hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,396 Cumartesi saat 22:15'de #121 raymalifalitiko' Alıntı: Bilgisayar zayıf bir bilgisayar hocam hafif ama güncel bir sürüm olsun istemiştim Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.
raymalifalitiko' Alıntı: Bilgisayar zayıf bir bilgisayar hocam hafif ama güncel bir sürüm olsun istemiştim Genişletmek için tıkla ... Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.
R raymalifalitiko Site Gezgini Mesajlar 31 Dün 09:44 da #122 hasari' Alıntı: Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam yazdırma biriktiricisini açınca kuruluyor sürücü denedim oldu
hasari' Alıntı: Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam yazdırma biriktiricisini açınca kuruluyor sürücü denedim oldu
R raymalifalitiko Site Gezgini Mesajlar 31 Dün 11:08 da #123 hasari' Alıntı: Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam 360ta bazen abuk subuk reklamlar çıkabiliyor güvenlik açısından ne önerirsiniz? Deepfreeze tarzı bişey istemiyorum
hasari' Alıntı: Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin. Genişletmek için tıkla ... Hocam 360ta bazen abuk subuk reklamlar çıkabiliyor güvenlik açısından ne önerirsiniz? Deepfreeze tarzı bişey istemiyorum