Hayır hocam son komut olarak c:/ yi komple kurtarınmartinof' Alıntı:çokk teşekkür ederim , başarılı bir anlatım da olmuş
naçizane sorum, tüm dosyaları tek tek işleyecek miyiz bu şekilde?
Yafu ile kendiniz hesaplamak zorundasinizcemo07' Alıntı:Hocam öncelikle tebrikler. FF değerini çıkmazsa olmuyormu. benimkinde CF değeri çıktı. deidklerinizi harfiyen yaptım ama sonuç error.
martinof' Alıntı:hocam günaydın, ben virüslü dosyaları alıp, pc ye format attım, duruyor hala dosyalar, bu yöntemle tek tek mi yapmak gerek,yoksa yukarda dediğiniz gibi c yi komple kurtarmak mı gerek?
zor değil yaserdemir' Alıntı:Az daha zorlasan yüksek lisans tezi olurmuş, inşallah lazım olmaz, teşekkürler :+1:
aminnn... cümlemizi inşbigpine' Alıntı:Adem hocam az önce oğlumla kızıma ait tüm dosyaları geri aldım. Bizi hiç tanımadan bu kadar ayrıntılı anlatıp bu derdimizden kurtardığınız için (2 hafta boyunca şifrelenmiş dosyalarıma cok uzulmuşdum bayaaa yani) Allah sizden Razı olsun sizide bir sıkıntınızdan kurtarsın.
Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, Allah Teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir.