teşekkür ederim hocam altını çizdiklerim dışında(nasıl yapıldığını bilmediğimden) diğerlerini düşündüm. Ayrıca adını bilmiyorum ama soslu yufkaya sarılrıp dilimlenmiş sosisleri çöp şişe takıp kızartmayı düşünüyorum. bir çeşit kurabiye, bir çeşit poğaça yapıcam.glimmer' Alıntı:kahvaltı menüsü tavsiyesi ;
sarımsaklı domatesli ekmeksalçalı sosis
haşlanmış patates ( ketçap & mayonez)
közlenmiş kırmızı biber
peynir tabağı
zeytin salatası
biberli ekmek(hatay)bal - kaymak
nutella
aklıma gelenlerr
evet yeşilliklere ben de bayılırımdörtyol' Alıntı:çeşitli peynir ve zeytin türleri, patlıcan ve biber közlemesi, börek ve bir de patates salatası olabilir bence. bne sabahları roka salatasını çok severim ama damak tadına göre değişir tabi.
denizli de buyur gel beklerim yarın sabh memlekete de yaklaşmış olursunuz :+1:glimmer' Alıntı:o kahvaltı hangi ildeydi
böyle kahvaltı hazırlayıp davet eden arkadaş candır , baldırglimmer' Alıntı:kahvaltı menüsü tavsiyesi ;
sarımsaklı domatesli ekmek
salçalı sosis
haşlanmış patates ( ketçap & mayonez)
közlenmiş kırmızı biber
peynir tabağı
zeytin salatası
biberli ekmek(hatay)
bal - kaymak
nutella
aklıma gelenlerr
valla glimmer hocam aklımca böyle bi menü hazırladım ama yewtiştirirmiyim becerirmiyim bilemiyorum. Gelecek olan arkadaşları karı - koca çok seviyorum ilk defa yemeğe gelecekler biraz özendim ama sonumu bilemiyorum işte...glimmer' Alıntı:süper bi menü. hocam sen yemekteyize katılsana hepsini aynı zamanda yapıcaksan