Faz2 Win11 İmajı 2024 V2 AMD/İntel

Kodla Büyü
win 11 hatası.webp

Başka bir tahta da ise böyle başladı

Ventoy ile mbr yapıp boot ettim flashı, kurulumda birkaç tane clonezilla çıkıyor en üsttekini seçiyorum, acaba burda mı hata yapıyorum 2. veya 3. seçeneği seçip mi formatlayacağız?

Ekli dosyayı görüntüle 78841Hocam kurulum yaptım en üstteki clonezillayi seçtim sonra böyle bir hata verdi kurulum bitti tahta açıldı sorun yok. Ama sonra bazı sorunlar oldu
1. dokunmatik gitti gelmedi
2. Dokunmatik klavye otomatik gelmiyor
Bunlar nasıl düzelecek hocam
Dokunmatik için bios piliniz bitmiştir onu değiştirin. Klavyenin otomatik gelmemesinin nedeni sürücü uyumsuzluğu.

Hocam dokunmatik hiç gelmiyor sürücü güncelleştirdim olmadı ne yapıyorsam dokunmatik çalışmıyor

Arızalanmıştır ozaman isterseniz kayıt oluşturun gelip baksınlar.
bios pilini değiştirdim sonra win 11 yükledim dokunmatik çalışıyordu fakat kalibrosyon gerekiyordu kalibrasyon yapayım dedim olmadı akıllı tahtanın dokunmatiği komple gitti, sürücü kaldırdım tekrar yükledim olmadı, driver booster ile sürücü güncelleştirdim olmadı, driver booster programındaki araçlar kısmında kötü çözünürlüğü düzelt dedim olmadı, birden bire arızalanmış olabilir mi hocam bilemedim.

bios pilini değiştirdim sonra win 11 yükledim dokunmatik çalışıyordu fakat kalibrosyon gerekiyordu kalibrasyon yapayım dedim olmadı akıllı tahtanın dokunmatiği komple gitti, sürücü kaldırdım tekrar yükledim olmadı, driver booster ile sürücü güncelleştirdim olmadı, driver booster programındaki araçlar kısmında kötü çözünürlüğü düzelt dedim olmadı, birden bire arızalanmış olabilir mi hocam bilemedim.
O halde bozulmamış olabilir siz boşmuşsunuz isterniz yeniden imaj atın test edin.

BBNET
Geri