Son durum şu BT sınıfları kontrol ediliyor. Aslında durumu görmek adına iyi oldu. Bir çok okulda atıl, kapatılan, sağda solda bir sürü pc olduğunu gözlemledik. Bu konuda BT rehber görevlendirilen ve görevlendirilecek arkadaşlarla bir çalışma yapıp fazlası olan okullardan-atıl durumda olan pcleri alıp olmayan okullarımıza BT sınıfı kurdurma ya da düzgün olmayan sınıfları düzeltme gibi bir çalışma düşünmekteyim. En geç önümüzde ki hafta cumaya kadar (ki şube müdürü acele etme, herşeyi düzgün kontrol et, düzgün şekilde planla öyle yap dedi) yazıyı çıkartmaya çalışacağım. Bu arada ne kadar kızsamda, kızsak da, bu tek tercih yapan, iki tercih yapan, sadece ilköğretim yapan vs 14-15 arkadaşlar ile yıllardır formatörlük yapan branş dışı arkadaşların durumunu bir şekilde çözüme kavuşturmak için şube müdürü ile görüşüyorum(şimdilik sadece BT branşı ve düzgün tercih yapanlar görevlendirilsin gibi bir düşünce haiz, bunu bazı açıklamalar ile kırmaya çalışıyorum.) yapılan değişiklik vs sonucu , ilk yapılan herşeyde olan hatalar gibi bu görevlendirmelerde de acemilikten hatalar oldu, oluyor, olacak. malesef ne kadar istemesekde.. Ne ise o konuyuda şube müdürünü ikna edebilirsem, herkesi görevlendirip(okullarında BT olmayan ama görmüş olduğum pclerin kullanımı sonucu BT kurabileceğimiz okullarda dahil) bu dönemi bu şekilde tamamlamayı düşünüyorum. İlk görevlendirilen arkadaşlar ya da liseye gitmek zorunda olan arkdaşlar artık bu dönemi bu şekilde kapatıp ikinci dönem daha sağlıklı bir çözüm bulunmasını, bulunabilmesini temenni ediyorum(kendi adıma da). İnşallah tüm arkadaşlar görevlendirilip diğer hafta (en geç) bir sıkıntı olmadan, herkesin görevine devam ettiği şekilde yolumuza devam ederiz. Son durum bu şekilde.