Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.Bilgisayar zayıf bir bilgisayar hocam hafif ama güncel bir sürüm olsun istemiştim
Tamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.Bilgisayar zayıf bir bilgisayar hocam hafif ama güncel bir sürüm olsun istemiştim
Hocam yazdırma biriktiricisini açınca kuruluyor sürücü denedim olduTamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.
Hocam 360ta bazen abuk subuk reklamlar çıkabiliyor güvenlik açısından ne önerirsiniz? Deepfreeze tarzı bişey istemiyorumTamam ozaman verdiğim bağlantıdakini indirip yükleyin.
Evet hocam bu ara 360 sapıttı avira kurun diğerlerine oranla biraz daha hafiftir. Aslında browser kurmasına tahammül ederseniz hala 360 iyi.Hocam 360ta bazen abuk subuk reklamlar çıkabiliyor güvenlik açısından ne önerirsiniz? Deepfreeze tarzı bişey istemiyorum
Yazdırma biriktiricisini açın kurulur.Merhaba #hasari hocam, İmajınız çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Ancak bu imaja yazıcı yükleyemedim. Bir yolu var mıdır?
Browser kurunca reklam göstermiyor mu hocam?Evet hocam bu ara 360 sapıttı avira kurun diğerlerine oranla biraz daha hafiftir. Aslında browser kurmasına tahammül ederseniz hala 360 iyi.
Satın alma uyarısı gelir ama önemli birşey değil.Browser kurunca reklam göstermiyor mu hocam?
hocam zaten güncellemelerden otomatik kurması gerekmiyor mu?Arşivde kalması için ekliyorum.
Faz2 Ekran kartı ve Ses Sürücüsü
Faz2 Ekrankartı ve Ses win64_15.40.5171.zip
drive.google.com
ben de kurmayı düşünüyorum da nasıl ayarlama yaptınız hatırlıyor musunuz?Hocam elinize sağlık, 4 dk da kuruldu. Sadece dokunmatik klavye otomatik açılmıyor onu da ayarlardan düzelttim
hocam update açsak nasıl olur? Sonuçta etkinleşme gerçekleştikten sonra ne sıkıntısı olabilir?Satın alma uyarısı gelir ama önemli birşey değil.
Lite sürüm olduğundan update servisi kapalı.hocam update açsak nasıl olur? Sonuçta etkinleşme gerçekleştikten sonra ne sıkıntısı olabilir?
Ses sorunu yok hocam kurabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntısı yok.Hocam Merhaba, Vestel Faz2 için kuracağım. Bilmem gereken bir sorunu var mı? Mesajları okudum ama Ses sosrunu düzeldi mi?
Sadece C için yüklemeler sıkıntı biz hazırlasak dahi bir çok arkadaş zorluk yaşar yükleyemez. Dosyaların ortak kullanım alanlarında her zaman silinme riskleri vardır. Yedekleri her zaman kendilerinde olsun.Elinize sağlık hocam, teşekkür ederim. Sadece C için iso yapacakmısınız? İlk kurulumdan sonra öğretmenlere dosyalarını D ye atmalarını söylüyorum. Sonrasında tekrar silinmezse iyi olur.
Bizim yok, zaten olsa da yüklemeyin ağır kalır.hocam elinize sağlık .
Bu Faz2'nin w11 normal sürümü yok mu (lite olmayan) ?
baktım da göremedim.
peki güncelleştirmeyi açmanın bir yolu var mı? çünkü deep freeze 8.60 güncelleştirmeler açık olmadığı için çalışmadı.Evet güncellemeler kapalı.
Yok açılmaz.peki güncelleştirmeyi açmanın bir yolu var mı? çünkü deep freeze 8.60 güncelleştirmeler açık olmadığı için çalışmadı.