Faz2 Win11 İmajı 2024 V2 AMD/İntel

Kodla Büyü
teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık faz3 için windows 10 yada 11 imajınız var mı hocam yada hazırlamayı düşünüyor musunuz meraktan soruyorum sizin imajlar güzel oluyor da :)

teşekkürler hocam elinize emeğinize sağlık faz3 için windows 10 yada 11 imajınız var mı hocam yada hazırlamayı düşünüyor musunuz meraktan soruyorum sizin imajlar güzel oluyor da :)
Var hocam konuyu görmüşsünüz onlarda da çeşit çokmuş ben birinden aldım o hazır. Diğerlerinden de denk geldikçe hazırlayacağım. Bu tahtalar bende yok civar okullardan bakacağım.

Teşekkür ederim hocam, elinize sağlık, laboratuvarımda denemek istedim öncelikle. Çok güzel bir imaj olmuş elinize sağlık. Fakat ne yaptıysam ses sürücüsünü kuramadım. Ses aygıtı yok hatası alıyor. Bir çözüm önerebilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    129.4 KB · Görüntüleme: 102
Hasari hocam emeklerine sağlık allah razı olsun ama indiremiyoruz çok fazla indirildi diyor :( bu soruna bir çözüm yolu var mı acaba?

Hasari hocam emeklerine sağlık allah razı olsun ama indiremiyoruz çok fazla indirildi diyor :( bu soruna bir çözüm yolu var mı acaba?
Kota doluyor. Şu yolla bir denermisiniz önce kendi driver hesabınıza kayıt edin sonra indirin. Sonucu bana yazın.

Screenshot_2.png

Elinize saglık
Malesef dokunmatik çalışmıyor
Faz 2intel
Driver yükledim işe yaramadı
aygıt yonetıcısınde hersey tam
Belki yanlış drıverı yukluyorumdur
Doğrusunu paylaşır mısınız

Elinize saglık
Malesef dokunmatik çalışmıyor
Faz 2intel
Driver yükledim işe yaramadı
aygıt yonetıcısınde hersey tam
Belki yanlış drıverı yukluyorumdur
Doğrusunu paylaşır mısınız
Burada var hocam.

hocam elinize sağlık. 120 gb disk desteği yok. çözüm öneriniz var mı?

Uzaktan bağlanma şansınız var mı
Baya bir uğraştım işin içinden cikamadim
Hocam bios pili dokunmatiği etkiliyor maalesef bios pilini değiştirdikten sonra bize bilgi verirmisiniz birde tüm tahta görünecek şekilde resmini çekip bana atabilirmisiniz.

Geri