Faz2 Win11 İmajı 2024 V2 AMD/İntel

Kodla Büyü
Faz2 Win11 İmajı 2024 V2

Beklenen imaj geldi hızlı ve sorunsuzdur güvenle kullanabilirsiniz.
5.3 GB boyutunda 3 dakikada kurulur win11 lite sürüm üzerinden geliştirilmiştir. İşlemci fark etmeksizin yükleyebilirsiniz. AMD ve İntel sürücüleri gömülü.

İndir (GoogleDrive).

Alternatif link (Mega)

Alternatif Link (MediaFire)

Kurulu programlar:
Office 2016
Winrar
7Zip
VLC
Aimp
Fatih kalem
Liteshot
SumatraPDF
Chrome
Diskdefrag
Starboard
...

İmajı ventoy, USB Universal İnstaller gibi programlar ile flasha boot edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 77092Ekli dosyayı görüntüle 77094Ekli dosyayı görüntüle 77093
hocam elinize emeğinize sağlık.İşte budur diyorum.Gerekli tüm temel programlar kurulu,stabil ve hızlı.İmaj boyutu düşük.Artı win11.Daha ne olsun.Herkese tek önerim bu imajı kullanın.İş yükümüzü azaltıyor.Otomatik etkinleşiyor.Tüm driverlar gömülü.sayın hocam aynı imajın bir de bilgisayar versiyonu olsa süper olurdu.Varsa paylabilir misiniz rica etsem?

hocam elinize emeğinize sağlık.İşte budur diyorum.Gerekli tüm temel programlar kurulu,stabil ve hızlı.İmaj boyutu düşük.Artı win11.Daha ne olsun.Herkese tek önerim bu imajı kullanın.İş yükümüzü azaltıyor.Otomatik etkinleşiyor.Tüm driverlar gömülü.sayın hocam aynı imajın bir de bilgisayar versiyonu olsa süper olurdu.Varsa paylabilir misiniz rica etsem?
Ayınısını bilgisayarada atabilirsiniz ama sürücüleri tanımayabilir birde tüm diski siler. :)

Hasari Hocam öncelikle imaj için teşekkürler, bu senede tahtalarıma kurmaya başladım. Yaklaşık 1 haftadır bu imajı kullandığım tahtalarım ilk açılırken mavi
ekran veriyor ardından otomatik başlıyor sistem 2. açılmasında düzgün açılıyor. Sorun neden kaynaklı olabilir?

Hasari Hocam öncelikle imaj için teşekkürler, bu senede tahtalarıma kurmaya başladım. Yaklaşık 1 haftadır bu imajı kullandığım tahtalarım ilk açılırken mavi
ekran veriyor ardından otomatik başlıyor sistem 2. açılmasında düzgün açılıyor. Sorun neden kaynaklı olabilir?
Tahta açık iken fiş çekiliyor olabilir birde bios pilleri bitmiş olabilir.

Tahta açık iken fiş çekiliyor olabilir birde bios pilleri bitmiş olabilir.
Hocam merhaba bu imajı faz2 intel tahtaya kurmak istiyorum. Uyumludur diye düşünüyorum. Bir de yönetici parolası var mı? Bazen ek programlar yüklemek istiyoruz. Bir de çok da önemli olmamakla beraber Chrome uygulamasını silip edge kurabilir miyiz?

Hocam merhaba bu imajı faz2 intel tahtaya kurmak istiyorum. Uyumludur diye düşünüyorum. Bir de yönetici parolası var mı? Bazen ek programlar yüklemek istiyoruz. Bir de çok da önemli olmamakla beraber Chrome uygulamasını silip edge kurabilir miyiz?
Evet uyumlu hocam edge setup dosyasından kurabilirsiniz ama bence uğraşmayın yinede siz bilirsiniz.

Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ediyorum hocam . Ancak isteğe bağlı özellik ekle çalışmıyor. Bazen akılllı tahtaya kablosuz ekran olarak bağlanmak isteyebiliyoruz .

Hasari hocam masaüstü arkaplanı değiştirmeyi kapatıp, dokunmatik klavyenin otomatik açılması düzeltmesini yaparak imajı yeniden paylaşabilir misiniz?

Hasari hocam masaüstü arkaplanı değiştirmeyi kapatıp, dokunmatik klavyenin otomatik açılması düzeltmesini yaparak imajı yeniden paylaşabilir misiniz?
Hocam ben imajı yükledikten sonra 360 total securty, shadow defender sonra ekilit kuruyorum. Sonrasında arkama bakmıyorum. Sorunsuz bir sistem istiyorsanız benzer şeyler yapın diğer türlü sizi çok yorarlar yıl boyunca uğraşır durursunuz. Klavyenin otomatik gelişi win10da sorunsuz geliyor win11 de gelmiyor.

Hocam ben imajı yükledikten sonra 360 total securty, shadow defender sonra ekilit kuruyorum. Sonrasında arkama bakmıyorum. Sorunsuz bir sistem istiyorsanız benzer şeyler yapın diğer türlü sizi çok yorarlar yıl boyunca uğraşır durursunuz. Klavyenin otomatik gelişi win10da sorunsuz geliyor win11 de gelmiyor.
Hocam win11 de ayarı düzeltince sorun olmuyor klavye. Aslında mantıklı shadow defender kurmak. İmajınız o kadar hızlı kuruluyor ki yeniden imaj atmak daha kolay geliyor bana😄 elinize sağlık

Son düzenleme:
hocam etkinleştirme otomatik yapıyor mu imaj? Bir de windows güncellemelerini açık tutsak bi sıkıntı olur mu öneriniz nedir ?

hocam etkinleştirme otomatik yapıyor mu imaj? Bir de windows güncellemelerini açık tutsak bi sıkıntı olur mu öneriniz nedir ?
Hocam normalde etkinleştirme yapılmış fakat sistem değiştiğinde değişebiliyor. Güncellemeler kapalı, lite sürüm olduğundan update özelliği çıkartılmıştır.

tüm imajlarınızın olduğu linki yollayabilirmisiniz hocam
Buyurun.

Geri