encrypted uzantısı için çözüm mevcut mu acaba ?
fatihinfedaisi' Alıntı:encrypted uzantısı için çözüm mevcut mu acaba ?
fatihinfedaisi' Alıntı:encrypted uzantısı için mehmetyayla isimli arkadaşa konuyla ilgili mail attım ve şu şekilde cevap geldi :
Tum dosyalariniz kurtulur. Lakin takdir edeceginiz uzere ciddi bir zaman ve emek gerektirdiginden 2250 tl maliyeti olur.
demek ki bir çözümü var.
denedim ama olmadı. örnek dosya ekte. size zahmet bir bakın hocam.ademola' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:encrypted uzantısı için mehmetyayla isimli arkadaşa konuyla ilgili mail attım ve şu şekilde cevap geldi :
Tum dosyalariniz kurtulur. Lakin takdir edeceginiz uzere ciddi bir zaman ve emek gerektirdiginden 2250 tl maliyeti olur.
demek ki bir çözümü var.
bu sayfadakileri denediniz mi ?
http://uzmanim.net/soru/cryptolocker-vi ... ilir/19913
örnek dosya gönderir misin.
fatihinfedaisi' Alıntı:denedim ama olmadı. örnek dosya ekte. size zahmet bir bakın hocam.ademola' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:encrypted uzantısı için mehmetyayla isimli arkadaşa konuyla ilgili mail attım ve şu şekilde cevap geldi :
demek ki bir çözümü var.
bu sayfadakileri denediniz mi ?
http://uzmanim.net/soru/cryptolocker-vi ... ilir/19913
örnek dosya gönderir misin.
durdurdum hocam 100 saat onu mu bekleyeceğimfatihinfedaisi' Alıntı:sağolun adem hocam. çözüldü mü, son durum nedir ?
ademola' Alıntı:durdurdum hocam 100 saat onu mu bekleyeceğimfatihinfedaisi' Alıntı:sağolun adem hocam. çözüldü mü, son durum nedir ?
tcoalngsau' Alıntı:encrypted uzantısı için çözüm bulan yomu
ademola' Alıntı:tcoalngsau' Alıntı:encrypted uzantısı için çözüm bulan yomu
encrypted için bir araç buldum deneyebilirsiniz http://vinsula.com/security-tools/unlock-zerolocker/ ben denedim 1 saatte yuzde 1 oldu
videoda da izlediğiniz gibi cmd yi yönetici olarak çalıştırın. programı D: de deneme adlı bir klasöre çıkartın. cmd ye şöyle yazın : d: cd deneme entırrr artık deneme klasörünün içindesiniz şimdi indirdiğimiz programı şu şekilde çalıştıracağız. unlockzerolocker.exe -bruteforce -in:d:\deneme\adem.jpg.encrypted -memory:true -report:d:\deneme\key.txt entırrr siz burda adem jpg yerine kendi dosyanızın adını yazın. şifre denemeleri yapacak 1 saatte yuzde 1 ilerliyor kolay gelsin..
birde mehmetyayla çözümü var paralı
fatihinfedaisi' Alıntı:mehmetyayla encrypted için çözümü şuraya yazsa büyük sevap alır.
biliyorum da ben bunu yazmak istemedim.ademola' Alıntı:fatihinfedaisi' Alıntı:mehmetyayla encrypted için çözümü şuraya yazsa büyük sevap alır.
sevap değil para alıyor kendisi
ayrıca kişisel bilgisayarlarla ilgilenmiyor iş bilgisayarlarına destek veriyor.
mrrobot' Alıntı:Hocam merhaba öncelikle sizi ve problemleri çözenleri tebrik ediyorum gerçekten onların yaptığı da çok başarılı çünkü ben bu aşamların ilkinde takıldım sonra bu adımı atladım yafu da cmd.exe hatası aldım yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar