nokta131' Alıntı:hocam aynı şey bana da oldu,tüketici hakem heyeti kredi kartı ve dosya masraflarına bakıyormuş,hesap işletim ücretine bakamıyormuş,davayı kaybedince anladım,ama sizin yine de davaları takip etmenizde fayda var...
dekontu mail adresine göndemelerini söyle bana öyle demişti hakem heyetindeki memurberra_u' Alıntı:ben de bu ara cektiğim bir sürü kredinin masraflarını almaya çalışıyorum... gecen gün vakıfbank tan masraf dekontu istedim. tek dekont için 78 tl istediler, ben buradan zamanında 3 kredi çekmiştim.78*3 :S:S:S:S vakıfbanktan kredi masrafını alabilen var mı? ne yapmam gerekiyor?
muhalif33' Alıntı:Garanti bankası haberim olmadan konut kredisi hesabımdan 49 tl hesap işletim ücreti kesmişti. Tüketici hakem heyetine başvurdum beni haklı buldu ve paranın iadesine karar verdi. Garanti bankası yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen ücreti hesabıma yatırmadı. Müşteri hizmetlerini aradım. E-devletten kontrol edin size dava açılmış olabilir dedi. e-devletten baktım karşı dava açılmış.
Ayrıca 2 otomatik ödeme talimatı verin bir daha kesilmez dediler. 2 otomatik ödeme talimatı verdim. bugün baktım 58 tl tekrar ücret kesmişler...
ne yapmam gerekiyor? bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim...
savas3457' Alıntı:Evet hocam sakin olun dava da açsa fizana da girse parani alacaksin
kararda ne yazıyor hocam, kaybetme sebebin nedir? sözleşmede kaybetmenize sebep bir madde mi var?muhalif33' Alıntı:savas3457' Alıntı:Evet hocam sakin olun dava da açsa fizana da girse parani alacaksin
arkadaşlar dava açtılar ve avukat tutmama rağmen dün kaybettim.
benim de ziraatten maximum kredi kartım var geçen sene 25tl hesap işletim ücreti kesmişlerdi email atmıştım ve bonus olarak iade etmişlerdi fakat bu sene yine aynı kesinti olunca yine aynı taktiği denedim bu sefer yemedi malsef derslerine iyi çalışmışlar bi dizi hukuki mevzuat gönderdiler ben de ziraat kredi kartını kullanmamaya karar verdim bi köşeye attım siz bilirsiniz..ahmetfx' Alıntı:Bankalar hırsız gibi (gibisi fazla ama neyse), açık kapı buldular mı kurtuluşunuz yok..
bütün bankalar aynı benimde halkbank kesmiştizech' Alıntı:Bana da aynısını yapmıştı. Aradım maaş yatmadığı için demişti. Hatırladım öfkelendim şimdi.ahmetfx' Alıntı:Ben askerdeyken benim hesabımdan maaş yatmadığı için para kesen banka.
hgx2' Alıntı:kararda ne yazıyor hocam, kaybetme sebebin nedir? sözleşmede kaybetmenize sebep bir madde mi var?muhalif33' Alıntı:savas3457' Alıntı:Evet hocam sakin olun dava da açsa fizana da girse parani alacaksin
arkadaşlar dava açtılar ve avukat tutmama rağmen dün kaybettim.
savas3457' Alıntı:valla nasıl kaybettiniz anlamadım danıştayın kararı var ortada.Ben dahil okuldaki arkadaşların hepsi geri aldı karşı dava da açmadı bankalar çünkü kaybedeceğini biliyorlar.