okadda' Alıntı:yazdıklarında ciddimisin! mesai saatleri için farklı iş yapıp, karşılığında para kazanmak ne kadr etik, ne kadar vicdani!sezgin meriç' Alıntı:only61' Alıntı:formatörlük yoksa ders sayısını tamamlamak için diğer dersleri de verirler mi yani...mesela matematik ya da başka ders...
bunun için genelde ücretli öğretmen alırlar...yine d eöyle yapacaklar....biz de 3-4 okul gezeriz ...
müdür bana gel bilgisayarların başında dur diyemez herhalde ek ders olmadıktan sonra okul havaya uçsun umrumda değil
beni düşünmeyen devlet ne hali varsa görsün...
İsterse hiç ders olmasın. ayın 15 inden 15 ine bankamatikten paramı çekerim. kalan boş günlerde piyasaya iş yaparım.
1 hafta 10 günde yaptığım web sayfasından 600tl alıyorum. işleri artırırız daha iyi olur.
Ve herkes senin dediğin gibi webmaster olsa 600 TL 6 Tl ye düşer.
slm arkadaşım. bak istanbul'da 73 öğretmen norm fazlası yaptılar haksız yere. bizim normalarımızdan ve atamalarıızdan sorumlu aynı zamanda rehberlikçilerdende sorumlu ilde bir müdür var bilen bilir. adamla konuşuyorsun birebir yönetmeliğe aykırı hareket ediyorsun diye. adamın cevabını ne sence:????????? soruyorum.
"yönetmeliğe aykırı olabilir ama ben resen sizi başka okullara atıyorum."
ve bu resen atanan öğretmenlerden sadece 2 tanesi geri dönmedi mahkeme kararı ile geri geldiler eski okullarına. o 2 taneside daha ii okullara gittiği için.
senin yöneticin yönetmeliğe aykırı hareket ediyor. (1) şube müdürü
müdür seviyesinden ornek vereyim.
ilk görev yerim olan okulda müdür ders zili çalar çalmaz öğretmenlere nutuk atar.
"siz devletin bir dakikasını dahi çalamazsınız dersinize girin" diyen müdür dersten nöbetçi ile beni çağırır. excel anlatıyorum onemli bir konudayım. gittim ve buyrun dedim.
"hocam şu bilgisayarda abzurt sayfalar çıkıyor temizler misin"
herşeye rağmen ben ayın 15 inden 15 ine maaşımı alırım diyorum ya ona vicdanım elvermiyor elvermez. onu şeytan söylettiriyor.
şimdi sorarım hocam size ucuz kahramanlık yapa yapa bu hale geliyorsun.