öncelikle emekleriniz için çok tsk ederim hocam. imajı denedim ancak masaüstü arka plan değiştiremedim.
Dosya geziginin uzantıları gösterme seçeneğini açın tekrar deneyin.
öncelikle emekleriniz için çok tsk ederim hocam. imajı denedim ancak masaüstü arka plan değiştiremedim.
Hocam öncelikle yeni imaj için elinize emeğinize sağlık. Tam temizlik seçeneği ile kurulum yaptığım bir tahtada kendi özelleştirmelerimi uygulayıp özel imaj oluşturma seçeneği ile maygun.wim dosyasını oluşturdum. Hem usb ile hem ağ ile yaptığım yükleme denemelerinde ekteki hayatı alıyorum. Yüklemeye çalıştığım tahtalarda halihazırda önceki çalışmanız yüklüydü.
Özel imaj oluşturma seçeneği ile yükleme yapan arkadaşlar varsa hangi yolları kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
Hocam öncelikle yeni imaj için elinize emeğinize sağlık. Tam temizlik seçeneği ile kurulum yaptığım bir tahtada kendi özelleştirmelerimi uygulayıp özel imaj oluşturma seçeneği ile maygun.wim dosyasını oluşturdum. Hem usb ile hem ağ ile yaptığım yükleme denemelerinde ekteki hayatı alıyorum. Yüklemeye çalıştığım tahtalarda halihazırda önceki çalışmanız yüklüydü.
Özel imaj oluşturma seçeneği ile yükleme yapan arkadaşlar varsa hangi yolları kullandıklarını paylaşırlarsa sevinirim.
@exelsior hocam önceki mesajda sizi etiketlemeyi untmuşumhocam aynı sorunla ben de karşılaştım bugün. Ben kurulum sırasında en başta menüyü açarak oradaki tercihlerden usb tercihini seçip sonra diski temizle dediğimde usb deki imajı tahtaya atıp kurulumu gerçekleştirdi sorunsuz.
Bu son sürümde mi yapıyor?resim temsili... Tahtalar günde 1 defa bu şekilde kapanıp kendiliğinden açılıyor... bu mavi ekran hatasının bir çözümü var mı acaba?
Önyükleme oryamı çalıştığında otomatik süreçten m tuşuna basarak çıkın, orda 3 seçenek idi galiba.Mustafa hocam, bazı ayarları değiştirip -mesela sağ tuş menüsü menü boyutları, birkaç ek program, masaüstü izinleri gibi- bunları özel imaj haline nasıl getirebilirim acaba? Yardımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler
Daha önce cevaplandımı görmedim ama neden cevap verilmedi sorumaMustafa hocam. Bu imaji hazirlarken EBAAdmin sifresini bir txt dosyasiyla belirleyebilme olanagimiz var mi acaba. Zira internette eba admin yazınca butun sifreler çıkıyor zaten.
1 günde nasıl cevap gelsin hocam. Burada öğretmenimiz büyük bir okulda görev yapıyor. İmaj hazırlama haricinde derslere giriyor yada BTR görevlerini yapıyor. İmaj ile uğraşırken burayada zaman oldukça girip bizlere yardımcı oluyor. Her saat başı girip her sorulana anında yanıt mı versin.Daha önce cevaplandımı görmedim ama neden cevap verilmedi soruma
Sayin hocam. Benim sorumdan sonra arkadaşımız bir post gondermis gordugunuz uzere. Bu yüzden görmemiş olması gibi bir durumun olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden tekrar sordum ki konu uzun daha once konuşulup cevap verilmis oldugundan dolayi cevap verilmemis olabilir mi. Yoksa neden cevap vermiyorsun bakimmm diye bir uslup yok. Siz oyle anladiysaniz da kusura bakmayin artik.1 günde nasıl cevap gelsin hocam. Burada öğretmenimiz büyük bir okulda görev yapıyor. İmaj hazırlama haricinde derslere giriyor yada BTR görevlerini yapıyor. İmaj ile uğraşırken burayada zaman oldukça girip bizlere yardımcı oluyor. Her saat başı girip her sorulana anında yanıt mı versin.
Önyükleme oryamı çalıştığında otomatik süreçten m tuşuna basarak çıkın, orda 3 seçenek idi galiba.
Bu özellikte bir sorın vardı düzeltmiştim ama durum ne oldu bilmiyorum. Sorunu yazan arkadaş tekrar geri bildirim vermedi.
imajaatakkur uygulamasının yönetici olarak çalıştırılmasının yeterli olması lazımdı.atak programını kurarken imajaATAKKur ve normal atak_kur lada başarılı kurulum yapamadım. uyumluluk ayarları için tüm kullanıcılar için yönetici olarak çalıştır kısmını c kısmında oluşan klasördeki exeninde flashtaki kur exelerininde yaptım lakin yine çalışmadı. nerede hata yapıyor olabilirim.
Merhaba hocam, imajı yükledim güncellemeleri kapatmak için hizmetlere girdiğimde pasif durumda işlemler "yerel kullanıcı" girişi yapılmış gözüküyor. Ben de ebaadmin girişi yapmak istiyorum giriş yapamadım. Kullanıcı değiştir yaptığımda ebaadmin şifresini kopyalayıp yapıştırmaya çalıştığımda oturum değiştiğinden hafızasından siliyo şifreyi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? sürekli tahtalar bundan dolayı donuyor yardımcı olursanız sevinirim
Denemelerde uab raptor ün başlagıçta biraz gecikmeli olarak devreye girdiğini farkettim.
Bir yol biliyorum ama başlangıçta ilk sıraya almanın önerilen daha farklı bir yolu var mıdır acaba? Bu konuda sizlerden tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Paylaşmadan önce bunu halletmem lazım.
driverları güncellediniz mi ? İlgisi olabilirZaman zaman mavi ekran geliyor ve tahta kendisini otomatik yeniden başlatıyor. Bu can sıkıcı bir durum ancak neyse ki tahta hızlı açılıyor. Çözüm üretirseniz memnun oluruz.
bu söylediklerinizi uygular acronis clonezilla gibi programlarla imaj alırsınızMustafa hocam, bazı ayarları değiştirip -mesela sağ tuş menüsü menü boyutları, birkaç ek program, masaüstü izinleri gibi- bunları özel imaj haline nasıl getirebilirim acaba? Yardımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler