mozkan7
Aktif Üye
backup_restore' Alıntı:mozkan7' Alıntı:backup_restore' Alıntı:görüyorum ki hergün, yok bu bizim işimiz değil, yok e okula resim girmem, yok şunu yapmam yok bunu yapmam v.b. ifadeler yazılıyor. ama iş ek ders almaya gelincede sanki bizden başka çalışan öğretmen yokmuş gibi yorumlar yazılmış. hepinize yuh diyorum.işini iyi yapan için ne formatörlük zor ne de ücret az. olmaz böyle olmaz, hem az çalışalım diyorsunuz hem çok ek ders alalım. bu ülke bu kafadakiler yüzünden gelişemiyor. 2500 lira maaş alıp işyerinde çay demleyip mesai bitirenler gibi düşünürsek işimiz yaş.
kahvaltını evinde yapıp geleceksin, çay içmemişmiş, kahvaltı yapacakmışta ona iş söylemişler. hay allahım ya...
senin bilgisayar öğretmeni olduğundan şüpheliyim... her bilgisayar öğretmeni bilirki okulldan teknolojiden anlamayan bi sürü öğretmenlerle dolu ve ve anında gelip senin kapını çalar bulur seni yapışır yakana .... daha önce selam vermemiştir hatta günaydın dememiştir ama işin olunca hersey değişir ...
evet okulda kahvaltı yapmak diye birsey var buna sende dahil hiç kimse karışamaz kantinde tenefüsde alıp yiyeceğim bi tost ve içeceğim çaydan kime ne arkadaş. gecen gün yaşadığımı yazdım okulda kahvaltı ederim dedim anında yogun bi koşturmacaya girdim ki saate baktım aksam 4.27 olmuş hala kahvaltı edecem ... durum gerçekten bu ve benzeri... ve sen ve senin gibi zihniyetin gibiler yüzünden bu devam edecek gibi...
meb seni neden görevlendiriyor? bötenin kurulma gayesi nedir? eğitim teknolokluğu değil mi? yanılıyormuyum. nedir eğitim teknoloğu, eğitime teknolojik gelişmeleri adapte etmektir. sen zaten teknoloji bilmeyen öğretmenlere danışmanlık yapmak için okudun, böte bu yüzden açıldı. hee okuduğun bölümün amacını bilmiyorsan bişey diyemem.
senin anlayacağın bu kadar zaten