Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Zaman Çarkı - Ken GRIMWOOD

Sonsuza dek yaşamak, hiç yaşlanmamak; ödül mü, yoksa ceza mı?

Yazarın diğer kitapları (Silbaştan, Kayboluş) gibi sıradışı güzel bir kitap. Tavsiye olunur...

oktay ihsan anar... puslu kıtalar atlası...
türk romanında dönüm noktası. olağanüstü kurgulanmış ve detaylarla birbirine harika bağlanmış bir eser. romanda sıkça bahsedilen iki aleti gözünüzde canlandırmak bile düşünsel açıdan sizi alıp biryerlere götürüyor. kaldı ki tamamında anlatılan felsefeyi irdelemeye kalkıştığınızda daha da bir uzaklara gidip sevgili ihsan oktay anar'a hayran kalmamak elde değil. periyodik olarak okunası bir roman. yazarın tüm kitapları şahsımca şaheser olmakla beraber bu romanın yeri ayrı. *alıntı*

Bir Millet Uyanıyor Serisinin 5. Kitabı
Arslan Bulut
Küresel Haçlı Seferi

ülkemizin son 100 yılını dünüyle bugünüyle sentezleyip perde arakasında neler olup bittiğini ayrıca bakan ömer dinçer in niçin eğitim bakanlığına getirildiğini anlatan muhteşem bir çalışma.Tamamen belgelere dayanarak ülkemizdeki küresel Haçlı Seferini anlatan bir eser

Zülfü Livaneli- Serenad
Zülfü Livanelinin okuduğum ikinci kitabı hem üslup hem de akıcılık yönünden çok güzel bir kitap olmuş.

Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek..
Kitabı yarıladım.. Psikolojik çözümlemeler çok var kitapta.. sanki polisiye değilde psikoloji kitabı gibi.. sanırım sonlara doğru başkomiser nevzat sahneye girdiğinde daha akıcı olacak.. :)

Debbie Macomber'in Küçük Mucizeler Dükkanı kitabını dün bitirdim 2 günde rahatlıkla bitirilecek bir kitap gerek konu olarak gerekse yazım edebi dili olarak sade bir kitap adında anlaşılacağı gibi küçük mucizeler var daha çok bayanlara hitap ettiğini düşünüyorum örgüden dolayı değil tabiki :) yinede uzun zaman en çok okunan raflarda kalacak bir kitapta dil :) kitaplığımda fazla kitap kalmadı artık iyi kitap alamıyorum fiyatlar fazla geliyor ee zamda göz önünde :) elimde Elif Şafak'ın Med-Cezir adlı denemesi var ona başlıyacam..alamut-seranat-alaycı kuş üçlemesi-ütopya-kukla bunlarda güzel kitaplardı güzel bir tat bırakmışlardı...

Hace okuyorum şu anda..

Osmanlı dönem,ndeki kervanlarla gidilien hac yolculuğundan bahsediliyo, ne kadar meşakkatliymiş, inş. bize de gitmek nasip olur..

efrasiyabın hikayeleri ihsan oktay anar

gülmek isteyenler için güzel bi kitap. diğer kitaplarını da okuyabilirsiniz. çok güzel bir dili var.

suskunlar kitabı daha da güzel

İstiklâl Harbimizin Esasları - Kâzım KARABEKİR

İstiklâl Savaşı, öncesi ve sonrası bir de K.KARABEKİR'den okunmalıdır...

I just like the helpful information you provide . I will bookmark your forum and check again right here frequently. I am relatively sure I will be told many new stuff right right here! Good luck for the following!

Geri