@furkanhoca @asp-php, Hocalarım, kota ne kadarmış bilmiyorum ama dolmuş geçici bir çözüm oluşturdum ilk mesajdaki indirme bağlantısının altındaki uyarıyı dikkate alıp indirebilirsiniz
Bir yeri eksik doldurmuş yada recaptcha dogrulamasını atlamış olabilirsiniz. şimdi test ettim anında gmail adresime posta düştü@Emsile hocam, admin şifresi için site üzerinden form doldurdum. ama gönder dediğimde hata veriyor.
hocam merhaba bende etap anahtarı kurdum.@Emsile hocam ellerinize sağlık güzel bir imaj olmuş, kurulum ve yedekleme çok kısa bir sürede tamamlandı. Admin hesabına atak kurdum fakat diğer "ET Kullanıcı" Hesabına atak ı nasıl kurabilirim?
Program yönetici haklarına sahip olmadığı için kurulum devam edemez diyor. Ama ben "ET Kullanıcı" Hesabında Atak ın aktif olmasını istiyorum.
hocam merhaba bende etap anahtarı kurdum.
yalnız etkullanıcıya admin yetkisi vererek yaptım bu işlemleri.
hocam malesef atak bende de hata veriyor o yüzden bende etap kurmak zorunda kaldım, Diğer win8 lerde hala atak var onlarda sıkıntı çıkarmıyor.hocam kullanıcıya admin yetkisi de verdim ama
"kurulum sırasında hata oluştu!" ve
"atak.ini kopyalanırken bilinmeyen bir hata oluştu. Ya da bu dosya bulunamadı"
hatalarını peşi sıra veriyor
Fakat atak.ini klasör içinde ve admin hesabında kurarken bu hatayı vermedi...
Hocam ATAK 1.x sürümleri windows 10 da düzgün çalışmıyordu. Kullanıcı sağdan, soldan kaydırınca program devre dışı kalıyordu. Bu imajda sorun çıkmıyor mu?@ibrahimcetinkaya hocam, atak hangi versiyonu kurdunuz, bu imaja atak 1 küsür versiyon kurup kullandım sorunsuz çalışıyor etkullanıcida. Atak 2 kurduysanız o biraz karmaşık. Atak 2 Kurulum bitince sizden bazı dosyalar izin vermenizi istiyordu o izinleri vermeden devam edin, etkullanıcıda da çalışacaktır.
Bu imajda da atak 1.x aynı şekilde devre dışı kalır hocam. Benim bahsettiğim kurulumda ve çalışmada sorun olmaması. Windows 10 sanal masaüstü özelliğinden kaynaklı bir sorun. Atak 2 de kapatılmış o sanal masaüstü, ama atak 2 de Yönetici izinli hesap istiyor. Benim imajda varsayılan kullanıcı sınırlı yetkili ve atak kurulum sonrası istediği izinleri verirseniz bu sefer atak çalışmak için Yönetici Şifresi istiyor her açılışta. O yetkileri Vermezseniz Şifre istemeden sınırlı kullanıcıda da çalışır.Hocam ATAK 1.x sürümleri windows 10 da düzgün çalışmıyordu. Kullanıcı sağdan, soldan kaydırınca program devre dışı kalıyordu. Bu imajda sorun çıkmıyor mu?
Muhtemelen bir tahtaya bu imajı ilk defa kuruyorsunuz ve sadece C format seçeneğini denediniz. İlk kurulumda Tam Format yapmak şart.Hocam imaj atmaya çalıştım ancak resimlerdeki ekran belirdi. Muhtemelen hata verdi . sıkıntı nedir? Bir yeri mi atladım acaba?Ekli dosyayı görüntüle 58532 Ekli dosyayı görüntüle 58533
Atak 2.0 Test versiyon başlıkta böyle bir sorun çıkacağından bahsedilmişti. Manuel olarak kaldırmıştım daha önce ama nasıl yapmıştım şuan hatırlamıyorum. Tekrar kurup denemem lazım. Atak geliştiricisi Hocamın geliştirmeyi bıraktı sanırım. Atak alternatifi programlara gözatma zamanı geldi.@Emsile ve @klebsiella hocalarım ilginize teşekkür ederim. Ama çok enteresan bir durum oldu. "ET Kullanıcı" hesabına kuramadığım hata veren program restart tan sonra aktif oldu. Tam tamam sorunsuz çalışıyor dedim. Admin hesabına girene kadar Şimdi de admin hesabında atak anahtar kurduğum flashı tanımıyor ve yetkisiz kullanıcı deyip 5 sn içinde bilgisayarı kapatıyor. Yeni anahtar tanımladım flashı formatladım falan bir türlü sorunu çözemedim. Aklıma imajı baştan yüklemekten başka çözüm gelmiyor. Çünkü Atak ı da kaldıramıyorum. Silmek için oluşturduğum anahtarı da görmüyor. Çaresiz kaldım. Önerisi olan var mı?
Muhtemelen bir tahtaya bu imajı ilk defa kuruyorsunuz ve sadece C format seçeneğini denediniz. İlk kurulumda Tam Format yapmak şart.
Evet hocam.İlk kez kuruyorum. Sonrasında yapmış olduğunuz açıklamayı okudum. o kısmı atlamışım.
Hangi programı kullanıyorsunuz hocam?Muhtemelen bir tahtaya bu imajı ilk defa kuruyorsunuz ve sadece C format seçeneğini denediniz. İlk kurulumda Tam Format yapmak şart.
Atak 2.0 Test versiyon başlıkta böyle bir sorun çıkacağından bahsedilmişti. Manuel olarak kaldırmıştım daha önce ama nasıl yapmıştım şuan hatırlamıyorum. Tekrar kurup denemem lazım. Atak geliştiricisi Hocamın geliştirmeyi bıraktı sanırım. Atak alternatifi programlara gözatma zamanı geldi.
Ben ücretli bir program kullanıyorum bu işlem için.
etkin anahtar adında bir program.Hangi programı kullanıyorsunuz hocam?
bu mail adreslerini içeren form bilgisi gelmedi hocam bana.Sayın hocam şifre isteme formundan şifre istemiştim ama okul mailine gelmedi. göndiriseniz sevinirim.
hangisine gönderirseniz fark etmez.
Geçici bir sorundur Hocam. Aynı tahtayı farklı bir zamanda deneyin etkinleşecektir.@Emsile hocam imajınız çok güzel ve kullanışlı elinize sağlık. Bende windows etkinleşmemiş daha. Bilgisayar özelliklerinden Etkinleştire tıkladıktan sonra gelen ekranda Sorun Gider kısmına da tıkladım biraz döndükten sonra "Sorun giderme tamamlanı" altta da "Bu cihazdaki windows kopyasını etkinleştiremedik" yazıyor.
özelden yazdığınızdan hatırladığım kadarıyla format öncesinde de gerekli temizlikleri yapmanıza rağmen çalışmıyordu bu tahtadaki dokunmatik. İmajda faz1 ve faz2 dokunmatik sürücüler yüklü sorunsuz çalışması gerekirdi. İmaja rağmen çalışmadığına göre yetkili servisi aramanız şart.@Emsile hocam, imajı attım sorunsuz olarak masaüstüne ulaştım. Herşey çok güzel . Emeğinize sağlık. Ancak bizim et'de dokunmatik yine çalışmıyor(hiç birşekilde). Bu imaj kurulumunda yaptığım bir hatadan olabilir mi? Değilse yetkili servis bu konuda ne yapıyor?
@fiyong Time Freeze Windowsun bu sürümü ile uyumsuz sorunun kaynağı bu olabilir.
@yasin1905 geçen hafta Windows 8.1 yüklü tahtalara yükledim etkinleştirme sorunu yaşamadım
Windows 8.1 yüklüydü. Yani Yükseltme yoktu.Peki denediğiniz tahta önceden hiç windows 10 a yükseltilmiş miydi?
Arkadaşlar bu imajı daha önce hiç windows 10 yüklenmemiş(yükseltilmemiş) bir etkileşimli tahtaya yükleyip deneyen var mı? Microsoft ücretsiz yükseltmeyi bitirdiği için etkinleşmeme ihtimali var çünkü.
Deneyen arkadaşlar ne zaman denediğini ve etkinleşip etkinleşmediğini yazabilir mi?