Hocam ag baglanti yok diyo bekliyosa ac kapa tableti yada baska bi nete bagla ben bugun cep telefo undan yaptim.acip kapatmayi aga baglansada ag simgesinin baglantisinin yesil olmasini bekleyiniz saglayiniz
Teşekkürler :+1:acipinarli' Alıntı:Arıadaşlar kendi tabletimde denetim çalıştı ve eskiye göre daha güz l bşr rom yüklendi çözümü sitemde mevcut.
çözümü
programı çalıştırıp download a bastıktan sonra, kapalı olan tableti bağladığınızda yüklemeye başlar. önceden tableti bağlarsanız görmez.vlk4n' Alıntı:tableti bağladığınızda bilgisayar direk görüyor mu kapalı halde olduğunda. Bazı tabletleri görmüyor.
Birde download butonuna tıkladıktan sonra hemen başlıyor mu yoksa beklemek gereklimi
celiksd' Alıntı:25.03.2016 tarihinde E-Tab5 model Tabletlerle ilgili gerçekleştirilen güncelleme sonucunda öğretmen tabletlerinden bazılarında sorun ortaya çıkmıştır.
Sorunun giderilmesi için MEB tarafından alınan karar doğrultusunda;
E-tab5 öğretmen tabletleri için yükleme klavuzu aşağıdaki bağlantıda sizlerle paylaşılmıştır.
* Söz konusu ROM yetkili kişi tarafından kurulabilir.
* “ Yazılım Atma Nasıl Yapılır” kısmındaki talimatlara dikkat edilmesi çok önemlidir.
Aksi takdirde aynı seri numaralı tabletler ortaya çıkmakta bu da aktivasyon sorununa neden olmaktadır.
* Kargo sürecinde yaşanan sıkıntılar(Kargoda Kırılma, Kaybolma vb.) ve tamir süresinin uzaması nedeniyle mümkün olduğunca yerelde problemin giderilmesi uygun olacaktır.
* Merkezi Teknik Servise gönderim ancak yerelde çözülemeyen durumlarda başvurulması gereken bir yöntem olmalıdır.
Yükleme Klavuzu:http://pybsv2.eba.gov.tr/asset/documents/e-tab5.pdf
Not: “Yazılım atma nasıl yapılır” kısmında belirtildiği gibi yazılım atma işleminin yapılabilmesi için e tab 5 tabletin kapalı konumda olması gerekmektedir. Şu an sorun yaşanan tabletlerde General Mobile yazısı sürekli dönerek kapatma işlemi normal şekilde yapılamamaktadır. Tableti kapatma işleminin yapılabilmesi için kapatma tuşu, ses açma ve ses kısma tuşlarının üçüne aynı anda uzunca basarak kapatabilirsiniz.
Yükleme kılavuzundaki linklerde öğrenci/öğretmen yazılım indirme aktif değil
öğrenci yazılımı ve öğretmen yazılımı indiremedi.
İyi çalışmalar…
SerkanF1' Alıntı:Etab4 öğretmen yazılımı var mı acaba...
Etab4 ve Etab5 öğrenci yazılımlarına nasıl ulaşabiliriz.
Bir sorum daha olacak Etab5 öğretmen yazılımını Etab4'lere yükleyen var mı, hata veriyor mu...
Teşekkür ediyorum.ademola' Alıntı:SerkanF1' Alıntı:Etab4 öğretmen yazılımı var mı acaba...
Etab4 ve Etab5 öğrenci yazılımlarına nasıl ulaşabiliriz.
Bir sorum daha olacak Etab5 öğretmen yazılımını Etab4'lere yükleyen var mı, hata veriyor mu...
burada aradığınız herşey var :http://www.bilgisayarbilisim.net/fatih-tablet-f281/e-tab-4-ve-5-orjinal-yazilim-rom-mdm-yukleme-t149386.html
etab5 in romu 4e olmaz işlemci dahil herşey farklı. etab4 te öğrenci ve öğretmen yazılımı aynı.
aynengzegen' Alıntı:bende bazilari olurken bazilarinin seri no silindi 0123456 seklinde oldu ve eba 017 hatasi ile aktivasyon yapmiyor iki gündür ne yaptiysam kimse donmedi telpa vs .
ne yapmam gerekli.
mfk' Alıntı:ogretmen.exe işe yarıyor download only i upgrade ile değiştirmeyi unutmayın downloada basın cihazı en son bağlayın. Yalnız bazı oyunlar yüklemiştim eski halinde sadece o oyunlar için cihazınızla uyumlu değildir uyarısı aldım play store da gerçekten ilginç diğer oyunlarda sorun yok böyle bişeyle karşılaşan var mı?
orhanak' Alıntı:Daha önceki sayfalarda bakanlığın görüşünü ve açıklamalarını paylaşmıştı.Seri numarası silinen tableti aktive edemezsiniz çünkü o öğretmenin üzerine kayıtlı bir tablet gözükmektedir,,ancak servisle telefondan görüşüp onların tavsiyesi ile hareket etmek uygun olacaktır.Bu sorunu bizlerin çözebileceğini sanmıyorum
orhanak' Alıntı:Downland only i upgrade olarak neden değiştiriyorsunuz,bize il koordinatörü bakanlığın görüşü ve yükleme ile ilgili pdf açıklamasını gönderdi,bu kurallara uymak kaydıyla işlem yaparsak herhangi bir sorun çıkacağını sanmam.Bakanlık bize rom atmak için izin verdi,buna göre işlem yaptığımızda herhangi bir sorumluğumuz olmayacaktır.
Hakan25' Alıntı:Arkadaşlar öğretmen tabletini kurduk. sorun yok. öğrenci tabletlerini nasıl çözeceğiz. 2 orjinal mdm yükleyelim dedik. General Mobile MDM Sihirbazi yaparken etab 5 lerde recovery modunda olmamıza rağmen, program recovery modunda değilsiniz uyarısını alıyorum. bunun çözümü var mı?