Başka flasha boot edince düzeldi, emeğinize sağlık hocamHocam şöyle bir hata alıyorum sorun ne olabilir
Peki hocam deepfreeze kısayolu çalışıyor mu? ctrl+alt+shift+f6
Hayır yok.yönetici şifresi yada oturumu var mı acaba
Çalışıyor sıkıntı yok.zoom vd. uzaktan eğitim araçları çalışıyor mu Hasari hocam..
Hasari Hocam iyi akşamlar,yeni versiyon imajınızı bugün SSDli tahtalara kurmaya başladım emeğinize sağlık. Bu imah Mehcan Hocamın hazırldığı E-Kilit porgramı ile uyumlu çalışıyor mu , sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı?
Hocam şöyle yazmış.Mercanı bende kullanıyorum sıkıntı yok hocam.
teşekkür ederim hocamHocam şöyle yazmış.
arkadaşlar bu imajı kurup da benin gibi dokunmatik sıkıntısı yaşayan var mı? tahtaların birini düzeltiyorum birisi başlıyor. ayrıca ingilizce öğretmenlerinin kulladnığı kitaptaki medya dosyalarını açmıyor. ssd değişiminden önceki imajda böyle sorunlarım yoktu. stabil çalışan başka imaj mı denesem?
Ben de aynı sorunu yaşıyorum.Şu an 2 tahtada sorun yaşıyorum.Hatta imajı yeniden yükledim yine çalışmadı.Yarın dokunmatik drivere yükleyeceğim.Umarım sorun çözülür.İngilizce kitapları da aynı şekilde.hocam bu dönem mercan yazılımın tahta kilit programına geçtik. Farklı olan tek şey o. ya o programdan kaynaklı, ya ssd imajından çözemedim bir türlü
Eğer dokunmatik daha önce değişmişse şu sürücüyü yükleyin.Ben de aynı sorunu yaşıyorum.Şu an 2 tahtada sorun yaşıyorum.Hatta imajı yeniden yükledim yine çalışmadı.Yarın dokunmatik drivere yükleyeceğim.Umarım sorun çözülür.İngilizce kitapları da aynı şekilde.
teşekkürler hocamEğer dokunmatik daha önce değişmişse şu sürücüyü yükleyin.
https://www.bilgisayarbilisim.net/a...gi-degisenler-tahtalar-icin-driver-rar.65245/
Yeniden flash oluşturun eğer gene olmaz ise flashı değiştirin buna rağmen olmaz ise linux bir sistem ile HDD bölümlerini silin sonra imajı deneyin.hasari hocam merhaba. okulumuza yeni gelen ssd haddisklere içindeki pardusu kaldırıp bu imajı kurmak istedim ama açılışta boot etmedi bi türlü. Bıos first boot USB HADDİSK seçili. flaşa bootable kurulumu videodaki 2. yöntem clonezilla seçerek yaptım. sorun ne olabilir.?
Evet 2 bölüm şeklinde C: ve D:hocam tek parititon mı disk? d sürücüsü de var mı?
Hocam açıklamaya yazmışsınız varmış özür dilerim
Sisteme hiç kurmadım kurup bir bakmam lazım uygun bir zamanda denersem size dönüt sağlarım.Hasari hocam emeğinize sağlık. Güzel iş çıkarmışsınız. SSD için olan İmajı deneme amaçlı bugün bir tahtaya kurdum. Hiçbir sıkıntı yok. Antropi programı kurdum. Program sorunsuz kuruldu ancak program açılmıyor. Hata mesajı falanda yok. Antropi simgesine Çift tıklıyorum hiç tepki yok. Neden yapar anlamadım. Antropi olmasa da olur. Emeğiniz için teşekkürler.
Faz1 Win7 SSD 240 GB Güncel İmage 2020_V2
Merhabalar, bizim imaj faz1 tahtalar için sizin tahta faz2, ana kartları farklı bu sebeple düzgün çalışmaz sizin faz2 imajı kurmanız lazım.Hocam elinize sağlık yalnız benim bir sorunum var. Yükleme yapıldıktan sonra Windows ekranın da USB portları çalışmada. Bu sorunu nasıl hallederim .
Yüklerken resimdeki hatayı aldim
Merhabalar, normal HDD ler için şunu kullanmanız gerekiyor.Hocam bu imajı hdd tahtada kullanabiliyor muyuz? Sıkıntı çıkarır mı?
Hocam Faz 1 tahtalar (Siyah çerçeveli) acaba önereceğiniz bir yol var mıdır?Merhabalar, bizim imaj faz1 tahtalar için sizin tahta faz2, ana kartları farklı bu sebeple düzgün çalışmaz sizin faz2 imajı kurmanız lazım.
Faz1 240 GB SSD varsa şu:Hocam Faz 1 tahtalar (Siyah çerçeveli) acaba önereceğiniz bir yol var mıdır?
Hocam rahatsız ediyorum biliyorum ama kontrol ettim SSD imisFaz1 24 GB SSD varsa şu:
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/faz1-win7-ssd-240-gb-guncel-image-2020_v2-yeni.172220/
Faz1 normal HDD ise şunu kuracaksınız:
https://www.bilgisayarbilisim.net/konular/faz1-win7-guncel-image-2019.167186/
Tamam şunu yükleyeceksiniz.Hocam rahatsız ediyorum biliyorum ama kontrol ettim SSD imis