mystical027' Alıntı:
Teachnologist' Alıntı:mystical027' Alıntı:
yine bi kimlik numarası vakası
Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
Merhoom' Alıntı:Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
Al benden de o kadar o hocam.ogasbes' Alıntı:asabım bozuldu salak gibi sabah 2. saatten sonra dersim olmadığı halde okuldayım dün yine aynı şekilde saat 5 te çıktım haram olsun hakkım başka bişey demiyorum
15.10.2012 tarihli yazıda verilen liseler listesinde 61 okul var bunlardan 18 inde önceki görevlendirmeden dolu olduğu belirtilmiş. geriye 43 okul kalıyor şimdiki görevlendirme listesinde 48 okul var biri ilköğretim diğerleri lise açıkta kalan bir lise yok hatta listede olmayan liselere görevlendirme bile yapılmış.aykutgultekin' Alıntı:Liseler dolmadığı için ortaokullara görevlendirme yapılmadı. Yani bu yayınlanan liselere rağmen hala dolmayan benim sayabildiğim 5 yada 6 tane lise var ve bu liseler dolmadığı için ortaokullara görevlendime yapılmadı ve yapılmayacak. Dayanak ise meb in yazısındaki Fatih projesi donanımı kurulumu tamamlanmış okullara öncelik verilmesi ile ilgili bölüm.
ogasbes' Alıntı:Merhoom' Alıntı:Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
ilköğretim de fatih kurulan okul varmı ki
achillus' Alıntı:ogasbes' Alıntı:Merhoom' Alıntı:Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
görevlendirme yapılırken eğerki yavuzelinde ki fatih projesi olan liseler dolmuşsa o ilçedeki ortaokullara görevlendirme yapılır.
b0145829' Alıntı:achillus' Alıntı:ogasbes' Alıntı:Merhoom' Alıntı:Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
görevlendirme yapılırken eğerki yavuzelinde ki fatih projesi olan liseler dolmuşsa o ilçedeki ortaokullara görevlendirme yapılır.
Tamam da Ek-3 e bakarsanız orada Şahinbey de 20 okul gözüküyor görevlendirme yapılan 22 okul
O zaman Şahinbey de doldu liseler Ona niye atama yapılmadı?
b0145829' Alıntı:achillus' Alıntı:ogasbes' Alıntı:Merhoom' Alıntı:Yavuzeline bakın hocam. Büyük ihtimal Fatih projesi vardır o okulda değilse saçmalık olur.ysahin' Alıntı:ogasbes hocam hangi ortaokul ben göremedim? kimlik numaraları da gösterilmiş ondan bahsediyor hocam
Tamam da Ek-3 e bakarsanız orada Şahinbey de 20 okul gözüküyor görevlendirme yapılan 22 okul
O zaman Şahinbey de doldu liseler Ona niye atama yapılmadı?
mystical027' Alıntı:Birde halen hayretleri içersisinde okuyorum. Listede olmayan okullara görevlendirme yapılmış ya da şahinbeyde 20 okul varken 22 okula görevlendirme yapılmış gibisinden.
Yani evrak aynı evrak başlıklar aynı başlıklar listeler aynı listeler fakat bunların farklı kişiler tarafından okunması ( ya da yanlış okunması) sonucu çıkan durumlar farklı oluyor. Enteresan.
Şahinbeyde 20 okul var evet ancak görevlendirme listesindeki "İlçe" öğretmenin görevli olduğu okulun ilçesi, görevlendirildiği okul ve ilçe en son sütunda yazıyor. yani en baştaki şahinbey sayısı ile son sütundaki şahinbey farklı..
Listede olmayan hangi okula görevlendirme verilmiş merak ettim , öyle bir yanlışlık varsa düzeltilmesi lazım..