fatihinfedaisi' Alıntı:Bahsettiğiniz sitede benim sonuçta Allah'tan FF çıktı ama sonrasında Yafuyu çalıştıramadım sanırım. Sitedeki sonuç ve yafuyu açınca ekrana gelen görüntü şöyle :
fatihinfedaisi' Alıntı:Sizin dosyaya göre 385771'den sonra 9312316907 geliyor fakat programda 385771'den sonra 4579... geliyor. Ben de sizin gibi şanslıyım siteden sonuç geldi fakat sıralamayı neye göre belirliyoruz ?
![]()
ademola' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:Sizin dosyaya göre 385771'den sonra 9312316907 geliyor fakat programda 385771'den sonra 4579... geliyor. Ben de sizin gibi şanslıyım siteden sonuç geldi fakat sıralamayı neye göre belirliyoruz ?
![]()
sıra çok önemli değil önemli olan sayının faktöriyellerine ayrılmış olması.
bu arada http://factordb.com/ a o değeri ben girdimbulduğum çözdüğüm tüm sayıları oraya ekliyorum.
girerken ben ham halini giriyorum kendisi küçükten büyüğe sıralıyor.
biz duayla çözüyoruz hocamicarus35' Alıntı:2 hafta önce bu yüzden müdürün bilgisayara format atmak zorunda kaldım. Bi dahaki sefere kullanırım artık çözümü.
Bu arada parayla şifre çözenlerin ekmeğiyle oynadınız hocam![]()
piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
ademola' Alıntı:piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
muhtemelen yanlış dizinde çalışıyorsunuz. unfactor_ecdsa.py dosyasının bulunduğu klasörde boş bir alana shift tuşu ile beraber sağ tıklayıp komut penceresini burada aç derseniz doğru dizinde çalışırsınız.
ademola' Alıntı:piyemi' Alıntı:python unfactor_ecdsa.py komutu can't open file diye hata veriyor. ner de hata yapıyorum acil yardım
muhtemelen yanlış dizinde çalışıyorsunuz. unfactor_ecdsa.py dosyasının bulunduğu klasörde boş bir alana shift tuşu ile beraber sağ tıklayıp komut penceresini burada aç derseniz doğru dizinde çalışırsınız.
hallettim hocam 2. şifreyi word e aktarırken bir sayıyı yanlış yazmışım.ademola' Alıntı:factorleri word de düzenlediniz değilmi arada fazladan boşuk yada enter olmasın. factorler i nasıl elde ettiniz, adımları baştan tekrar deneyin isterseniz.