoyu öldürtmedi, bir askerine gelirken kafasına sıkıverin şunun niye demedi veya bir kurşun sıkacak adam çıkmadı, çok merak ediyorum. kendini feda eder ama bir pisliği temizlemiş olurdu.
genzonun fikirlerine katılıyorum...
genzo' Alıntı:Darbe zemininin alası vardı. sene 2009 da askere gittim. Bizi bir seminere götürdüler. Ah yanımda bir kamera ya da ses kayıt cihazı olsaydı hepsini çekecektim. Açık açık başbakanı hedef gösteren bir sunu hazırlamış ankaradan gelen albay. Hakikaten korkmuştum darbeden ve o zaman anladım baştaki askerlerin hiç iyi niyetli olmadığını. İşte açık açık siyaset ve bunlardan nasıl kurtulacağımız yazıyordu. C.başkanı da aynı şekilde eleştiriliyordu.
yer:edirne süloğlu 54.mknz. konferans salonu
Edirnede askerlik yapanlar bilir.