Hangi Kitabı Okuyoruz?

Kodla Büyü
Türk Sivil Havacılık Tarihine Damgasını Vuran Uçak Kazaları-1909 Yılından 2009 Yılına, Yüz Yıldır Açılmayı Bekleyen Karakutu

Yazar :Kerem Gök
Yayınevi :Altın Bilek Yayınları

A101 de cep boy kitaplar gelmiş arkadaşlar fiyatı 5.95. Ayşe Kulin Sevdalinka, Ahmet Ümit Bab-ı Esrar ve Sinan Akyüz'ün Şam'da bir Türk Gelini kitapları var.

Bozkırın Sırrı Türk Peygamber - Ahmet Turgut

Okumaya yeni başladım. İlk izlenim çok güzel. Kullandığımız kelimelerin bazılarının kökeninin taa 3 bin yıl öncesine Orta Asya'daki Türk ana yurduna dayandığını öğrenmek hoş oldu. Örneğin babamın da sık sık kullandığı alkış vermek ifadesinin aslında dua etmek olduğunu kitaptan bir kez daha öğrendim. Kitap bitince ve de unutmazsam detaylı yorum yazmaya çalışırım....

Ezilenlerin Pedagojisi
Kutsal kitabını okumak yerine üç kere öpüp duvara asanlara,"doğruyum, çalışkanım" demekle doğru ve çalışkan olduğunu sananlara değil bir kez, beş kez okutmalı.

Rosie Projesi ,Graeme Simsion otistik bir üstün zekanın hayatı.. çok eğlenceli bir dille yazılmış.bazen kahakaha atıyorsun, bazen de üzülüyorsun..

Tarih Tıbbı Konuşturdu 2 - Talha UĞURLUEL

tarihe ilgi ve merakı olanlara önerebilirim. Enteresan bilgiler içermektedirç

aydınDr' Alıntı:
Tarih Tıbbı Konuşturdu 2 - Talha UĞURLUEL

tarihe ilgi ve merakı olanlara önerebilirim. Enteresan bilgiler içermektedirç

Birinci cildini okudum. Biraz beklentimin altında kalmıştı. Şu anda ikincisini okuyorum, konular ilk kitaba göre daha ilgi çekici gibi.

Geri