akdenizkanki' Alıntı:Stajer olan bir bt arkadaşım çekimser kaldı. Öğretmenin eyleme katılması yasal mı? ben gelecemde onunda gelmesini istiyorum böyle soru sorunca bişey diyemedim.
İşte stajer arkadaşımda onu merak ediyor eylem mi, basın açıklaması mı, bu yapılan sendikamı, dernek mi vs. vs. şeyleri merak edince çekimser kaldı. Hatta bulunduğum ilçedeki diğer 5-6 bt öğretmenide netlik kazanmadığı için çekimser kaldılar.selcuklu' Alıntı:akdenizkanki' Alıntı:Stajer olan bir bt arkadaşım çekimser kaldı. Öğretmenin eyleme katılması yasal mı? ben gelecemde onunda gelmesini istiyorum böyle soru sorunca bişey diyemedim.
evet bu olay da önemli bu bir eylem mi olacak, basın açıklaması. Dernekten bir yetkili öm ile temasa geçerse EKSEN (Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikasının) in desteğini alabiliriz.
bir ayda sitedeki butona 627 kişi tıkladıysa kalkıp anca 62 kişinin geleceğini düşünüyorum :cry:akdenizkanki' Alıntı:627 kişi olmuş daha norm fazlası ve üniversitede ki böte öğrencileri katılsa coktan binleri bulmuştuk.
sadece face de değil bbnet tende belli bu işin olmayacağı, bu konuya yazılan yorum sayısına ve yazan kişi sayısına dikkat edersen 50 sayısını bile bulmuyor, maalesef...eemree' Alıntı:bu iş yatıcak gibi görünüyor facebookta ki grup yorumlarında.
myıldırım' Alıntı:eylem ne olacak şimdi iptal mi?