Turknet tavsiye eder misiniz arkadaşlar?
Çok kötü olmuş hocam ama siz de bilemezdiniz bunun olacağını, bu internet galiba şans işi gerçekten de. Sabit hat zorunlu mu hocam ev interneti için?Türkneti arkadaşa önerdim, 40 gün boyunca işlemler bitmedi, en son iptal ettirdi telekoma geçti 2 günde evine bağladılar. Önerdiğim için mahçup olduğumla kaldım. Kullanıyorum, şikayetçi değilim, problem yaşamadım, ama önerdiğim arkadaşta yaşattıkları aksaklık sebebiyle bir daha öneremem kimseye..
Evet hocam onun üzerinden tanımlıyorlar interneti.Çok kötü olmuş hocam ama siz de bilemezdiniz bunun olacağını, bu internet galiba şans işi gerçekten de. Sabit hat zorunlu mu hocam ev interneti için?
Çok kötü olmuş hocam ama siz de bilemezdiniz bunun olacağını, bu internet galiba şans işi gerçekten de. Sabit hat zorunlu mu hocam ev interneti için?
Bende yalın olarak kullanmak istiyorum, hocam hangi tarifeyi kullanıyorsunuz, adı nedir? Aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz?5 yılı aşkın süredir TT kullanıyorum. Sabit hatsız. Yalın İnternet olarak. Hiç sorun yaşamadım. Yaşanmayacağı anlamına da gelmesin.
Bende yalın olarak kullanmak istiyorum, hocam hangi tarifeyi kullanıyorsunuz, adı nedir? Aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Hocam peki nasıl hızı, memnun musunuz? Ben günlük olarak youtube video çok izlerim, ayrıca internette çoklu sekmelerde çalışırım genelde. Kontrol ettirdim 82Mbps kadar destekliyor dediler, tabii o kadar yüksek hızların ücretini ödeyemem ama 24Mbps yeter mi acaba bana, tabiki kotasız olmasını istiyorum.75 TL ödüyorum. Tarifeyi hatırlamıyorum. Eski müşteri olduğum için de olabilir. Binada Fiber optik altyapı yok. 24 Mbps hızında olan bir paket sanırım.
Hocam hızınız ne kadar ve kota var mı?Ben Türktelekom kullanıyorum 24 ay sabit 88 TL çok güzel 24 ay sonra 95 TL oluyor herhalde tavsiye ediyorum
Hocam peki nasıl hızı, memnun musunuz? Ben günlük olarak youtube video çok izlerim, ayrıca internette çoklu sekmelerde çalışırım genelde. Kontrol ettirdim 82Mbps kadar destekliyor dediler, tabii o kadar yüksek hızların ücretini ödeyemem ama 24Mbps yeter mi acaba bana, tabiki kotasız olmasını istiyorum.