Eyvallah hocam. Eline emeğine yüreğine sağlık.Arkadaşlar yeni imaj tüm özellikleriyle paylaşıma açılmıştır.
Hocam eski sistemin üzerine kurmak için imajyenile.txt ve tamtemizlik.txt aktif hale getirmemiz yeterli olacaktır değil mi? Tamtemizlik.txt aktif olduğunda Dtemizle.txt ye gerek kalmaz doğru mudur?
Hocam usb uzerinden yüklemeyi yapacakmisinizArkadaşlar yeni imaj tüm özellikleriyle paylaşıma açılmıştır.
bu görsel usb den kurulum da aktif olduğunu gösteriyorHocam eyvallah... Eline sağlık
Sağolun hocam.Hocam eyvallah... Eline sağlık
Hocam dediğin doğru ben farketmemiştim.Hocam sistemi yükledim, şu an aldığım tek hata masaüstündeki "Dokunmatik Klavye" kısayolu çalışmıyor, saatin yanındaki kısayolda sorun yok, masaüstündeki çalışmadı. Ekran klavyesinde sorun yok o çalışıyor.
Etkinleştirmede sorun yok. Kurulumdan sonra bile internete bağlansa "windowsu etkinleştir" deyince etkinleştiriyor.
Masaüstü simgelerinin sabitlenmesi özelliği çok güzel olmuş, yeniden başlatınca her şey yerli yerinde duruyor.
Kurulum komutlarında sorun yok.
Usb raptoru en kısa zamanda deneyip geribildirim yaparım, şimdilik kullanmıyorum.
Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş, Allah razı olsun.
Olamaz hocam..???Hocam son güncelledigin sürümde usb yükleme yapmiyo. Ağdan yükleme yapin diye uyari verdi
hocam masaüstüne ekleyeceğiniz dosya ve klasörleri başka bir konumda oluşturup masaüstüne kopyalayın. Kopyalarken yönetici parolası ister, girince olur. Tamamen açmak için ise ntfs masaüstü dosya klasörlerinin izinleriyle uğraşmanız gerekir.Mustafa hocam Allah razı olsun yükledim denedim sorunsuz çalıştı, epostayı da gün içinde yollayacağım.
Masaüstünde klasör dosya oluşturma kısayol ekleme gibi özellikleri tekrardan açmak için ne yapabiliriz acaba?
Hocam öncelikle yeni imaj için elinize emeğinize sağlık. Tam temizlik seçeneği ile kurulum yaptığım bir tahtada kendi özelleştirmelerimi uygulayıp özel imaj oluşturma seçeneği ile maygun.wim dosyasını oluşturdum. Hem usb ile hem ağ ile yaptığım yükleme denemelerinde ekteki hayatı alıyorum. Yüklemeye çalıştığım tahtalarda halihazırda önceki çalışmanız yüklüydü.
Özel imaj oluşturma seçeneği ile yükleme yapan arkadaşlar varsa hangi yolları kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
Hocam usb den yükleme yapmak istiyorsun, peki usb bellekte imaj dosyası var mı? mini önyükleme isosuyla oluşturulmuş görünüyor...Durum böyle usb de imaj bulunamadi hatasi veriyo. Bilginize...
@exelsior hocam doğru söylüyor,ekrandakiler mini önyüklemenin menüleri gibi duruyor, imajlı önyüklemeyi rufusla tekrar yazdırıp deneyin.Durum böyle usb de imaj bulunamadi hatasi veriyo. Bilginize...
300 mb lik dosyayla 8 gb lik dosyayı karıştırmak çok kolay zaten hocam! Allah için çok yardımcı oldun! Kolay gelsin...