ebilis
Aktif Üye
vkurtcu' Alıntı:Arkadaşlar geçen bir seminere katıldım orada bilgisayardan teknolojiden bahseden, milli eğitim şube müdürü vardı (bir ilin) eğitim öğretimden sorumlu imiş kendisi. o esnada bi fırsat buldum ve kendisine durumumuzu sordum ve neden dersimiz seçmeli hale getirildi ve ardından 4 -5 lerde niçin kaldırıldı sonumuz ne olacak diye sordum cevabı özetle bu sene 4-5 lerde kalktı seneye ikinci kademedede kalkacak çünkü dünyanın hiçbir ülkesinde bilgisayar dersi adı altında özerk bir ders yok dedi. bu nedenle kaldırılıp bize bi nevi rehber öğretmenlere benzer uygulama yapılacakmış yani hiç ders yok, ders saatlerinde formatörlük işleri yapılacak teneffüslerde ve 15-17:00 saatleri arasında bt sınıfının kullanımını sağlayacakmışız .
Çok üzülmekle birlikte bunu ben de mayıs ayı gibi duydum ve yıkıldım. Neden o zaman açıldı bu bölüm ki okurken belliydi açılınca pişman olunduğu ama...
Sınıfsız, labsız, bölümsüz hatta hatta akademik kadrosu olmayan ana bilinmez dalları!!!
Tekrar üniversiteye girmeyi düşündüm, çok ama nereye kadar. Doktora olsa olmaz fakülte olsa olmaz. Ne oluruz ki biz?!
Bari hepimizi yeni yapılanan bilişim meslek liselerine atayın. Eksiklerimiz varsa gideririz zaten 8 yılımızn 5ini meslek lisesinde geçirdikten sonra ilköğretimde int cafe bekçiliği!!!