5 farklı derse girince yazılılar da başlayınca kitaplarımıa eskisi kadar vakit ayıramıyorum
En son mesajımdan beri şu kitapları okudum:
Zaman Sarkacı - Mustafa Necati Sepetçioğlu
5-Kitap; Zaman Sarkacı
Bir toprağa sahiplenmek kolay değildir, sen bilirsin, bir toprağı yurd edinmek bu dünyada işlerinin en zorudur. Elin üstünden ayrılmayacak bir an bile o toprağın, gözün üstünden eksilmeyecek. Elini fazla bastıramazsın, bastırırsan ezersin, ezilen toprak ürün vermez hay oğul, ben denedim, vermiyor. Ezilen toprakta insanlar köleleşiyor çünki..Fakat bu böyle diye gevşek de tutamazsın elini..toprak kayıverir..Fazla okşarsan şımarır. Ne kayan toprak senindir, ne şımarandan güven bekleyebilirsin. Ya na yapacaksın? Eğitmek kalıyor geriye, eğitim! Sen Kıbrıs'ta Türkmen'i başıboş bırakırsan kopar, çabuk kopar.
Serinin 5. kitabı. Kıbrıs artık Türk yurdudur. Kıbrıs'ın Türkleşmesi ve İslamlaşması için herkes seferber olur. Bu arada yeraltına çekilen ortodoks kilisesi de geriden geriden enosis planları yapmaya başlamıştır...
Hazreti Muhammed'i Doğru Anlamak - İbrahim Sarmış
Resulullah'ı bize meğer ne kadar yanlış tanıtmışlar. Allah Resulü ile ilgili öğrendiklerimin birçoğu (peygamberimizin mucizeleri, günahsız olup olmadığı, hata işleyip işlemediği, cinlerle görüşüp görüşmediği, gaybı bilip bilmediği vb.) yerle yeksan oldu. Kitapla ilgili tek sıkıntı yazı puntosunun çok çok küçük olması.
Her müslümanın muhakkak okuması gereken bir kitap...
Hangi Avrupa - Banu Avar
2007 li yıllarda Trt ekranlarında yayonlanan Sınırlar Arasında adlı programnın bizzat trt tarafından makaslanan bölümleinin de anlatıldığı, Batı'nın iki yüzlülüğünü, bencilliğini, çürümüşlüğünü, Türk ve İslam düşmanlığını bütün detaylarıyla nalatan çok güzel bir kitap. Yıllardır bize dayatılan Kopenhag kriterlerinin hiçbir Avrupa ülkesinde uygulanmadığını, İsveç'in Danimarka'nın Belçika'nın Fransa'nın yatığı soy kırımları nasıl örtbas ettiklerini çok güzel anlatmış.
Özellikle AB sevdalılarına kapak olacak bir kitap diye düşünüyorum...
Büyük Mal - Kemal Tahir[/b]
Üçlü serinin ilk kitabı 1937 nin Çorum'unda geçen olayları o günkü tarihi olayları da aktararak anlatan güzel bir kitap...