fatihinfedaisi' Alıntı:Bahsettiğiniz sitede benim sonuçta Allah'tan FF çıktı ama sonrasında Yafuyu çalıştıramadım sanırım. Sitedeki sonuç ve yafuyu açınca ekrana gelen görüntü şöyle :
fatihinfedaisi' Alıntı:Sizin dosyaya göre 385771'den sonra 9312316907 geliyor fakat programda 385771'den sonra 4579... geliyor. Ben de sizin gibi şanslıyım siteden sonuç geldi fakat sıralamayı neye göre belirliyoruz ?
eyvallah hocam. siz zaten benim bilgileri vermiştiniz ama ben yine de en baştan çözmek istedim ve sayenizde başardım. size göndermiş olduğum delikanlı fotoğrafını, bir de kendim kurtardım. artık sıra diğerlerinde.ademola' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:Sizin dosyaya göre 385771'den sonra 9312316907 geliyor fakat programda 385771'den sonra 4579... geliyor. Ben de sizin gibi şanslıyım siteden sonuç geldi fakat sıralamayı neye göre belirliyoruz ?
sıra çok önemli değil önemli olan sayının faktöriyellerine ayrılmış olması.
bu arada http://factordb.com/ a o değeri ben girdim bulduğum çözdüğüm tüm sayıları oraya ekliyorum.
girerken ben ham halini giriyorum kendisi küçükten büyüğe sıralıyor.
biz duayla çözüyoruz hocam burdan öğrendiğimizi buradan aldığımızı buraya veriyoruz, yöntemi ilk bulan ben olsam (sanırım googulator nickli şahıs bulmuş ) belki para isterdim hee işin emeği var derseniz. hala emeği karşılığını alabilir kişiler. sizde burdan öğrendiklerinizi dışarıda uygulayarak, uygulama ücreti el emeği alabilirsiniz kim engel olabilir ki, alınteri el emeği helaldiricarus35' Alıntı:2 hafta önce bu yüzden müdürün bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Bi dahaki sefere kullanırım artık çözümü.
Bu arada parayla şifre çözenlerin ekmeğiyle oynadınız hocam
piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
ademola' Alıntı:piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
muhtemelen yanlış dizinde çalışıyorsunuz. unfactor_ecdsa.py dosyasının bulunduğu klasörde boş bir alana shift tuşu ile beraber sağ tıklayıp komut penceresini burada aç derseniz doğru dizinde çalışırsınız.
ademola' Alıntı:piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
muhtemelen yanlış dizinde çalışıyorsunuz. unfactor_ecdsa.py dosyasının bulunduğu klasörde boş bir alana shift tuşu ile beraber sağ tıklayıp komut penceresini burada aç derseniz doğru dizinde çalışırsınız.
hallettim hocam 2. şifreyi word e aktarırken bir sayıyı yanlış yazmışım. gözden kaçmış.ademola' Alıntı:factorleri word de düzenlediniz değilmi arada fazladan boşuk yada enter olmasın. factorler i nasıl elde ettiniz, adımları baştan tekrar deneyin isterseniz.