İmaj kurulumundan sonra tahtaya hangi programları kuruyorsunuz? İmajımıza hiç birşey kurmadan önce herhangi sorun yaşıyor musunuz?arkadaşlar bu imajı kurup da benin gibi dokunmatik sıkıntısı yaşayan var mı? tahtaların birini düzeltiyorum birisi başlıyor. ayrıca ingilizce öğretmenlerinin kulladnığı kitaptaki medya dosyalarını açmıyor. ssd değişiminden önceki imajda böyle sorunlarım yoktu. stabil çalışan başka imaj mı denesem?
e-kilit yazılımında sorun vardı bu yazılımda da öyle bir sorun olabilir.hocam bu dönem mercan yazılımın tahta kilit programına geçtik. Farklı olan tek şey o. ya o programdan kaynaklı, ya ssd imajından çözemedim bir türlü
Biosa girin HDD görünüyor mu bir bakın taktığınız HDD yerine oturmamış olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 65529 10 tahtaya yükledim sıkıntı olmadı. Ancak birinde bu hatayı aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim hocamBiosa girin HDD görünüyor mu bir bakın taktığınız HDD yerine oturmamış olabilir.
Maalesef Murat hocam win10 yok.win7 sıkıntısız kuruluyor.. Win 10 var mı hasari hocam ssdli
Canlı ders çalışır sıkıntı olmaz. Normal HDD kurulmaz emin misiniz acaba gidip tekrar kontrol eder misiniz full imaj olduğundan biz yüklenmez diye biliyoruz.hasari hocam bizde hem ssd hem hdd faz1 tahtalar var. yarısı değişmişti. bugün bu imageyi denemeye karar verdim. taktım flashı az sonra yanlış flashı taktığımı farkettim. yani hdd tahtaya ssd flashı takmışım. ellemedim. tahta açıldı.image yüklenmiş. normal bir durum mu ben mi karıştırdım acaba merak ettim. canlı dersi deneyemedim. sizce çalıştırıyor mu yoksa güncelleme gerekir mi? bu arada image için teşekkürler.
Valla yeni özellik keşfettim sizin imajda 2 tane imaj usb si hazırladım. Üzerlerine yazmıştım ssd hdd diye. Hdd tahtayı ssd ile formatladım. İnşallah ben karıştırmadımCanlı ders çalışır sıkıntı olmaz. Normal HDD kurulmaz emin misiniz acaba gidip tekrar kontrol eder misiniz full imaj olduğundan biz yüklenmez diye biliyoruz.
Eğer öyle ise haklısınız.Valla yeni özellik keşfettim sizin imajda 2 tane imaj usb si hazırladım. Üzerlerine yazmıştım ssd hdd diye. Hdd tahtayı ssd ile formatladım. İnşallah ben karıştırmadım
Evet ufak tefek değişiklikler var. Boyut düşürme, program ekleme, güncelleme kaldırma gibi...Hasari hocam v1 ile v2 imajları arasında fark nedir? Ekstra program mı kurdunnuz
Tam tersi olmuyor ben de onu denedimValla yeni özellik keşfettim sizin imajda 2 tane imaj usb si hazırladım. Üzerlerine yazmıştım ssd hdd diye. Hdd tahtayı ssd ile formatladım. İnşallah ben karıştırmadım
Tahtaya takılı HDD görmüyor bios ayarlarına girer misiniz HDD görüyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 67957
hocam bu hatayı neden verir yardımcı olur musunuz?
hocam ssd takılmış ben yokken biraz araştırdım ssd. iso dosyası lazımmış bana sizde mevcut mu acabaTahtaya takılı HDD görmüyor bios ayarlarına girer misiniz HDD görüyor mu?
nette aradım biraz mersin mem eklemiş sonra silmiş dosyayı başka da yokhocam ssd takılmış ben yokken biraz araştırdım ssd. iso dosyası lazımmış bana sizde mevcut mu acaba
Zaten SSD imajı bu konuda girişteki mesajları okumadınız mı?hocam ssd takılmış ben yokken biraz araştırdım ssd. iso dosyası lazımmış bana sizde mevcut mu acaba
ssd imajı hata veriyor sd.iso denen dosyayı flaşa boot edip ssd biçimlendirme gibi bir durum varmış mersin.mem de bununla ilgili bir kılavuz var bakın isterseniz https://mersin.meb.gov.tr/fatih/dokumandetay.aspx?dokumanid=6Zaten SSD imajı bu konuda girişteki mesajları okumadınız mı?
İlk mesajı okumanız lazım orada her şeyi anlatmışım. Birde video var nasıl boot edildiğiyle ilgili.ssd imajı hata veriyor sd.iso denen dosyayı flaşa boot edip ssd biçimlendirme gibi bir durum varmış mersin.mem de bununla ilgili bir kılavuz var bakın isterseniz https://mersin.meb.gov.tr/fatih/dokumandetay.aspx?dokumanid=6
videolarla pek aram olmadığından es geçmişim ama tam olarak bizdeki sorun bu galiba yarın 10a yakın tahtada aynısını uygulamam lazım teşekkürler hasari hocam selametle ...İlk mesajı okumanız lazım orada her şeyi anlatmışım. Birde video var nasıl boot edildiğiyle ilgili.
Peki hocam deepfreeze kısayolu çalışıyor mu? ctrl+alt+shift+f6Hasarı hocam imajınızı 14 tahtaya kurdum, elinize sağlık imaj çok kullanışlı... İmajla alakalı değil ama MAKS olmadan deepfreeze i sorunsuz kurdum ancak MAKS kurduktan sonra deepfreeze kurduğumda saatin yanındaki deepfreeze simgesi kayboluyor, simgeler kısmında her zaman göster dediğimde de çıkmıyor. Bunun için bir ayar yapmam gerekir mi?
MAKS ve deepfreeze kullanan arkadaşlar böyle bir sıkıntı yaşadılar mi?
Peki hocam deepfreeze kısayolu çalışıyor mu? ctrl+alt+shift+f6