kumsal
benim kızım olsaydı kesinlikle kumsaldı adı
benim kızım olsaydı kesinlikle kumsaldı adı
Cennetin kapısı olsa dahi insan çocuğuna bir kapının ismini koyar mi ? Bana ters geliyorbilisim_34' Alıntı:Hocam haklısınız... Bi arkadaşım çocuğuna koymuştu bu ismi 2 sene önce... Nerden buldun dediğimde netten araştırdım anlamı da cennete açılan kapı demişti... Kulağa da hoş geliyordu anlamı itibariyle de güzeldi... Gerçi ben ona güvenip araştırmamıştım gerçekten anlamı bu mu diye... Dediğiniz gibi nette isimlerin anlamını süsleyip, değiştirip yayınlayabiliyolar... O da fazla araştırmamış sanırım... Şimdi baktım cennetin kapılarına, böyle bir kapısı yok... Bilgilendirme için teşekkürler... :+1:gelişimci' Alıntı:bi arkadaş ceylin ismini çok beğenmişti kızına koymak için araştırdı fakat öyle bir anlamı olmadığını zaten 7 cennet kapısınıdan birinin ismi değil diye düşünerek koymadıbilisim_34' Alıntı:Ceylin : Cennete açılan kapı...
kulaktan dolma bilgilere fazla inanıyoruz sanırım toplum olarak
çocuğunuza en güzel ismi koymak en hayırlı ismi koymak için iyi bir araştırma yapılması gerekir çocuk ilk önce ismi etrafında şekillenir
Ceylin ismini arkadasım kızına koydu. Cennete açılan kapı diye okumuş internette. İyice araştırıp ünvde dini hocaya sordu, cennetin kapısı değil güzelliklere açılan kapı demekmiş. İnternette bulunan her isim anlam sitesine de inanmamak lazım.eridim' Alıntı:Cennetin kapısı olsa dahi insan çocuğuna bir kapının ismini koyar mi ? Bana ters geliyorbilisim_34' Alıntı:Hocam haklısınız... Bi arkadaşım çocuğuna koymuştu bu ismi 2 sene önce... Nerden buldun dediğimde netten araştırdım anlamı da cennete açılan kapı demişti... Kulağa da hoş geliyordu anlamı itibariyle de güzeldi... Gerçi ben ona güvenip araştırmamıştım gerçekten anlamı bu mu diye... Dediğiniz gibi nette isimlerin anlamını süsleyip, değiştirip yayınlayabiliyolar... O da fazla araştırmamış sanırım... Şimdi baktım cennetin kapılarına, böyle bir kapısı yok... Bilgilendirme için teşekkürler... :+1:gelişimci' Alıntı:bi arkadaş ceylin ismini çok beğenmişti kızına koymak için araştırdı fakat öyle bir anlamı olmadığını zaten 7 cennet kapısınıdan birinin ismi değil diye düşünerek koymadıbilisim_34' Alıntı:Ceylin : Cennete açılan kapı...
kulaktan dolma bilgilere fazla inanıyoruz sanırım toplum olarak
çocuğunuza en güzel ismi koymak en hayırlı ismi koymak için iyi bir araştırma yapılması gerekir çocuk ilk önce ismi etrafında şekillenir
missilver' Alıntı:hocam zeynep koyun bence çok güzel bir isim. (benim kızımın adı ecrin)
benim kızımda AYŞE ECRİN :roll:xodeda' Alıntı:missilver' Alıntı:hocam zeynep koyun bence çok güzel bir isim. (benim kızımın adı ecrin)
kızımın adı zeynep 17 aylık