@exelsior hocam çok doğru söylüyor, Vestele sakın bel bağlamayın.
Bırakın yazılım konusunda destek sağlamayı mekanik/elektronik konusunda bile garanti kapsamında servis sağlamayan ya da aylarca bekletip gelmeyen bir boşvermişlikleri var.
@exelsior hocam gibi Allah rızası için bu işi yapan arkadaşlar olmasa ET lerin durumu perişan olurdu.
Oldu da zaten, Fatih projesi çökmüş durumda ve bunu ben değil bu işin başındaki adam söylüyor (Fatih projesi genel koordinatörü)
Demem o ki kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ben BT öğretmeni olmamama rağmen (Türkçe öğretmeniyim, ve aktif olarak Türkçe derslerine giriyorum) sırf çocuklar bilgisayarı öğrensin, öğretmenler daha verimli ders anlatabilsin diye mesai dışı ya da içi farketmeksizin vakit ve emek harcayarak BT sınıflarını ve ET leri ayakta tutmaya çalışıyorum (okulumuzda BT öğretmeni olmasına rağmen, ilgilenmiyor adam napalım).
Buradaki arkadaşların desteği olmasa mümkün değil bunu başaramazdım.
Ayrıca bu işten az çok anlayan biri olarak Vestelin kurumsal(!) imajıyla
@exelsior hocamın imajını karşılaştırdığımda gerek kurulum kolaylığı gerek barındırdığı programları gerekse diğer özellikleri bakımından bu imajın açık ara önde olduğunu ve daha kurumsal olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim (Vestel böyle bir imajı yapabilir miydi acaba) .
@exelsior hocamın sayesinde sürekli güncellenen bir sistem olması, soru-cevap, telefon, uzaktan bağlantı ile teknik destek sağlanmasını saymıyorum bile. Vestelden bu kadar destek alan var mı?
Hocam Allah sizden razı olsun, azıcık bilgisayardan anlayan insanların işini o kadar kolaylaştırdınız ki anlatamam. Dün yarım saatte 4 makineye sorunsuz kurulum yaptım.
Ayrıca kurumsallıkla ilgili fikrimi söyleyeyim. Biz Milli Eğitim Kurumunun elemanlarıyız, Vestel ise özel bir kurum. Bizim hazırlayacağımız ya da yapacağımız işler Vestelin yaptığı işlerden kat be kat daha kurumsaldır. Bir de MEB böyle bilgili ve yetenekli hocalarımızı okullarda angaryaya boğacağına bakanlıkta ya da bırakın bakanlığı illerde bu işler için görevlendirse ne Vestele bu kadar para akıtırdık ne de ET lerle ilgili yazılım sorunumuz kalırdı.