gokceogretmen' Alıntı:benim listede adım yok,ortaokulda çalışıyorum artık bt rehber öğretmeni değilmiyim kendi okulumda anlamadım.Eğer öyle ise ben kendi okulumu 3. sırada istemiştim iki tane okul daha istemiştim başkaları görevlendirilmiş,neden ben değilde onlar???
Sayın hocam herkes sizin yaptığınız gibi tercih yaptı puan üstünlüğünden dolayı yazdığınız yerler gelmedi liseler dolmadığı içinde okulunuzda formatörlük iptal oldu. btr görevi verilmedi.gokceogretmen' Alıntı:benim listede adım yok,ortaokulda çalışıyorum artık bt rehber öğretmeni değilmiyim kendi okulumda anlamadım.Eğer öyle ise ben kendi okulumu 3. sırada istemiştim iki tane okul daha istemiştim başkaları görevlendirilmiş,neden ben değilde onlar???
muhammed' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/gaziantep-bil-tek-rehber-ogretmenlik-iptal-t98066.html
Bu başlıkta sayfa sayısı arttığı için yeni başlıktan devam etmek istedim. Lütfen herkesin toplanabilmesi için sayfayı güncel tutalım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdar beyle görevlendirmeler yapılmadan önce telefon ile görüştüm. Bütün Bilişim Öğretmenlerini toplamasını ve bir toplantı yapmasını istedim. Ancak çok yoğun olduğunu akıllı tahta kurduğunu ve bu nedenle toplantı yapamayacağını dile getirdi.
Şu an Serdar beyin yaptığına insanların ekmeğiyle oynamak denir.
Pazartesi saat 14.00 da İl Milli Eğitime gideceğiz. Yaklaşık 8 kişilik grupla(şu an için). Pazartesi sayı ne kadar olur bilmiyorum.
Pazartesine kadar hızlı iletişim kurmak için ve toplu hareket etmek için mail adresi veya sosyal grup olayı işi geciktirir.
Şimdilik sadece bir telefon numarasında toplanalım. Sonrasında mail grubu ya da sosyal gruplar düşünülebilir.
Tel: 0505 268 28 37 Muhammed Üzümcü
Toplanma adresi ve saati: Valilik önü - Pazartesi (05.11.2012) saat: 14.00
theghost83' Alıntı:muhammed' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/gaziantep-bil-tek-rehber-ogretmenlik-iptal-t98066.html
Bu başlıkta sayfa sayısı arttığı için yeni başlıktan devam etmek istedim. Lütfen herkesin toplanabilmesi için sayfayı güncel tutalım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdar beyle görevlendirmeler yapılmadan önce telefon ile görüştüm. Bütün Bilişim Öğretmenlerini toplamasını ve bir toplantı yapmasını istedim. Ancak çok yoğun olduğunu akıllı tahta kurduğunu ve bu nedenle toplantı yapamayacağını dile getirdi.
Şu an Serdar beyin yaptığına insanların ekmeğiyle oynamak denir.
Pazartesi saat 14.00 da İl Milli Eğitime gideceğiz. Yaklaşık 8 kişilik grupla(şu an için). Pazartesi sayı ne kadar olur bilmiyorum.
Pazartesine kadar hızlı iletişim kurmak için ve toplu hareket etmek için mail adresi veya sosyal grup olayı işi geciktirir.
Şimdilik sadece bir telefon numarasında toplanalım. Sonrasında mail grubu ya da sosyal gruplar düşünülebilir.
Tel: 0505 268 28 37 Muhammed Üzümcü
Toplanma adresi ve saati: Valilik önü - Pazartesi (05.11.2012) saat: 14.00
hocam sende ekmeginle oynuyosun..sonra adın provakotöre falan cıkar aman dikkat et..
bu arada çabalarınız ve emeğniz ve duyarlılığınız için sizi kutlarım
bahsedilen 5 okul şahinbey-şehitkamil'deki okullar hocam....ogasbes' Alıntı:sayın arkadaşlarım bahsedilen 5 okul sadece merkezdekiler midir acaba yani ilçeler konusunda bir çalışma varmı
Serdar hoca ile görüştükten sonra şube müdürü ile görüşüp durumu anlattık... Şube müdürü "2. tercihte sadece kendi okulları için başvuru yapanları görevlendirmeyeceklerini (başvuruları geçersiz olduğundan), geri kalan arkadaşları 5 lise ve kendi okullarında görevlendireceklerini" söyledi...sunas' Alıntı:Toplantıdan sonra İL'e giden arkadaşlar son durumu yazsınlar lütfen...
mail grubuna arkadaşları eklemeye başladım... gaziantepbtr@googlegroups.comsunas' Alıntı:Mail gurubunun adresini de burdan parlaşırsanız bilen bilmeyen tam öğrensin...
Büyükşehir sınırları içinde olan -Şahinbey-Şehitkamil-Oğuzeli- beraber değerlendiriliyor sanırım... bizdeki sorun çözülürse Oğuzeli'nde çözülmüş olacak...carismatic_s' Alıntı:hocam peki Oğuzeli nde ki bt öğretmenlerinin durumu ne olacak ?? oğuzeli nde fatih olan lise yok. ama biz görevlendirilmedik.nasıl olacak ?
muratkkk' Alıntı:İl koordinatörümüzden olumlu sonuçları merakla bekliyoruz
sunas' Alıntı:İl Şube Müdürümüz bir an önce "Muhteşem Yanıtlarını" verse iyi olur yoksa Üsküdar'da Şafak atıcak.
:alkis: :alkis:sunas' Alıntı:Evet Taşlıca'ya gönüllü olan bendim
fedakar arkadaşlarımızdan... teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler... :alkis:sunas' Alıntı:Evet Taşlıca'ya gönüllü olan bendim
Yok hocam 1 inden itibaren alamayacaklar. Ama önümüzdeki haftaya yetişmesini bekliyoruz. en azından Şube Müdürü Yalçın Kazak Bey bu şekilde söyledi. Zannımca bir haftalık bir kaybımız kesin gözüküyor ekders anlamında.sunas' Alıntı:Sorun çözülmüş görünüyor elinize sağlık sevindim. Onay çıkışını bugün yarın bekleyeceğiz o zaman. Görevlendirmenin 1 Kasımdan itibaren sayılıp sayılmayacağınızdan haberiniz varmı peki?
Merhoom' Alıntı:Yok hocam 1 inden itibaren alamayacaklar. Ama önümüzdeki haftaya yetişmesini bekliyoruz. en azından Şube Müdürü Yalçın Kazak Bey bu şekilde söyledi. Zannımca bir haftalık bir kaybımız kesin gözüküyor ekders anlamında.sunas' Alıntı:Sorun çözülmüş görünüyor elinize sağlık sevindim. Onay çıkışını bugün yarın bekleyeceğiz o zaman. Görevlendirmenin 1 Kasımdan itibaren sayılıp sayılmayacağınızdan haberiniz varmı peki?