Evet değiştirilebiliyor.Hocam merhaba . Masaüstü arka planını değiştirme şansımız var mı?
Evet değiştirilebiliyor.Hocam merhaba . Masaüstü arka planını değiştirme şansımız var mı?
İso dosyası var ilişkilendirdiğiniz programlar farklı olabilir bazen de winrar sürümü eski olabiliyor yeni sürümü yükleyip dışarı çıkarmayı deneyebilirsiniz.Tesekkür ederim. Güzel calışma.
Ancak iso dosyaları yok.
Evet düşünüyorum. Acil ihtiyaç ise kurun yenisi gelince tazelersiniz.@hasari hocam yeni imaj paylaşmayı düşünüyor musun bu imajı yükleyelim mi?
Bazen tahta yeniden başlat komutunu uygulayamıyor. Sıkıntılı bir durum değil, düğmeye uzunca basın kapanır kapandıktan sonra tahtayı yeniden başlatın imajın yüklendiğini göreceksiniz.hocam clonlama yüzde yüz olduktan sonra siyah ekranda kalıyor kendi kendine imajı başlatmıyor nedeni nedir acaba
USB portu bozuk olabilir isterseniz diğer portu deneyin oda bozuk ise tamir etmek gerekecek.birde hocam başka bir akıllı tahtada denedim f7 yapınca flashı görüyordu imaj attıgım tahtada ama bunda flashı görmüyor 1-2 kere denedim fakat flashı görmüyor
Eğer USBleri yaptırmayacaksanız direk harddiskten harddiske imaj atabilirsiniz böylece tahtanız faal durumda kalır.birde hocam başka bir akıllı tahtada denedim f7 yapınca flashı görüyordu imaj attıgım tahtada ama bunda flashı görmüyor 1-2 kere denedim fakat flashı görmüyor
Bios'da 'Usb Kalıt Desteği" ayari vardi faz1'lerde, bununla ilgisi olabilir mi? Kapalı ise görmeyebilir usb yuvalarını. Emin değilim sadece fikir...USB portu bozuk olabilir isterseniz diğer portu deneyin oda bozuk ise tamir etmek gerekecek.
Evet olabilir.Bios'da 'Usb Kalıt Desteği" ayari vardi faz1'lerde, bununla ilgisi olabilir mi? Kapalı ise görmeyebilir usb yuvalarını. Emin değilim sadece fikir...