Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
mihri' Alıntı:
Ben şu sıralar John Verdon'un polisiye roman serisine taktım :D
Dördüncü Kitabı Peter Pan Ölmeli

İlk üç kitabını çıkar çıkmaz okumuştum. Bahsettiğiniz son kitabını da alalı epey oldu. Ancak sırada okumam gereken daha önemli kitaplar vardı. En kısa zamanda okumaya başlamaya çalışacağım...

Posta Kutusundaki Mızıka-Ali Ural zor bitirdim beğenmedim
Şimdi İskender Pala'ya başladım "OD" güzel gidiyor....

kedi beşiği (kurt vonnegut)
karşılatırmalı eğitim yönetimi (prof dr. ayşen bakioğlu)
çatışma yönetimi (pearson)

İskender pala OD- çok güzeldi muhakkak okuyun.. Yunus Emre neden şimdiye kadar öğretilmemiş, eğitim sistemindeki eksiklik, yazık...

Iskender pala - efsane
Guzel kitap. Ama "od" çok çok daha güzel. "Şah ve sultan" ı da tavsiye ederim

Elimde od var ama bir türlü elim gitmedi.. Efsaneyi okuyamadığım için Katre-i Matemden sonra bir daha İskender Pala okuyamadım. Ama güzel yorumlar var od için merak uyandı içimde.

Bende şu an Orhan PAMUK-Kafamda Bir Tuhaflık okuyorum.
İskender PALA-Efsane güzeldi tavsiye ederim.
Ayrıca Nazan BEKİROĞLU-Nar Ağacı da okudum. Şahaneydi kesinlikle tavsiye ederim.

Hiç Kimse Sıradan Değildir - Markus Zusak

Çerezlik bir kitap. Sofie'nin dünyasını andırıyor biraz. Okulda, otobüs ya da tren yolculuğunda okunabilecek bir kitap. Vaktiniz varsa, çerez niyetine tavsiye ederim...

8.Kitap; Zaman Uyanışı - Mustafa Necati SEPETÇİOĞLU

Sabırağacı serisinin sekizinci ve son kitabı. Bugün başlayacağım. Yedi kitaplık serüven nasıl sona erecek bakalım...

"Bakarsın bu yol Kıbrıs'ı Türkiye'ye götürür" dedi Arslan Bey yılgınlık göstermeden. Yüzünün yakınında dolanan bir inatçı arıyı sinirli el hareketleriyle kovdu o sırada. Şık Mehmed Bey ağzı açık kalmış baktı o söze: "Nasıl olur? İmkansız!" "Olur..niye olmasın? Olur! Bu Rumların şamatacılığı, şirretliği, yalancılığı, yaygarası... Adına ne dersen de, bir gün öyle bir hal alır ki İngiltere'nin de dehşetli başı ağrır; dikkat edersen Kıbrıs'ta Rumu dengelemek için Türkü kullanıyor. Huyudur çünki... Başı ağrıdığında denge için Türkü palazlandırır; gel al, biraz da senin başın ağrısın.. diyebilir."

Arkadaşlar daha önce yazmıştık ancak tekrar etmek istiyorum. Okudukları kitapları burada paylaşan arkadaşlar kitaplarla ilgili görüşlerini yazarlarsa diğer okuyucular için o kitaplarla ilgili bilgi edinmek adına güzel olur...

Jack London / Martin Eden... Güzel ve sürükleyici bir kitap. Bir kız adamın hayatını nasıl olağan üstü değiştiriyor ve kavuşmanında zor olduğunu gösteriyor...
Ben beğendim.. Tavsiye ederim. Sürüklenip gidiyoruz.

Katre-i Matem - İSKENDER PALA
yeni başladım, yazarin 4-5 kitabini okudum. Tarzini sevenler için şiddetle tavsiye ederim.
Efsane-od-şah ve sultan da diğer güzel kitapları

Kayıp Sicil Erdoğan'ın Çalınan Dosyası - Soner Yalçın

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatıyor. Meğer hayatıyla ilgili bize ne kadar yanlış bilgi vermişler. Meraklılarına tavsiye ederim...

Geri