schumix' Alıntı:Bitefo değil Ebitefolar denmiş.
Yalnız_Kurt' Alıntı:deli_divane' Alıntı:formatörlüğün kalktığı ile ilgili yazı nerde var ben hala devam ediyorum kimse bana birşey demedi... Aksaray..
tüm il ve ilçelerdeki görevlendirmelerin iptal edildiğine istinaden yapılan iptallerikapsıyor yazı 81 il valiliğine gönderilen yazı burada da sanıırım paylaşılmıştı....
schumix' Alıntı:Yalnız_Kurt' Alıntı:deli_divane' Alıntı:formatörlüğün kalktığı ile ilgili yazı nerde var ben hala devam ediyorum kimse bana birşey demedi... Aksaray..
tüm il ve ilçelerdeki görevlendirmelerin iptal edildiğine istinaden yapılan iptallerikapsıyor yazı 81 il valiliğine gönderilen yazı burada da sanıırım paylaşılmıştı....
O yazı geldikten sonra bursa mem okul formatörlük olurlarını çıkartmıştı. Ben ebitefoların da iptal edildiğini düşünmüyorum açıkçası.
uhaha: :alkis: uhaha:pisagorean' Alıntı:ebitefolar otobotlar tarafından yok edildi. Sıra bitefolalarda. Deseptikonlar saldırın!!!
Güzel espri hocam...pisagorean' Alıntı:ebitefolar otobotlar tarafından yok edildi. Sıra bitefolalarda. Deseptikonlar saldırın!!!
karinca_52' Alıntı:schumix' Alıntı:Yalnız_Kurt' Alıntı:deli_divane' Alıntı:formatörlüğün kalktığı ile ilgili yazı nerde var ben hala devam ediyorum kimse bana birşey demedi... Aksaray..
O yazı geldikten sonra bursa mem okul formatörlük olurlarını çıkartmıştı. Ben ebitefoların da iptal edildiğini düşünmüyorum açıkçası.
bursa mem okul formatörlüklerini 1 ağustos itibariyle iptal etmiş diye duydum hocam bugün
schumix' Alıntı:karinca_52' Alıntı:schumix' Alıntı:Yalnız_Kurt' Alıntı:deli_divane' Alıntı:formatörlüğün kalktığı ile ilgili yazı nerde var ben hala devam ediyorum kimse bana birşey demedi... Aksaray..
bursa mem okul formatörlüklerini 1 ağustos itibariyle iptal etmiş diye duydum hocam bugün
Böyle bir haber gelmedi, araştıralım hocam.. Siz nerden duydunuz ?
:alkis:yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
ozkanozgumus' Alıntı:Bursa atamayla az önce telefonla görüştüm. har hangi bir iptal söz konusu değil dediler.
yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
ronn' Alıntı:yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
arkadaşım Mem lerden bir bir iptal haberleri geliyor işte napalım dava mı açalım madem bu kadar eminsin
ozlem22' Alıntı:il emrinin ne demek olduğunu bilmeyen bakanın formatörlükten haberi bile yoktur, bi laf attı ortaya herkes kafasına göre yorumladı bu yanlış anlamayı nasıl düzelttirebilirz, ne yapabiliriz de formatörlüğü geri alabiliriz ona bakmak lazım..
yasinz' Alıntı:ronn' Alıntı:yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
arkadaşım Mem lerden bir bir iptal haberleri geliyor işte napalım dava mı açalım madem bu kadar eminsin
Dava açmana gerek yok? Kastettiğin şey eğer okul formatörlüğü ise istedikleri zaman iptal edebilirler. Eğer okulunda formatör görevlendirmesi normal şartlar altında yapılıyor ise yeni eğitim öğretim yılı başında tekrar başvuru alınacaktır. .
oguz-han' Alıntı:ozlem22' Alıntı:il emrinin ne demek olduğunu bilmeyen bakanın formatörlükten haberi bile yoktur, bi laf attı ortaya herkes kafasına göre yorumladı bu yanlış anlamayı nasıl düzelttirebilirz, ne yapabiliriz de formatörlüğü geri alabiliriz ona bakmak lazım..
belki memurlar.net'e durmumuzu anlatan bir mail göndererek haber yapmalarını sağlayabiliriz. eğer haber olursa kesin düzelir.
ozlem22' Alıntı:yasinz' Alıntı:ronn' Alıntı:yasinz' Alıntı:İptal söz konusu olamaz hocam. 3-5 ane kendini bilmez, işi bilmez idareci geliyor, görevlendirme teriminin anlamını bilmeden her kere yazıları tebliğ ediyorlar. Bir görevlendirmenin iptal edilebilmesi için, öncelikle bir kadro olacak, o kadro boş olacak ve o boş kadroya asli görevi bu olmayan biri valilik makamınca görevlendirilecek. Hangi memur yönetmeliğinde, genelgesinde, yönergesinde formatörlük kelimesi geçiyor? Görevinizin sınıfları bir çerçeve içinde belirtilmediği sürece görevlendirildiğiniz yer bir kadro değildir. Formatörlük bir kadro değildir, ünvandır! Neye yarar ayrı konu ama bakan makan bitefo görevlendirmesini kastetmiyor emin olun...
Dava açmana gerek yok? Kastettiğin şey eğer okul formatörlüğü ise istedikleri zaman iptal edebilirler. Eğer okulunda formatör görevlendirmesi normal şartlar altında yapılıyor ise yeni eğitim öğretim yılı başında tekrar başvuru alınacaktır. .
hiç de öyle olacağını zannetmiyorum, herkes bakanın ağzına bakıyo, ili aradım sordum yapmicaz bakan iptal etti görevlendirmeleri dedi, yahu dedim bakanın söylediğiyle bizim formatörlüğün ne alakası var dedim, ben bilmem bakan bilir hesabı konuştu adam.. yani durum bundan ibaret..oguz-han' Alıntı:ozlem22' Alıntı:il emrinin ne demek olduğunu bilmeyen bakanın formatörlükten haberi bile yoktur, bi laf attı ortaya herkes kafasına göre yorumladı bu yanlış anlamayı nasıl düzelttirebilirz, ne yapabiliriz de formatörlüğü geri alabiliriz ona bakmak lazım..
belki memurlar.net'e durmumuzu anlatan bir mail göndererek haber yapmalarını sağlayabiliriz. eğer haber olursa kesin düzelir.
evet böyle bişey yapsak çok iyi olur, sesimizi duyurmamız lazım bi şekilde..
ozlem22' Alıntı:ben koltuk moltuk istemiyorum formatörlük ünvansa da onu bize versinler yeter..her sene bu zamanlar aynı konuyu konuşmaktan yoruldum artık ya..