Hocam biraz daha sabredelim.sunas' Alıntı:evimden uzak taşlıcaya gitmek içinmi bekliyorum 2 haftadır bugün onay çıkmazsa vazgeçicem talebimden..
Hocam sizin vazgeçmeniz demek tüm çabalarımızın boşa gitmesi demek 25 Ocak a kadar idare edin hocam.sunas' Alıntı:Daha bugün imzaya çıkıcak dedi pazartesine de kesin konuşamıyor. iki haftadır benim dilekçem ilçede bekliyor beni sıkıştırıyorlar. Ben o dilekçeyi biz toplantı yapmadan önce vermiştim ve toplantıdan sonrada askıya aldırmıştım. Süre uzayınca bizim de formatörlük işi uzayınca ilçe beni aradı bugün cevabınızı verin diye. Serdar bey isteyen bir arkadaş bulun dedi ben vazgeçicem. 6 saat dersim vardı iki hafatdır durumumuz bu aramızda 15 saatten fazla dersi olan ve kendi okulunda olmak için bekleyen arkadaşları da düşünmüyor değilim ama bundan çok daha fazla mağdur olan arkadaşlardan biriyim. O yüzden burdan yazayım Taşlıcaya gidebilecek varsa burdan söylesin lütfen.
colorhand' Alıntı:AYRICA OKULLARIN ELİNDE ARIZALI HDD VARSA ELİMDEN GELDİĞİNCE SORUNLARI GİDEREBİLİRM.TAMİRİ KONUSUNDA.ARIZALI HDD Yİ BİLGİSAYAR GÖRÜYOR FAKAT ÇALIŞMADA SIKINTISI VARSA EN AZINDAN SAĞLAMA ÇIKARIRIZ.
sunas' Alıntı:Hocam teşekkür ederim şahsım adına güzel düşünmüşsünüz. Benim okulumda aslında bilgisayar sıkıntısı var ama bt sınıfımız yok, ortaokul olarak ayrılınca bt sınıfı ilkokulda kaldı. Başka arkadaş yoksa ben okulumla bir görüşebilirim.
colorhand' Alıntı:AYRICA OKULLARIN ELİNDE ARIZALI HDD VARSA ELİMDEN GELDİĞİNCE SORUNLARI GİDEREBİLİRM.TAMİRİ KONUSUNDA.ARIZALI HDD Yİ BİLGİSAYAR GÖRÜYOR FAKAT ÇALIŞMADA SIKINTISI VARSA EN AZINDAN SAĞLAMA ÇIKARIRIZ.
colorhand' Alıntı:sunas' Alıntı:Hocam teşekkür ederim şahsım adına güzel düşünmüşsünüz. Benim okulumda aslında bilgisayar sıkıntısı var ama bt sınıfımız yok, ortaokul olarak ayrılınca bt sınıfı ilkokulda kaldı. Başka arkadaş yoksa ben okulumla bir görüşebilirim.
tamam hocam.bende tama olarak kaç tane piyasaya çıkarayım.grşrz.
:alkis: :alkis: :alkis:sunas' Alıntı:Lanet olsun böyle işe gidelim taşlıcaya bakalım. İkinci dönem raundu ben almıycam. Kim ne yapacak merak ediyorum.
İkinci dönemde bir başkaları rahatını bozsun artık....
gokceogretmen' Alıntı:onaylama olmayacak miiiiiiii????
önemli olan görevin başlayacak olması umarım 2. görevlendirmede il koordinatörünün koordinatörlüğünde resmi bir toplantı yapılır da kesin kararlar alınarak görevlendirme olur.achillus' Alıntı:Bu arada imzalanmama sebeb olarak ; il milli eğitim müdürü'nün yerinde olmaması ve yerine imza atacak vekilin imza atmaması kaynaklı.
Neyse kesin bir dille pazartesi görevdeyiz arkadaşlar o yüzden bugün yada pazartesi imzalanmasının bizim için bir önemi yok.
Diğer görevlendirme yapılan arkadaşlarımızın 02/10/2012 tarihinde görevlendirme listesi onaylanmış ve okullarına onay yazısı 07/10/2012 tarihinde geldi diye biliyorum.
muratkkk' Alıntı:önemli olan görevin başlayacak olması umarım 2. görevlendirmede il koordinatörünün koordinatörlüğünde resmi bir toplantı yapılır da kesin kararlar alınarak görevlendirme olur.achillus' Alıntı:Bu arada imzalanmama sebeb olarak ; il milli eğitim müdürü'nün yerinde olmaması ve yerine imza atacak vekilin imza atmaması kaynaklı.
Neyse kesin bir dille pazartesi görevdeyiz arkadaşlar o yüzden bugün yada pazartesi imzalanmasının bizim için bir önemi yok.
Diğer görevlendirme yapılan arkadaşlarımızın 02/10/2012 tarihinde görevlendirme listesi onaylanmış ve okullarına onay yazısı 07/10/2012 tarihinde geldi diye biliyorum.
ysahin' Alıntı:eee artık bu fedakarlık yapan 4-5 arkadaşa da ocak görevlendirilmesinde pozitif ayrımcılık tanınır herhalde diğer arkadaşlar tarafından sunas hocam değil mi