ilk mesajda ve indirme bağlantısında şifre ile ilgili açıklama mevcut. dikkatinizden kaçmış sanırım. adresteki formu doldurmanız gerekiyor.Merhabalar
EBAAdmin şifresi nedir acaba ??
İngilizcem yok ama tahminen disk boyutu ile ilgili bir hata veriyor. Usb bellekte yer olmayabilir. Birde yedek alma modunu acemi mod olarak seçin. Yani ilk seçenek sürüme göre dil değişiyor.Hocam konuyla ilgili değil:
Laptopumu yedeklemek icin
clonezilla sitesinden iso indirip 32 usbye yazdım.
deneme amaçlı 500mblık partitionu usbye yedeklemesini istedim.
resimdeki iki hatayı verip devam etmedi.
Ne yapabilirim?
Teşekkürler.İngilizcem yok ama tahminen disk boyutu ile ilgili bir hata veriyor. Usb bellekte yer olmayabilir. Birde yedek alma modunu acemi mod olarak seçin. Yani ilk seçenek sürüme göre dil değişiyor.
ayarlarda türkçe varmış. bir kaç eksiklik daha gözüme denk geldi onlarıda ekleyip haftaya yenilerim inşallah.hocam aklınızda bulunsun bir önceki versiyonda stratch ingilizceydi. bir güncelleme daha olursa türkçeleşirse seviniriz
hocam sebep timefreeze...ama öğrencileri uyarmalısın ops i yakarlar böyle devam ederseemeğinize sağlık hocam. akıllı tahtalara kurdum saha sonra TimeFreeze proğramını kurdum. bu hafta 5 tahta çöktü. çökmenin nedeni TimeFreeze olabilir mi? veya öğrenciler tahtanın fişini çekiyor bundan kaynaklanabilir mi? teşekkürler
Time Freeze sık sık mavi ekran hatasına sebep oluyor. Çökmeye sebep olabilir. Ama asıl çökme sebebi fişin çekilmesi. Yayınladığım İmajları bende kullanıyorum bir kaç defa üst üste eklektik kesintisi yada fiş çekme olursa onarım ekranına düşüyor. Bu kesinti bir güncelleme esnasında denk gelirse onarım mümkün olmayan çökme oluyor.emeğinize sağlık hocam. akıllı tahtalara kurdum saha sonra TimeFreeze proğramını kurdum. bu hafta 5 tahta çöktü. çökmenin nedeni TimeFreeze olabilir mi? veya öğrenciler tahtanın fişini çekiyor bundan kaynaklanabilir mi? teşekkürler